kızlar çok kötüyüm bugün adet oldum tam çözülemedim kahverengi leke oldu ama olcam yarın kesin beni silin listeden çok moralim bozuk ağlıyorum kimseye derdimi anlatamıyorum sizden başka çünkü anlayacaklarını sanmıyorum dedikleri ilk şey olur acele etmeyin takmayın bidaha ki ay olur böyle stres yaparsanız olmaz zaten .......sanki ben bilmiyoum bunları.....hiç bişey yapmak istemiyorum moralim sıfır zorla gülüyorum allahım hepimize yardım et
kızlar çok kötüyüm bugün adet oldum tam çözülemedim kahverengi leke oldu ama olcam yarın kesin beni silin listeden çok moralim bozuk ağlıyorum kimseye derdimi anlatamıyorum sizden başka çünkü anlayacaklarını sanmıyorum dedikleri ilk şey olur acele etmeyin takmayın bidaha ki ay olur böyle stres yaparsanız olmaz zaten .......sanki ben bilmiyoum bunları.....hiç bişey yapmak istemiyorum moralim sıfır zorla gülüyorum allahım hepimize yardım et
canım bi dur sakin ol yahu... kahverengi leke belki de yerleşme kanamasıdır. hemen telaş yapma.. olmadıysa da senın elınde olan bişey değil ki.. rabbim ne zaman nasip ettıyse o zaman olacak. bızım aglamamız boşuna. sadece kendını strese sokarsın. bılıyorum sabretmek gercekten zor ama ınan bızden daha zor durumda olanlar var. sence onlara haksızlık yapmıyo muyuzz... bu ay olmazsa diğer ay olur en azından saglıksın... şükretmemiz gereken o kadar çok şey var ki.. RABBİm hepımızın yardımcısı olsun inşallahh AMİN...
canım bir yıl oldu bekliyoruz her ay aynı şeyi yaşıyorum ...ağlıyorum ağlıyorum yeniden umut ediyorum tekrar hüsran yine ağlıyourmmm aylar böyle geçiyo .....biliyorum benim elimde olmadığını ama napıyım anlatamıyrumki kendime ve daha kötü durumda olanlar da var biliyorumhayatımda hep istdiklerimi zorlayarak elde ettim çok mücadele ettim onlarında yorgunluğu var sanrım halbuki yolun daha çok başındayız......
Arkadaslar bisey sorucagim Ben 5haftalik gebelim3hafta olucak sonlandi normalized adetimde normal de ayin 23 adet gunumdur size dusukden dolayi gecikme olurmu ve. Ben halen bebek icin calismalarimi devam etiriyorum doktorum hic sorun olmaz demisdi cunku normal sekildil
Dusuk oldu yani kurtaj olmadim sizce.nezaman test yapsamm
canım bir yıl oldu bekliyoruz her ay aynı şeyi yaşıyorum ...ağlıyorum ağlıyorum yeniden umut ediyorum tekrar hüsran yine ağlıyourmmm aylar böyle geçiyo .....biliyorum benim elimde olmadığını ama napıyım anlatamıyrumki kendime ve daha kötü durumda olanlar da var biliyorumhayatımda hep istdiklerimi zorlayarak elde ettim çok mücadele ettim onlarında yorgunluğu var sanrım halbuki yolun daha çok başındayız......
slm kızlar nasılsınız...?
oturmuş tv izliyorum umutsuz ev kadınları.. orjinali kadar tat vermesede
sizde ne var ne yok..
hehe bnde onu izliyorum yaa aslında bişey sorucam ovulasyon testi kullanan varsa aranızda bugün tekrar test yaptım 5 dakika sonra ikinci çizgide digeri kadar olmasada koyu oldu daha sonradan silikleşti bu ne anlama geliyo bilginiz varmı?
ben hiç kullanmadım ama bu ayda tutmazsa kullanmayı düşünüyorum :26:
yada kestirmeden doktora gidip yumurtalarımı şişittirip çatlattırırım işi iyice kolaylarız
mrb bende ekimin 22sini bekliyordum o yüzden burayı takip ediyordumbu gün kötü süprizi çok erken aldım hala tam sökülmüş değil ama kahve kırmızı gibi bir akıntım var anlamadım 6 gün erken oldum
hiç böyle olmazdı geçiktiği olurduda ama bu kadar erken niye
uyku tutmadi ya bir kalktim daha yatamadim
ins yerlesmedir devam etmez fazla canim.
ya bu arada hamilelerde terketti bizi.
hic gelmiyorlar
uyku tutmadi ya bir kalktim daha yatamadim
ins yerlesmedir devam etmez fazla canim.
ya bu arada hamilelerde terketti bizi.
hic gelmiyorlar
bn doktora gittim hiç bir sorunum yok kafayı yicem yaa herkes soruyoüzülüom bnm adetlerim düzenliydi ancak geçen ay gecikme oldu bnde ümitlendim tabiki 9 gün gecikince doktora gittim tahliller cok ii cıktı sorun yok dedi adet söktürücü verecektiki eve gelirken adet oldum yumurtlama tarihimi hesaplayamıorum die bnde ovulasyon testi aldım inşallah bnmde midem bulanır klozetin basında geçiririm buna bile razıyım hiç sevmediğim halde:d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?