- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Yüz vermiyorum artık ki buda onu daha hırçın yapıyorBir fikrim var ama uygulamazsınız gibime geliyor.
Tüm gün insan yerine koymayıp, dalga geçtikten sonra yatakta yaklaşan adama yüz verip sevişiyorsanız hiçbir sorununuz düzelmez bence.
Ekonomik özgürlüğünüz yoksa muhakkak elde edin.
Denedim olamıyor aynı nana yaptığını yaptim ya daha dozunu arttırdı söylediklerinin yada kavga cikarfiOnun size davrandığı gibi davranın bakalım kendisi sizin kadar sabırlı olabilecek mi?
aklınıza gelebilecek herşeye bişey söylüyor sokakta yürürken sanki karısı değil de çocuğu gibi azarlama el kol şakasıAptal sakalar mesela ne yapiyor
Peki siz ona kavga çıkardığında sen hep böyle davranıyorsun demediniz mi? Suçlu da çıkarmaya çalışsa sizi oturup ciddi ciddi konuşmanız, sinirlenmeden üzüldüğünüzü ifade etmeniz lazım.Denedim olamıyor aynı nana yaptığını yaptim ya daha dozunu arttırdı söylediklerinin yada kavga cikarfi
Dedim tabi ki...ama dediğim gibi esim asla vr asla kendini suçlu görmüyor. Bazende beni nastirmak için öyle komik şeylere takıyor ki mesela sevdiği yemeği yapmamışım vs gibi komik bahanelerPeki siz ona kavga çıkardığında sen hep böyle davranıyorsun demediniz mi? Suçlu da çıkarmaya çalışsa sizi oturup ciddi ciddi konuşmanız, sinirlenmeden üzüldüğünüzü ifade etmeniz lazım.
Hmm anladimaklınıza gelebilecek herşeye bişey söylüyor sokakta yürürken sanki karısı değil de çocuğu gibi azarlama el kol şakası
Biktim artık bi süredir dışarı da çıkmıyorum zaten...pek fazla muhatap olmuyorum.yaptigi şeyleri duymamazlıktan geliyorum.gecen akşam tartıştık yine el kol şakası yapıyordu bende hastaydım o gün yapma arık hastayım görmüyormuşum dedim hastaysan hastasın banane dedi bi bağırdı çağırdı kes lan dedi diyo üstüne geldi sen kes sesini terbiyesizlik yapma senin karşında karın var dedim.biktim artık senin su aptal şakalarından dedim..bi yarın saat geçti kendi kendine gelip konustuHmm anladim
Ama karsilik vermezseniz oyle devam eder ki
Mesela sokakta el kol sakasi mi yapti, yolun ortasinda birakip gidin. Mal gibi kalsin. Veya daha beterini yapin. Ben olsam imdat polis diye bagiririm,cantayi kafasina geciririm sapik var diyeal sana saka
Tam timarhanelikBiktim artık bi süredir dışarı da çıkmıyorum zaten...pek fazla muhatap olmuyorum.yaptigi şeyleri duymamazlıktan geliyorum.gecen akşam tartıştık yine el kol şakası yapıyordu bende hastaydım o gün yapma arık hastayım görmüyormuşum dedim hastaysan hastasın banane dedi bi bağırdı çağırdı kes lan dedi diyo üstüne geldi sen kes sesini terbiyesizlik yapma senin karşında karın var dedim.biktim artık senin su aptal şakalarından dedim..bi yarın saat geçti kendi kendine gelip konustu
Sizi daha çok kölesi gibi görüyor bence. Hep böyle miydiDedim tabi ki...ama dediğim gibi esim asla vr asla kendini suçlu görmüyor. Bazende beni nastirmak için öyle komik şeylere takıyor ki mesela sevdiği yemeği yapmamışım vs gibi komik bahaneler
Sorunlu ama kabul etmiyor..Tam timarhanelik
Doktora gitmeyi kabul etmez mi? Cok saglikli gelmedi bana. Bir gece nezarette kalsa duzelir gercisapik sakasini deneyin derim. Akli basina gelsin
Evet beni kolsei gibi görüyor...o akafr emin ki dediklerini yapacağımdan..veya beni kaybetmeyevegunden..ama bu aralar baya soğuyum buda onu deli ediyor..Sizi daha çok kölesi gibi görüyor bence. Hep böyle miydi
Çözüm yolunu bi şekilde bulmazsanız her anınız işkenceye döner. Çocuk varmı ne kadarlık evlisinizEvet beni kolsei gibi görüyor...o akafr emin ki dediklerini yapacağımdan..veya beni kaybetmeyevegunden..ama bu aralar baya soğuyum buda onu deli ediyor..
Iskencete dönmeye başladı zaten o yuzden çözüm yolu arıyorum artık ama bulamdım hala...cocugimuz yokÇözüm yolunu bi şekilde bulmazsanız her anınız işkenceye döner. Çocuk varmı ne kadarlık evlisiniz
Peki bu kadar işkence ve tahammül edilemezse, çocuk yokken neden biraz ayrı kalmayı denemiyorsun.Iskencete dönmeye başladı zaten o yuzden çözüm yolu arıyorum artık ama bulamdım hala...cocugimuz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?