kızlar sol alt karnım çok ağrıyo şikayetiyle doktora gittim doktor yumurtaların çatlamış dedi 4-5 sonra tekrar gel dedi
adet günüm 22 ekim gögüslerimde ağrı var hala sol alt karnım ağrıyo tekrar gitsemmi bu belirtileri yaşıyan varmı.......
inşallah canım,doktorum da 48 saat canlı kalabildiklerini söylemişti...umarım...umarım hepimiz anne oluruz
kızlar sol alt karnım çok ağrıyo şikayetiyle doktora gittim doktor yumurtaların çatlamış dedi 4-5 sonra tekrar gel dedi
adet günüm 22 ekim gögüslerimde ağrı var hala sol alt karnım ağrıyo tekrar gitsemmi bu belirtileri yaşıyan varmı.......
kızlar doktorum aradı pazartesı gel smear testi yapalım dedi off anıden içimi korku sardı ?
Günaydın canım, hoşgeldin,
Hayırlı olsun yumoşların çççatır ççatır çatlarlar inşşşşaaaalllaaaaaaaaaaah
Darısı başıma :)
canım yumurtlama cıkısına benzıyo ıyı calıs su sıralar :) atesın dusmez inşallah da güzel haberler verirsin.
sağol canım dün akşam başladı aslında eşim biraz masaj yaptı tutuldum sandım sabah o ağrıyla uyandım git gide arttı ağlıycam o durumdayım dediğim gibi sıcak su torbası koydum derin nefes almayaya çalışıyorum yoksa ağrım iki katı oluyo ilk defa böyle oldu ağrı kesiciyi yeni içtim etkisini göstermesini bekliyorum birde kas gevşetici arıyorum birimde bulabilirsem içicem evde de yok af ya ne kötü bişeymiş
kızlar doktorum aradı pazartesı gel smear testi yapalım dedi off anıden içimi korku sardı ?
günaydın kızlarr..
evde az bi işim var yaptıktan sonra anneme çıkıcam.. kaç gündür evden dışarı çıkmadım
biraz başka şeylerle meşgul olayım.. hem bi kuaföre gideyim bi bakıma gireyim halim içler acısı
çocuk yapcam diye kapattım kendimi eve
3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu da benim tablommmmm.
36.7 lerden 36.1 e düşünce dün dedim ahanda yumurtaaaa. Son kalan ovulasyon testimi kullandım ve negatif çıktı. Tabiiii sinir küpü oldum. derken bu sabah bir baktım 35,9. Garibim testin günahını mı aldım. Yoksa yakın tarihte silik bile olsa çıkar mıydı?
aman kuşum gerilim varsa sakın saçına dokundurtma. fön çektir gel. Neden? Çünküüüü ben geçen hafta sinir haliyle gidip kat kestirdim o katların her bir teli batıyor şimdi bana. sinirli kadınlar kuaföre alınmamalı................
valla bu tablo yumurta değilse artık nasıl bir tablo olması lazım bilemiyorumdaha ne olcak yaniiiii bugün kesin çalışın yani
bende aranıza yeni katılıyorum. Bu ay korunmayı bıraktık. 1,5 yıllık evliyim artık bebişin zamanı geldi diye düşündük. Çok yoğun çalışıyorum ve eşiminde benimde ailelerimiz yanımızda değil. Bu yüzden biraz kaygılıyım. Bebişim olunca bana yardımcı kim olur v.s diye. Bir süre tabii izinli olacağım ama sonrasında işime geri dönmem lazım. o zaman bebeğimi kime emanet edicem diye düşünüp durmaktan dolayı aşimdiye kadar ( 1,5yıl çok değil ama ) bebek istemiyordum. Ama artık hormonlarım başta olmak üzere pek çok şey bana anneliği arzulatıyor. tüm anneliği arzulayanlar için herşey gönüllerince olsun:))) benim beklenen adet tarihim 30 ekim. listeye ekleyebilirsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?