Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

cnm kasık agrıları üsütmektende oluyor bazen benimde hep sağ kasım agrırdı adet günümde gecince test yaptım negatif malesef 3.gunu adet oldum

teşekkürler canım heyecandan yazmayı atlamışım adetime 3 gün var henüz.evet adet tarihini bekliyorum kesinlemesi için darısı çok isteyen herkesin başına inşallaaahh

teşekkürler canım heyecandan yazmayı atlamışım adetime 3 gün var henüz.evet adet tarihini bekliyorum kesinlemesi için darısı çok isteyen herkesin başına inşallaaahh

hadı bakalım hayrlısı ıns guzel sonuclanır.hayal kırıklıgına ugramamanı temnnı edıyorum genelıkle sılık cızgı dogru cıkıyor ama hatalı olupta husrana ugrayanlarda var bende buna bır ornegım mesela adet gunumde yaptım gecen ay 2.cızgı sılıkte olsa gozle gorulebıleck kadar nettı ve ben 1 hafta boyunca haıleyım dıye gezdım sonrasında adet oldum tabı bu olck sedede dıe bsy yok rabbım yuzunu guldursun cnm

merhaba arkadaşlar..

yeşimcim bence sen hamilesin..inşallah ama adetinin bu kadar gecikmesi hamilelikten bence hadi bakalım salı günü güzel haberlerin gelelcekelcek
11 ekim mi cnm 6 gün gecikmiş inşallah hamilesindir
kity cim 2.çizgi silik bile çıksa yüksek ihtimalle hamilesin tatlım..testini sabah ilk idrarınla tekrarlamanı tavsiye ederim...

cnm acele etme geç yumurtlamışsan kanda 1 hafta sonra yerlesiyo..
`cidden öyle oluyormu ben adetımden 2 gun gectı gıttım kan testıne negatıf cıktı ama halen hasta olmadım 4 gun bugun arada kasıklarım agrıor okdr ama negatıf cıkınca nekdr uzuldum cok umutluydumm senın yazdıgınıda gordum sımdı ve daha umutlandım negatıf cıktıgı haldee ama benım hatam yumurta takıbınde c.ignesı olmadım dogal olsun dıye ama bıdaha c.ignesı muhakak vurulcam enazından catladıgı garantı ıysallah adet olmammm cok kotuyum

İnşallah arkdaşım inşallah:))

teşekkürler kızlar çok şekersiniz yanılmadığımı umuyorum çünkü adet belirtilerinden daha farklı şeyler yaşadım mesela geceleri çok sık uyanma,acayip iştah gece yarısı bile gözümün önüne gelen yiyeceğin tadını hisedecek kadar.
2 gece öncede sağ kasığıma 2-3 kere bir batma oldu yerimden sıçrattı kayınvalidemle eşim anlamsız anlamsız bakarken:))) gerginlik yok ama çok duygusaldım annemle babamı özledim diye oturup ağlamalar falan her aykinden farklı işte herşey,bunun yanında kasık ve göğüs ağrılarını söylemiyorum bile....

kızlar negatif çıkan kan testlerinize çok dikkat eden negatif 2 yazan bir test için bi doktor adet söktürücü veriyor ama ısrarla kişi hamileyim diyerekten bi test daha istiyor bir hafta sonrasında sonuç 144 bir hafta sonrasında da 2487.yani doktorun o 2 sayısının yükseleceğine ihtimal vermemesi bebeği kaybetmek anlamına geliyor ne kötü dimi? 5den aşağısı negatif diyorlar ya 2den aşağısı negatif bence

canim umarim hamilesndr allah gonlune gore versn bende bu adet belirtisi bile yok tu istahim cok acikti ve kasklarim batiyodu ama 6gun varken adetime hastalandm hayrlisi diyorum artk bide ozel olmazsa kacnci denemenz

biraz takip ettim topiği,Allahım herkesin gönlüne göre versin..hepimiz çok istiyoruz ama inşallah hayal kırıklığı yaşamayız.ben artık yumurtlama haftama giriyorum,bu hafta benim için çok önemli..iyi değerlendirmem lazım.sonrası bekleyiş..Allahım herşeyin hayırlısını versin rabbim..

canim umarim hamilesndr allah gonlune gore versn bende bu adet belirtisi bile yok tu istahim cok acikti ve kasklarim batiyodu ama 6gun varken adetime hastalandm hayrlisi diyorum artk bide ozel olmazsa kacnci denemenz

teşekürler canım ama inan bu anlattıklarımı daha farklı yaşıyorsun ben izah edemiyorum ama tabiki herkesin bünyesi çok farklı, belirtiler değişir.bu 2. denememizdi ama çarşamba testi kesinleştirmeden bende inanmıycam.

Eveett sonunda kocami affettimm
Kahvaltidan sonra gittik yeni ciciler aldik gezdik halada gezmelerdeyiz
Artik kk ya girmeden duramadigimi farkettim
Bide son olarak zaman mekan farketmeksizin gögüslerimi yokluyorum bi dolgunluk varmi diye

Eveett sonunda kocami affettimm
Kahvaltidan sonra gittik yeni ciciler aldik gezdik halada gezmelerdeyiz
Artik kk ya girmeden duramadigimi farkettim
Bide son olarak zaman mekan farketmeksizin gögüslerimi yokluyorum bi dolgunluk varmi diye

Ben de aynen
goguslerimi elleyip duruyorum aliskanlik oldu
disarida da yapiyorum acima var mi diye
senin nicki hatiliyorum
23 ekimi bekliyorun sen de sanirim benim gibi

iyi akşamlar kızlar acil yardım lazım bana.yarın aşılama yaptırıcam saat 12:00 da hastanede olun dedi doktorum.bütünişlemler ortalama kaç saat sürüyo bileniniz varmı.hastanede nekadar sürer işim....çooook aciil....

iyi akşamlar ben 3 yıl önce aşılama yaptırmıştım işlem 5 dk sürdü ama ondan sonra yarım saat uzandım daha sonra normal hayatına devam ediyosun cnm inş. pozitif sonuçlanır tedavin tatlım

mrb bende ekimin 22sini bekliyordum o yüzden burayı takip ediyordum bu gün kötü süprizi çok erken aldım hala tam sökülmüş değil ama kahve kırmızı gibi bir akıntım var anlamadım 6 gün erken oldum
hiç böyle olmazdı geçiktiği olurduda ama bu kadar erken niye

iyi akşamlar ben 3 yıl önce aşılama yaptırmıştım işlem 5 dk sürdü ama ondan sonra yarım saat uzandım daha sonra normal hayatına devam ediyosun cnm inş. pozitif sonuçlanır tedavin tatlım

sağol tatlımda yani hastanede 4-5 saat oyalanılıyormu.özelde yaptırıcam ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…