Artık tahammülum kalmadi

İyide bu adama sart kosun ,yav psikiyatr ya bosanma diye
Sonucta evlenmek gibi bosanmakta var ,

Benimde boyle bir esim vardi duzelir diye dusunmustum ama gitgide dayanilmaz bir hal almaya basladi surekli evde disarda asagilamalar, bir guzel soz bile duyamadim ne yapsam yanlis ne yapsam kötü. Hergün boyleydi. Sonunda ayrildim ama bende buyuk hasar birakmisti cunku psikolojimi alt üst etti. Toparlanmam uzun sürdü. Unutmayin buda bir tür şiddettir. Şiddet sadece dövmeyle olmuyor. Bence kendinize yanastirmayin yapiyorsaniz bile korunun. Bu tip insanlarin degismesi zor ama deneyin degismezsede ayrilin

boşanmaktan başka çare yok gibi duruyor

Bu adam sonradan böyle olmadı ya daha önce sinyal vermiştir ama siz görmemezlikten mi geldiniz sanırım aşkınız bitti bu aşk duygusuna zaten hiç güvenmedim
karekterini analiz edemediniz mi?

Benzer seyleri yasiyorum 7 yillik sevgilmle. Artik katlanlmaz olmaya basladi civikliklari ve hareketleri. Cok uzuluyorum delircek gibiyim tam evlenme arefesinde yasiyorum bunu . Insanin saygisi kalmiyor adam yerine koymaynca da nasil devam edicek iskence gibi

Aynısını bende yaşadım. Hiçbir zaman beni hoş tutmaz ben dışındaki herkes onun için çok onemliydi. Hep asagilar ailesinin yanında bana bi yabancı gibi davranirdi daha kırıcı olurdu rezil ederdi ailesine benim duygularim umrunda değildi. Bi kere içten sarilmazdi karım demezdi güzel sözler soylemezdi muhabbet etmezdi yanımda durmak istemezdi. Bisürü kötü muameleler gördüm bunlar en basitiydi sonunda ne oldu bitti. Bitirmek için elinden geleni yaptı başardı. Allah böyle insanlarin hayallerini yikip ortada birakan yaratiklari kahretsin. Senin de yardımcın olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…