Ay değil mi canım yaaaaaİyi de o ovulasyon testinde niye silik bile olsa birşeyler çıkmadı? silik diye birşey yok mu? Ben o testi kullanmayı öğrenemeden kendiliğimden hamile kalıcam. aha da şuraya yazıyorummmm:26:
annem hala kafanda saç olmasına şaşıyorum diyor. Nasıl giriştiysem gariplere
Yaaa bu testler böyle işe yaramıyomu yoksa yaa o kdar umut bağladım ben ona
Ya az bi alkol testi etkilermi ?
valla bu tablo yumurta değilse artık nasıl bir tablo olması lazım bilemiyorumdaha ne olcak yaniiiii bugün kesin çalışın yani
aman kuşum gerilim varsa sakın saçına dokundurtma. fön çektir gel. Neden? Çünküüüü ben geçen hafta sinir haliyle gidip kat kestirdim o katların her bir teli batıyor şimdi bana. sinirli kadınlar kuaföre alınmamalı................
Ay değil mi canım yaaaaaİyi de o ovulasyon testinde niye silik bile olsa birşeyler çıkmadı? silik diye birşey yok mu? Ben o testi kullanmayı öğrenemeden kendiliğimden hamile kalıcam. aha da şuraya yazıyorummmm:26:
yaa bişi sorcam.. ayın 11inde ateşim 37 ve üzeri cıkıyodu.. dün ve bugün 36.5 civarı hep.. yani bu benim ayın 11inde yumurtamın çatladıgını mı gösteriyo
o zmn cok kötü cünkü en son ayın 9da cilveleştik sonrasında cok yorgun oldugum için yapmadık hiç
saçlarımı kestirmicem cnm uzatmaya karar verdim.. kaşlarıma bi el attırıcam bide cilt maskesi yaptırırım bide fön bitti :26:
Valla canım ateş konusunda benim kafam 1 milyon olduAma hapsuu hepimizden daha net bilgiye sahip gibi. Umudumuz hapsuu
canım ay umudumuz hapsuu falan deyince acayıp oldum bende fazla anlamam ıste bılgıdıgım kadarıyla yorum yapmaya calısıyorum.
selam..
ateş tablomu paylaşayım bende, yorumlarsanız sevinirim
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bekleme süreci çok sinir bozucu oluyor.. her ay yeni bir umut ama bu beklemek yok mu..!!!
hoşgeldin canımbenim durumumda seninki gibi bizim ailelerimizde uzakta ve bu şehirde bi akrabam yok.. bitek eşimin teyzesi var.. bebeğim olunca kim yardım eder diye düşünüp boşuna kendini üzme günü gelince çağresi bulunur bu arad batlarımız aynı ard arda benimde 29 ekim
yaa bişi sorcam.. ayın 11inde ateşim 37 ve üzeri cıkıyodu.. dün ve bugün 36.5 civarı hep.. yani bu benim ayın 11inde yumurtamın çatladıgını mı gösteriyo
o zmn cok kötü cünkü en son ayın 9da cilveleştik sonrasında cok yorgun oldugum için yapmadık hiç
senin tablon nerde canım bulamadım :44:
senin tablon nerde canım bulamadım :44:
yok ki
son 1 haftadır ölcüyodum hep 36.5 civarıydı +-1 yani..
sadece ayın 11inde 37 üzerine çıktı.. dün yine 36.5 civarına düştü.. bugün yine aynıı..
acaba o gün bişilermi oldu bende
eger bu ayda tutmazsa (inşallah tutar) önümüzdeki ay başlicam tablo yapmaya
bu tablo güzel görünüyorinşallah sonucuda güzel olur bat nezamandı senin :26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamişim adetim 4 gün geçti akşam yaptım çıktı sabah yaptım çıktı az önce yaptım çıktı yarında kocişle doktora gidicez kızlar dualarınızı eksik etmeyin allahım hepinize çift çizgiyi en kısa zamanda göstersin inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bende hamişim adetim 4 gün geçti akşam yaptım çıktı sabah yaptım çıktı az önce yaptım çıktı yarında kocişle doktora gidicez kızlar dualarınızı eksik etmeyin allahım hepinize çift çizgiyi en kısa zamanda göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?