Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

BENİMDE BAT 19 EKİM iki üç gün benimde biraz sancım oldu ama benimkiler kasıklarımdaydı çogunlukla ama bugün iyiyim ağrı sızı yok....havalar sogudu ya biraz sıkı giyinip te sıcak tutmakta fayda var bence.....

inşallah canım,doktorum da 48 saat canlı kalabildiklerini söylemişti...umarım...umarım hepimiz anne oluruz

Valla bir kere birlikte olup hamile kalanlar varsa olabilir canım. sıkma canını. Benimki de geçen ay tam o verimli günlerde eve çoook geç gelmişti ve ben uyumuştum. Yapıştım boğazına. çocuk diye başımın etini yedin vageçtiysen söyle bilelim ben dünden vazgeçtim dedim. Yalvar yakar oldu... Ama o ay gittiii

canım benimde direk ortası ağrıyordu yani rahimin üstü içten daha sonra hamile olduğumu öğrendim umarım seninde öyledir..ama ben bu ağrıyı adetimin ilk gününde hissetmeye başlamıştım..

kızlar doktorum aradı pazartesı gel smear testi yapalım dedi off anıden içimi korku sardı ?

ben yaptırdım smear testı ama bılmeden doktor sordu altan muayene ıstıonmu bende dedım heralde cocuk olucak kontral edıor (ilk zamnlarımda daha )
tm dedım ben gıttım hazırladılar benı doktor geldı smear aldı gıttı :)

canım yumurtlama cıkısına benzıyo ıyı calıs su sıralar :) atesın dusmez inşallah da güzel haberler verirsin.

inşallaaaahhhhh düşmez acaba çok hareket felan etsem ateşimi canlı tutabilirmiyim yarın sabahı iple çekiyorum bakayım çıkmaya devam edicekmi :44:

Günaydın.
Ya hastalanacağım ya da hamileyim gerçi ikisinden biri mutlaka olacak ama hangisi değil mi:))
Sabah hafif ağrıyla uyandım yataktan dedim ki aha geliyor kırmızılar! Ama hala ne gelen var ne giden ağrıda durdu...
27 günde 1 oluyorum bugün 29. günüm.
30. günde de gelmezse artık ümitleneceğim şuan çok ümitsizim.
Dünkü yaptığımız ne olduğu belli olmayan kaymış testten sonra bir test daha yaptım gece. Onda tek çizgi çıktı.
Yok yok ben bu ay hastalanacağım Birdahada hiçbişeyi planlamayacağım!!!

Merhaba kızlar; 1 ekim ve 1 eylülde adet oldum ovulasyon hesaplamadan 12-17 ekim görünüyor çalışmalara başladık çok umutluyum. Çok aşırı gerginim birde sürekli düşünüyorum benimde bebişim olacak mı diye. Hamiş arkadaşlarımı tebrik ediyorum listenin son halini yayınlar mısınız? kaç hamişimiz var onları gördükçe umutlarım yeşeriyor...

Canım tutuldu herhalde geçmiş olsun. Kas gevşetici iç mutlaka tabi bebiş durumuna göre

günaydın kızlarr..
evde az bi işim var yaptıktan sonra anneme çıkıcam.. kaç gündür evden dışarı çıkmadım
biraz başka şeylerle meşgul olayım.. hem bi kuaföre gideyim bi bakıma gireyim halim içler acısı
çocuk yapcam diye kapattım kendimi eve

bende aranıza yeni katılıyorum. Bu ay korunmayı bıraktık. 1,5 yıllık evliyim artık bebişin zamanı geldi diye düşündük. Çok yoğun çalışıyorum ve eşiminde benimde ailelerimiz yanımızda değil. Bu yüzden biraz kaygılıyım. Bebişim olunca bana yardımcı kim olur v.s diye. Bir süre tabii izinli olacağım ama sonrasında işime geri dönmem lazım. o zaman bebeğimi kime emanet edicem diye düşünüp durmaktan dolayı aşimdiye kadar ( 1,5yıl çok değil ama ) bebek istemiyordum. Ama artık hormonlarım başta olmak üzere pek çok şey bana anneliği arzulatıyor. tüm anneliği arzulayanlar için herşey gönüllerince olsun:))) benim beklenen adet tarihim 30 ekim. listeye ekleyebilirsiniz:)

3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da benim tablommmmm.

36.7 lerden 36.1 e düşünce dün dedim ahanda yumurtaaaa. Son kalan ovulasyon testimi kullandım ve negatif çıktı. Tabiiii sinir küpü oldum. derken bu sabah bir baktım 35,9. Garibim testin günahını mı aldım. Yoksa yakın tarihte silik bile olsa çıkar mıydı?

aman kuşum gerilim varsa sakın saçına dokundurtma. fön çektir gel. Neden? Çünküüüü ben geçen hafta sinir haliyle gidip kat kestirdim o katların her bir teli batıyor şimdi bana. sinirli kadınlar kuaföre alınmamalı................

valla bu tablo yumurta değilse artık nasıl bir tablo olması lazım bilemiyorum daha ne olcak yaniiiii bugün kesin çalışın yani

Ayy çok katılıyorum buna,
Neler ettim saçlarıma bugüne kadar

valla bu tablo yumurta değilse artık nasıl bir tablo olması lazım bilemiyorum daha ne olcak yaniiiii bugün kesin çalışın yani

Ay değil mi canım yaaaaa İyi de o ovulasyon testinde niye silik bile olsa birşeyler çıkmadı? silik diye birşey yok mu? Ben o testi kullanmayı öğrenemeden kendiliğimden hamile kalıcam. aha da şuraya yazıyorummmm:26:

hoşgeldin canım benim durumumda seninki gibi bizim ailelerimizde uzakta ve bu şehirde bi akrabam yok.. bitek eşimin teyzesi var.. bebeğim olunca kim yardım eder diye düşünüp boşuna kendini üzme günü gelince çağresi bulunur bu arad batlarımız aynı ard arda benimde 29 ekim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…