canım sharing tıkla uste ordan set up tıkla bılmıyorum onceden yaptınmı ama yapmadıysan sayfanın en altında creat homepage var onu tıkla sayfa yenılenınce ust kısımda kutunun ıcınde cıkan yazıyı copy past yap
Hay allah razı olsun canım. yok dur okkalı dua edeyim kucağın tez zamanda bebişle dolsun. Şimdi sorum şu tablodaki bugün yaşanan düşüş yarın yumurtlamamnın olacağını mı gösteriyor? birkaç gün mü sürer bu düşüş? bugün çalışmak mı lazım?
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım keyfini kacırma yumurtlamayı kacırdım mı dıyede dusunup stress yapma bıze yaramıyo stress oluruna bırak bence ben artık oyle yapıcam .
Evet cnm doğru diyosun, geçen ay kendime neler ettim stresten günümü geçirdim, hala akıllanmıyorum
Artık yapıcak bişey yok zaten bugün başlayabilicem çalışmalara geçtiyse de geçmiştir ne yapalım ..
Bu arada forumda bi sorunmu var bende renk paneli smileyler fln çıkmıyo ya hiçbiri sizin de öyle mi??
Hay allah razı olsun canım. yok dur okkalı dua edeyim kucağın tez zamanda bebişle dolsun. Şimdi sorum şu tablodaki bugün yaşanan düşüş yarın yumurtlamamnın olacağını mı gösteriyor? birkaç gün mü sürer bu düşüş? bugün çalışmak mı lazım?
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım baya düşmüş atesım bence buguu iyi değrlendirin hatta bu birkaç günü. suan sana yarın da düşer diyemem ama yarın yükselmeye başlarsa buyuk ihtimal yumurtlama olmustur. diyebiliriz. canım bırde akıntılarını takip edersen ve ısartelrsen ıyı olur daha doğru yorum yapabılırız.
Tekrar teşekkür ederim güzellik. Aslında ekledim akıntıları ama tabloda çıkmıyor. Dünden beri yoğunlaştı biras. Bir de preseed almıştım. Onu dan kullanayım bari. Milletin tablosuna baktım ben baya ateşliymişim yep yep
ya kızlar benim yumurtlama günümden beri kasıklarımda batma oluyor belli bir sebebi var mıdır.? idrar ve kan testi de yaptım Neg. Kan 1.20 çıktı regli bekliyorum sanki o günden beri adet olcakmışım gibi
Evet cnm doğru diyosun, geçen ay kendime neler ettim stresten günümü geçirdim, hala akıllanmıyorum
Artık yapıcak bişey yok zaten bugün başlayabilicem çalışmalara geçtiyse de geçmiştir ne yapalım ..
Bu arada forumda bi sorunmu var bende renk paneli smileyler fln çıkmıyo ya hiçbiri sizin de öyle mi??
canım kan tahlilini ne zaman yaptın ?
Aaa yok stres. Daha anne olucaz bir de koca iki çocuk bakıcaz. sinirler asıl o zaman lazım olacak bize. O hoplayan zıplayanlar bende de çıkmıyor. Gerçi biraz iyi olmuş sade sade. Eski forumları okurken tam kaptırmışsın bir bakıyorsun gaydırıgubbak cemile yazıyor:)
10 ekimde yaptırdım cnm dün sonucunu aldım.. ama şüpheliyim.. reglimi bekliyorum.. 4 gün var..
anladım canım düşünüp üzülme diycem ama nasıl bir duygu biliyorum bende bu ay cok ümitliydim ama dün reglım geldi gecıkme sıfır utanmasa geldıgı saat te aynı olacak :)
anladım canım düşünüp üzülme diycem ama nasıl bir duygu biliyorum bende bu ay cok ümitliydim ama dün reglım geldi gecıkme sıfır utanmasa geldıgı saat te aynı olacak :)
İnanır mısın benim saati bile tutuyor. Öğlen ol, akşam ol değil mi yok. Hep sabah 7-730 arası:)
kızlar buda benim tablom bir bakarmısınız?
ben bişey anlamadım..
321b05 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar buda benim tablom bir bakarmısınız?
ben bişey anlamadım..
321b05 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?