hadı hayrlısı olsun senın ıcn ıns hamılesındır.gunune kac gun varkı daha.ıns guzel haberlerı verrsı buradan.bazılarında o sılık cızgı dogru cıkıo bazılarınınkı fıyasko malesef kesın souc ıcn gununun gecmesı grekıo cnmmm
teşekkürler canım heyecandan yazmayı atlamışım adetime 3 gün var henüz.evet adet tarihini bekliyorum kesinlemesi içindarısı çok isteyen herkesin başına inşallaaahh
teşekkürler canım heyecandan yazmayı atlamışım adetime 3 gün var henüz.evet adet tarihini bekliyorum kesinlemesi içindarısı çok isteyen herkesin başına inşallaaahh
yeşimcim bence sen hamilesin..inşallah ama adetinin bu kadar gecikmesi hamilelikten benceins canim.
Istahim acayip acik ya kendimi yemek sitelerine bakarken buluyorum.
tvdede kore yemekelrinin yapilisini gosteriyor ay agzimin suyu aktiki ben sadece 1-2 cesit yemekelrini seviyorum
ay Allahim burda gece 12 ve benim karnim acayip ac . az once ince dilim pasta yedim kesmedi.
canim boyle eskili tuzlu seyler istiyor ya.
kendimle basedemiyorum resmen. herseyide bulamiyorumki burda. bir corba yaptilar valla
agzim sulanarak izledim ya .
herseyi yiyebilirim.gideyim bir buzdolabini tirtiklayayim
11 ekim mi cnm 6 gün gecikmiş inşallah hamilesindirmrb kızlar bu topıgı yenı buldum bende ıns herkes ıcın hayrlı ugurlu olur.benımde bat 11 ekımdı ve hala kırmızılar gelmedı bakalım ne olck henuz test alıp yapmadım bır yanım merk edıo bır yanımdabırz daha bekle dıyo cunku benım adtlerımın cok duzenlı oldugu soylenemez sevınemıyorum bıle gunum gectı dıye...
kity cim 2.çizgi silik bile çıksa yüksek ihtimalle hamilesin tatlım..testini sabah ilk idrarınla tekrarlamanı tavsiye ederim...mutlu pazarlar kızlar ben bu sabah dayanamadım ve test yaptım ki BAT a daha gün var,ikinci çok silik pembe çizgi çıkıverdi hiç beklemiyordum emin değilim ama bu hamilelik işareti sayabilirmiyim? adet gününde yeniden yapacağım??????????????????????????*****
`cidden öyle oluyormu ben adetımden 2 gun gectı gıttım kan testıne negatıf cıktı ama halen hasta olmadım 4 gun bugun arada kasıklarım agrıor okdrcnm acele etme geç yumurtlamışsan kanda 1 hafta sonra yerlesiyo..
`cidden öyle oluyormu ben adetımden 2 gun gectı gıttım kan testıne negatıf cıktı ama halen hasta olmadım 4 gun bugun arada kasıklarım agrıor okdrama negatıf cıkınca nekdr uzuldum cok umutluydumm senın yazdıgınıda gordum sımdı ve daha umutlandım negatıf cıktıgı haldee ama benım hatam yumurta takıbınde c.ignesı olmadım dogal olsun dıye ama bıdaha c.ignesı muhakak vurulcam enazından catladıgı garantı ıysallah adet olmammm cok kotuyum
teşekkürler kızlar çok şekersiniz yanılmadığımı umuyorum çünkü adet belirtilerinden daha farklı şeyler yaşadım mesela geceleri çok sık uyanma,acayip iştah gece yarısı bile gözümün önüne gelen yiyeceğin tadını hisedecek kadar.
2 gece öncede sağ kasığıma 2-3 kere bir batma oldu yerimden sıçrattı kayınvalidemle eşim anlamsız anlamsız bakarken:))) gerginlik yok ama çok duygusaldım annemle babamı özledim diye oturup ağlamalar falanher aykinden farklı işte herşey,bunun yanında kasık ve göğüs ağrılarını söylemiyorum bile....
canim umarim hamilesndr allah gonlune gore versn bende bu adet belirtisi bile yok tu istahim cok acikti ve kasklarim batiyodu ama 6gun varken adetime hastalandm hayrlisi diyorum artk bide ozel olmazsa kacnci denemenz
Eveett sonunda kocami affettimm
Kahvaltidan sonra gittik yeni ciciler aldik gezdik halada gezmelerdeyiz
Artik kk ya girmeden duramadigimi farkettim
Bide son olarak zaman mekan farketmeksizin gögüslerimi yokluyorum bi dolgunluk varmi diye
iyi akşamlar kızlar acil yardım lazım bana.yarın aşılama yaptırıcam saat 12:00 da hastanede olun dedi doktorum.bütünişlemler ortalama kaç saat sürüyo bileniniz varmı.hastanede nekadar sürer işim....çooook aciil....
iyi akşamlar ben 3 yıl önce aşılama yaptırmıştım işlem 5 dk sürdü ama ondan sonra yarım saat uzandım daha sonra normal hayatına devam ediyosun cnm inş. pozitif sonuçlanır tedavin tatlım
Ben de aynen
goguslerimi elleyip duruyorum aliskanlik oldu
disarida da yapiyorum acima var mi diye
senin nicki hatiliyorum
23 ekimi bekliyorun sen de sanirim benim gibi
sağol tatlımda yani hastanede 4-5 saat oyalanılıyormu.özelde yaptırıcam ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?