Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Bence ben hamileyim. Bilmiyorum ama hala pembe su gibi gelen bişeyin dışında kan falan yok ortada...
Allahım sağlıkla hayırlısıyla bana şu pozitifi göster yarabbim ve bekleyen isteyen herkese. AMİN!

canım ıdrar testını bugun neden yenılemıyorsun bu sefer belkı cıkar yarın kan a gıt mutlaka ama sımdı ıdrar testı yapabılırsın

yenı gelen arkadaslar mrblar herkese slm ben halen hasta olmadım 3 4 gun oluyor adet gecelı ve kanda negatıf...

yenı gelen arkadaslar mrblar herkese slm ben halen hasta olmadım 3 4 gun oluyor adet gecelı ve kanda negatıf...

kanı erken yaptırmıs olabılırmısın belkı kanda cıkmamıstır bıraz daha bekledıkten sonra hala olmazsan tekrarla kanı bence
4-5 gunluk olunca kandada cıkmazmıs cunku
doktor söylemıstı
gec olduysa senınkı

bir kac kisinin gecikti sanirim bu ay zaten adeti zor bekliyoruz bide boyle havaya bekle.
off zor valla zamaninda adet olanalara ozendim en azindan ne oldugunu biliyorlar
biz test yapiyoruz oda negatif adette yok. bu durum daha can skici.

Bence ben hamileyim. Bilmiyorum ama hala pembe su gibi gelen bişeyin dışında kan falan yok ortada...
Allahım sağlıkla hayırlısıyla bana şu pozitifi göster yarabbim ve bekleyen isteyen herkese. AMİN!

Bence bence dedim ama olmadı:)
Kırmızı kartı yedim evet tuhaf ama sevindim neye mi artık ağrısız adet olduğuma:)
Pembe geldi ilk sonra bildiğin normale döndü.
Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
Allah'tan ümit kesilmez.
Çok umutlandım onca gecikince ama ağrısız adete merhaba dedim:)

Lütfen kendini üzme, yüksek moral bu işin ilacı. İnşallah güzel haberlerini alacağız.

DAha önce yazmıştım ama gözden kaçmış galiba. 14 ekim ilk aşılamamı yaptırdım.
BAT 29 Ekim
HAdi hayırlısı, İnşallah o gün geldiğinde güzel haberler veririm sizlere. Veremesem de canım sağolsun bizde olana kadar deneriz artık:)

inş güzel heberlerle gelirsin asılaman 15 gün s
onramı belli olucak

hayirlisi canim ya. dedigin gibi sancisiz adet olmakta onemli.
ins bu son adetin olur, adet degisikligi oldugunda rahim bebege hazirlik yapiyormus
diye duymustum. onumuzdeki ay buyuk ihtimalle gebe kalicaksin ins:)
benimde su belirsizlik kalksa ustumden nefes alicam ya.
sigara bile icemiyorum beki vardir diye ama oda cok stres yapiyor bana offf

Gerçi hala bile şakır şakır olmadım yani.
Eğer ağrısız olacaksam adet böyle mutlu olurum. Ama şimdi bütün yumurtlama tarihlerim oynadı.
Ben bu hafta bir doktora gideceğim. En azından muayene olup onun tavsiyelerine göre denerim.
Allah'tan ümit kesilmez.

Senin güzel haberlerini bekliyorum

ins canim.
Istahim acayip acik ya kendimi yemek sitelerine bakarken buluyorum.
tvdede kore yemekelrinin yapilisini gosteriyor ay agzimin suyu aktiki ben sadece 1-2 cesit yemekelrini seviyorum
ay Allahim burda gece 12 ve benim karnim acayip ac . az once ince dilim pasta yedim kesmedi.
canim boyle eskili tuzlu seyler istiyor ya.
kendimle basedemiyorum resmen. herseyide bulamiyorumki burda. bir corba yaptilar valla
agzim sulanarak izledim ya .
herseyi yiyebilirim. gideyim bir buzdolabini tirtiklayayim

mrb kızlar bu topıgı yenı buldum bende ıns herkes ıcın hayrlı ugurlu olur.benımde bat 11 ekımdı ve hala kırmızılar gelmedı bakalım ne olck henuz test alıp yapmadım bır yanım merk edıo bır yanımdabırz daha bekle dıyo cunku benım adtlerımın cok duzenlı oldugu soylenemez sevınemıyorum bıle gunum gectı dıye...

mutlu pazarlar kızlar ben bu sabah dayanamadım ve test yaptım ki BAT a daha gün var,ikinci çok silik pembe çizgi çıkıverdi hiç beklemiyordum emin değilim ama bu hamilelik işareti sayabilirmiyim? adet gününde yeniden yapacağım??????????????????????????*****

sada mutlu pazarlar cnm gerçekten pazarın mutlu olmuş bence hamilesinnn... genelde 2. çizgi çıkınca hamilelik oluyor

evet 15 gün sonra kan tahlili yaptırmamı istedi doktor bey.
Yani 29 ekimde eğer bir şey olmazsa(kırmızı kart gibi) yaptırıcam.
Benim adetim çok düzenlidir 28 ekimde olmam gerekiyor.

inş çıkar cnm tutarda sendende güzel haberler alırız mutlu oluruzz.

yok yok bence sen kesin hamilesin yeşimcim içimden bi his öle diyor...

hadı hayrlısı olsun senın ıcn ıns hamılesındır.gunune kac gun varkı daha.ıns guzel haberlerı verrsı buradan.bazılarında o sılık cızgı dogru cıkıo bazılarınınkı fıyasko malesef kesın souc ıcn gununun gecmesı grekıo cnmmm

Ara ara ateşim artıyor ve belim ağrıyor, sol yumurtalığımın olduğu yer tık tık atıyor, hissediyorum ben.
Sabah uyandığımda rahim içinde sızı vardı. Bu kadar erken belirti vermez diye tahmin ediyorum. Acaba psikolojik mi diyorum ama sonuçta hissediyorum. Delirmedim ya. Niye sağda hissetmiyorum da solda. Hadi hayırlısı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…