Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kısmetse ben başlıyorum yumurta takibine olmuyo böyle yok ateş takibi yok yumurtlama testti en ii si dr takibi olucak..

Oznur_u.................................... 6 Ekim.................. TEBRİKLER

Pinknymph..................................7 EKİM

Lailla…………………………………............10 Ekim..................TEBRİKLER

Yeşim83....................................10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM.............. TEBRİKLER

ferdat85....................................11 EKİM..................TEBRİKLER

rihana.......................................12 EKİM

Funda30....................................12 EKİM

Oreiro.......................................14 EKİM

Memnune83...............................14 EKİM

Orjinalmarjinal............................14 EKİM

Sinhus........................................14 EKİM

Öcuk........................................16 EKİM

Diyasa .....................................16 EKİM

minic........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......17 EKİM

Ucrubucrub................................17 EKİM

Ferayy......................................17-18 EKİM

cardelenss.................................18 EKİM

Pnrali........................................18 EKİM

Kity..........................................19 EKİM

Msg38.......................................20 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Makyaj_malzmesi.........................22 EKİM

Gamzelal....................................22 EKİM

everythingwillbegreat ..................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

ofluu.........................................23 EKİM

Dhc83 ......................................24 EKİM

Vizon........................................25 Ekim

karacikolata...............................25 Ekim

Jeannecdarc..............................26 EKİM

Stggg5.....................................26 EKİM

NewArch....................................26 EKİM

Gulay_7980............................... 27 EKİM

Cewo........................................27 EKİM

Kikirdek.....................................27 EKİM

Camellia.....................................27 Ekim

tweety7883................................28 EKİM

Zoryasamak...............................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan……………………………….. ...29 EKim

centaur ....................................29 EKİM

sibelkerem.................................30 EKİM

Merciii.......................................30 EKİM

fromrose76................................30 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

yokh........................................31 EKİM

Elsezg .....................................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Yazciceği..................................3 KASIM

Göçmenkuşlar............................3 KASIM

Elisizmit.....................................4 KASIM

su4184.....................................5 KASIM

medmus....................................7 KASIM

Hapuu ......................................11 KASIM

Msg38.....................................??

Oreiro....................................... 13 KASIM

cipskolam......................................15 KASIM

eminim çok heycanlısındır umarım sonunda güzel haberler verirsin bize. kafana takma düşünmemeye calıs dıycem ama hangimiz bunu başarabiliyoruz ki :)

aynen öyle canım düşünmeden edemiyorum ama herhangi bi belirtim yok.. sessız sedasız gelıyo heralde bu sefer bu kırmızılar :) hayırlısı.. neyse aylar çuvala girmedi.. kasıma kısmet deriz..

cnm çok geçmiş olsun yaa ben senden güzel haberler bekliyordum dualarım seninle .... bu kimyalsal gebeliğin bi sebebi olmalı kanda trombofili paneli kanda phtılaşma varmı ona bakıyolar bi kaktır istersen.

canim ne guzel yazmissin. hakikaten boyle karsilamak lazim. sukur etmeyi bilmeliyiz.
Allaha havale etmeliyiz . En guzeli bizim icin dusunen yine O.
Guc verdin inan bana. sali kotu haberi alsamda artik cok uzulmicem

benim haftasonum hastalari iyilestirmeye calismakla geciyor. balli karabiber surdum sirtlarina.
geceden yatirdim birde soganli birseyler hazirladim ama onu nasil vericem bilmiyorum defne asla icmez.
yani ben arada dolanip duruyorum hic dikkat edemedim kendime. hic dinlemedim

Bu arada sabah yataktan zor kalktim ama yorgunluga veriyorum markete gittik geldimizde aile boyu uyuduk valla
cok yorulmusum. ya birde burda pamuk helva yapiyorlardi ay cok sevindim sadece cocuklara veriorlar ama
ben istedim olmaz dedi bende defneninkinde tirtikladim. super bir tat valla nasil iyi gitti anlatamam
eve gelince saldirdim lahana tursusu yine az yemege calisiyorum biraz aci diye ama cok guzel eksi eski ya.
keske bizim tursumuzdan olsa yesil domates filan ay agzimin suyu akti valla ya
bende gelen giden yok kizlar hala. bu saatten sonrada gelemsin ya. :) nerdeyse 1 hafta gecti ya.
cok gecti dimi?? medmusun bile 5. gunde gelmisti sanirim. gerci 12 den bslarsak saymaya yarin 5. gun oluyor
Hayirlisi artik

kızlar benim cıkmam gerekiyo baya tembelik yaptık eısmle uyanalı bır saat oldu biraz iş birazda yemek yapmam lazım yarına hazırlık. beni unutmayın sakın yarın görüşürüzz

kızlar benim cıkmam gerekiyo baya tembelik yaptık eısmle uyanalı bır saat oldu biraz iş birazda yemek yapmam lazım yarına hazırlık. beni unutmayın sakın yarın görüşürüzz
hadi kolay gelsin ya benimde ders calismam lazim. Tembellik tum hucrelerime isledi yemin ederim :)))

sen hala hastalanmadığına göre bana öyle geliyorki hamişsin canım. inşallah hayırlı haberler verirsin bize ama olumsuz olursada dediğim

canım ya inşallah gül haer gelicek senden yarın yap artık test kan olmuyosa idrar artık cıkması lazım gıbıme geliyo ay heycan yaptım . buarada doktorumun bana bır tavsıyesı olmustu. kuru inciri az suda kaynat bıraz sonra ıcınde ez ozu cıksın o suyun ıcıne bal koy karıstır ılıyınca bır kac yudum içir kastalara. valla bana cok ıyı gelmişti.

Adet dönemlerim inanılmaz sancılı geçer, resmen yatak döşek olurum.
Ağlarım acımdan. Biraz evvel adet sancısından çok garip bir sancı yaşadım, gaz sancısı gibi ve sol kasığımda tuhaf bir ağrıyla tuvalete gittim.
Pembe su gibi bişi.
Ya adet olacağım ki hiç böyle olmazdı ya da yerleşme kanaması.Bilemiyorum. Ama şuan ne ağrı var ne kanamam.
Çıldırmamak içten değil artık hastalanacaksam hastalanayım hamileysem öğreneyim. Bu belirsizlik iyice canımı sıkmaya başladı.
Normalde benim şuan kıvranmam battaniye altlarında elimde fön makinesi kasıklarıma ayaklarıma tutmam ağlamam lazımdı.

Ya Allah aşkına n'oluyor bana ya!!!:18:

sen hala hastalanmadığına göre bana öyle geliyorki hamişsin canım. inşallah hayırlı haberler verirsin bize ama olumsuz olursada dediğim
evet canim ya aynen oye skmicam canimi. ama umut etmkte elde degil tabi. bazen acaba varmi bebis ordami diyorum. hafifte karnim cikmis yemekten sonra :) cok hosuma gitti ama sonra bazende yok ya
umutlanma diye kendimi frenliyorum. tam sonucu ogrenmeden konduramayacagim kendime hamileligi :)
kan verdim dun canim sali dedi sonuc icin burda cok gec veriyorlar orda artik kesin belli olur herhalde.
gec dollenmede gosterir sanirim kendini??? ben artik o adetimden 1 hafta onceki akintidan suphe eder oldum.

çok güzel hberlerle gelicek ...

insallah canim ya . hayirlisi.
Karni agriyor biraz simdi aniden geliyormus kirmizilar kaliyormusum oylece :)) hehe ne komik olur.:)

ins yerlesme kanamasidir canim. Kelin ilaci olsa basina surer biliyorsun

ins bugunude bitirdim sayilir bir yarin kaldi.
sonra sali sabahi hemen ucucam hastaneye dogru:)

Bence ben hamileyim. Bilmiyorum ama hala pembe su gibi gelen bişeyin dışında kan falan yok ortada...
Allahım sağlıkla hayırlısıyla bana şu pozitifi göster yarabbim ve bekleyen isteyen herkese. AMİN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…