Artık tahammülüm kalmadı kafayı yiyeceğim

Esraedge

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
851
841
53
34
Merhaba bayanlar.

Büyük bır dert değil belki ama benim için büyük bır sorun haline geldi şimdiden.

Ben sürekli ders çalışan biriyim ve ev işi yapmaya dahi zor zaman ayiriyorum. Abim yeni nisanlandi ve her Allahın günü nisanlisini bize getiriyor. Akşam yemeğe. Kahvaltiya. 2 günde bır geliyor. Eee ne var bunda tabi ki gelecek diyeceksiniz evet haklısınız . Sorun kızın bize gelmesi değil.

Annem rahatsız ameliyat oldu 1.5 aydır da her şey bana bakıyor. Bır yandan dersleri bır yandan ev işleri artık tahammulum kalmadı.

Zihnim o kadar yorgun ki sinir krizi geçiriyorum her gün. Sınavım var Anne ders calisamiyorum her allahın günü ev uygun olmuyo söyle şu oğluna diyorum ama kadın napsin oda bişey diyemiyor.

Bide düğünü tam sınav haftası yapmayı düşünüyorlar. Yani artık sinirden öfkeden başım ağrıyor ya.

Abim çok bencil onun mutluluğu için ben kendimi yoruyorum eyvallah da ya benim hayatım. .

Kafayı yiyeceğim artik. Annem babam kızım sen dersini çalış takma kafana hosgeldin de git içeri deselerde olmuyorrr. Anneme yukleyemem herseyi zaten hasta.

Öyle bi çözüm yolu yok ama açtım konuyu artık belki rahatlarim desteklerinizle

gelin hanım geldiğinde çayını kahvesini kendi alsın bir zahmet yabancı değil artık.
koltuğa kurulup sürekli önüne hizmet beklemesin.
haftada bir olsa neyse ama her gün her gün olacak iş değil, yenge sen artık yabancı değilsi benim çalışmam gerekiyor annem hasta mutfak işlerini halledersin artık diyerek çekil odana

Zaten abinin nişanlısı yabancı biri değil ki

Neden kendini hizmet etmek zorunda hissediyorsun

Annen rahatsız, senin de halletmen gereken işin var

Açıp dolabı istediklerini yapıp yerler

Kaldı ki yabancı biri bile olsa hizmet etmek zorunda değilsiniz

Kendinizi düşünün lütfen.

Bu kadar sık gidip geliyorsa hanımefendi yardım etmek zorunda misafirlikten çıkmış o. Her gün başınıza ekşiyor resmen rahatsız olmaz mı insan kendisi ya. Yetişme her işe sen abine söyle madem o hizmet etsin.

Ben bile sinir oldum. Emrivaki ile birşeye olur vermek başka emrivaki ile hizmet etmek daha bir başka

Artık abinizin nişanlısı evin kızı sayılır. 2 gun de bir geliyorsa bazı şeyleri o yapmalı diye dusunuyorum.

Ya peki bu hatunun anası babası bi evi yok mu ben nişanlıyken 1 defa eşimin ablasına iftara gittim ailemin haberi yoktu tabi o kadar ailem olmadan asla eşimin evine tek gitmedim hem ne gerek var yani bu kadar sık sık gelmeye sizde gelin hanıma dersiniz artık evlenince de böyle hergün annemin yanına gelmeni istiyoruz diye bu ne ya buldumcuk gibi ben hayatta yapmam ayda yılda 1 gelir misafir bir çay kahve ikram edersin ama her gün her gün olmaz sen bak dersine anneni de tembihle yataktan kalkma gelin hanım sana hizmet etsin de

Neredeyse hergün sizde olduğuna göre, artık sizden biri.

Kendi kahvaltısını hazırlasın bir zahmet!

İyi de sen hizmetci degilsin ki? Hosgeldin de kusura bakma calismam lazim de cekil odana. Annen de hastaysa yatsin guzelce. Her gun gelen artik misafir sayilmaz

böyle devam edersen onlar evlendikten sonra seni ev temizliğine de çağırırlar, cocuk bakman için senden beklentiye de girerler sonra da senden şikayet ederler hayırsız kardeş oluverirsin bi gecede

Abin de nişanlısı da çalışmıyor sanırım her gün her gün evde olduklarına göre. Hizmet etmek zorunda değilsin, abin eve misafir getirmeyi biliyorsa ağırlaması da ona düşer.

Bide işin garip yani ilk günler herseyi bizden bekliyordu . Yani kızı seviyorum iyi hoş biri kızlık bır sorun yok . Sorun abim. Abim fazla yüz veriyor benim nasıl zor zamanda olduğumu bile bile farkında olduğu halde gözüme sokarcasina yapiyorrr bunu. Hoşgeldin diyorum oturuyorum biraz odama cekiliyorum sonrada gürültü den cslisamiyorum artık sinirden kafam almıyor hiçbirşey

Haklısınız ben okadar iyi niyetli biriyim ki öyle hissediyorum valla . Bide çok yeni diye alissin diye çok iyi davransyim diye oluyo bunlar.
İşin garıbı kıza hizmet etmek değil. Oda oturmuyor yani günahı ni almayimm.
Ben abime kizginim laftan anladığı yok.
Kıza ayıp olur diye mi ne iyice kilibikk oldu

Hoşgeldin yenge ben sınava çalışıyorum annemde biliyosun hasta sen yabancı değilsin bir işin ucundan tutarsan çok sevinir o sana söyleyemez utanır vs de gelmez bı daha zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…