- 21 Ocak 2011
- 1.033
- 12
- 318
teşekkür ederim
pregon yumurta geliştirici ovitrelle çatlatıcı iğne..
evet eşim hep böyle benim,bana çocuk diye yalvarıyo ama çocukları leylekler getirmiyo işte
Arkadaşlar merhaba
birşey hakkında fikrinizi almak istiyorum..ben bu ay prregon iğne kullandım,ve ovitrelle yaptırdım.dün akşam beraber olmamız gerekiyordu.
Ama eşimle tartıştık ve olmadı...ama önceki gece o çatlamayı gösteren sıvı gelince beraber olduk,yarım saat kadar da kalkmadım.
Dün akşamdan beri ağlamaktan içim söküldü.sizce hamile kalma ihitmalim var mıdır yine de :18: :18: :18:
arkadaşlar bebişle alakasız olacak ama benim sol omzum çok ağrıyor nefes alamıyorum resmen ağrıdan ağlıycam bir tane kuvvetli bir ağrı kesici aldım sıcak su torbası koydum iş yerindeyim ve rezil durumdayım yani ne eğilebiliyorum ne dönebiliyorum üzerimi mi açtım naptım gece bilmiyorum ne yapmam gerekiyor nefes aldırmıyor bu ağrı eğer böyle giderse izin alıp eve gidicemsol omzum dedim ama biraz daha aşağılara doğru sırt kısmım yani (
kızlar doktorum aradı pazartesı gel smear testi yapalım dedi off anıden içimi korku sardı ?
kızlar doktorum aradı pazartesı gel smear testi yapalım dedi off anıden içimi korku sardı ?
teşekkürler canım ilk kez yaptırıcam gerıldım biraz o nedenlecanım korkcak bişi yok neden hemen kendini kötü düşüncelere kaptırıyorsun..
Korkulcak bişey yok canım rahat ol sen olumlu düşün o testleri en başından yapıyolar ztn çocuk düşünenlere
Bana ilk gidişimde hepsini yapmıştı doktorum
teşekkürler canım ilk kez yaptırıcam gerıldım biraz o nedenle
teşekkürler canım ya ilk kez yaptırıcam ondan telaşım nasıl bısı bıılmıyorum ki?
Canım vajinadan akıntı örneği alıyo hemen öyle iğneyle fln değil çubuk gibi bişeyle aldırıyo, anlamıyosun bile.
Sizce bu test ne diyor?? Biz eşimle anlamadıkta:)
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrgünümüz güzel geçsin hamiş haberleri yağsın topice
galiba ben dün yumurtladım çünkü bu sabah ateşim çıktı 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bide bu teste yorum yapmadan edemicem banada sanki hamile çıkmış ama test kağıdı kaymış gibi göründü yani üretim kaynaklı bir defo
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrgünümüz güzel geçsin hamiş haberleri yağsın topice
galiba ben dün yumurtladım çünkü bu sabah ateşim çıktı 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bide bu teste yorum yapmadan edemicem banada sanki hamile çıkmış ama test kağıdı kaymış gibi göründü yani üretim kaynaklı bir defo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?