Medmus.......................................4 EKİM
Oznur_u.................................... 6 Ekim
Senemciq....................................6 EKİM
Pinknymph.....................................7 EKİM
Lailla ..10 Ekim
Yeşim83.................................... 10-12 EKİM
zuzu38......................................10-12 EKİM
ferdat85...................................... 11 EKİM
rihana..........................................12 EKİM
Funda30.......................................12 EKİM
Hapuu .......................................13 EKİM
Öcuk...........................................16 EKİM
Edirne .. 17 EKİM
Ucrubucrub..................................17 EKİM
Ferayy.......................................17-18 EKİM
Kity.............................................1 9 EKİM
Flamekiss...................................22 Ekim
Gamzelal......................................22 EKİM
everythingwillbegreat ...................23 EKİM
Nurgulce....................................23 EKİM
Sub..........................................23 EKİM
Dhc83 ........................................24 EKİM
Msg38.......................................24 EKİM
Vizon..........................................25 Ekim
Jeannecdarc...............................26 EKİM
Gulay_7980................................. 27 EKİM
Cewo...........................................27 EKİM
tweety7883.................................28 EKİM
Zoryasamak................................29 EKİM
NAZLI.......................................29 EKİM
Fundurtan 29 EKİM
Mevusbebek..............................31 EKİM
Aysunayy..................................1 KASIM
evet bılıyorum sansım var ama dıger 2 ay masallah hergune yakın ilişki oldu ama bebek olmadı
oyuzden ozaman olmadıysa böle gununde olmazsa olmayacak gıbı gelıyor
bakalım kısmet
ovulasyon testı yapıyorum allahtan umudumun olup olmayacagını bılecegım
hergün yapmak sperm kalitesini bozuyorbu işinde nekadar ayrıntısı var canım profesor olcaz yakında
valla 2 ay öncesıne kadar ben hıcbısey bılmıyormusum
ben yumurtlamanın 1 hafta falan gerceklestıgını sanıyordum
hemen hamıle kalacagımıda sanıyordum nerdeeee
bende yumurtanın sadece 24 saat şansı olduğunu yeni öğrendim ve şok oldum24 saate denk gelicekte oooo millet nasıl böyle ard arda doğuruyo anlamıyorum
ustune gormusde olabilirsin. bende mide rahatsizligi var. doktora gittim gebelik testi yapti ama dedim yeni bitti adetim. oda olabilir demisti. negatif cikti ayrida bu olauyi bizzar duydum doktordan.bazen o kadar kaptırıyor ki insan kendini mesela ben adet gördüğüm halde hala hamile gibi hissediyorum :18:
yarın doktora gitmeyi düşünüyorum...bu baş dönmelerim hiç hayra alamet değil
.
canim senin tablona baktim. ayin 17sindede dusmus yanlismi gordum acaba? yani orda baya dusen baska bir gun daha var. onun olup olmadigini nasil bilicez? birde mesela dustu dustu dusundukki bu belki yarinda duser yarin aksam birlikte olurum. Ama ertesi gun birden firladi onu nasil kestiricez. gelecek ates olcmeyi dusunuyorum da bilgim olsun dedim.37c206 Ovulation charts on FertilityFriend.com bunu tıklarsan benım ates tablomu gorebılırsın sende uye ol tavsıye ederım. buraya atesını akıntılarını vs işaretliyorsun ve kendısı yumurtlama gunu sana gosterıyo
buarada ates değerlerimi yanlıs yazmısım sana bıraz once tabloda doğrusu var
tamam canım silik cıktıgın gore bugun yarın cıkar pozitif diye düşünüyorum buarada akıntın başladımı yumurta akı kıvamında. benim 10. gün başlamıstı . 14 . gunde FF cızgı cızdı.
siz misil misil uyurken bende kalkayim temizlik yapayim bari bu bellede nasil olucasa.
ev aldi basini gidiyor canim birsey yapmak istemiyor
günaydın kıslarrr :) bu gün yine bebek özlemiyyle uyandık bakalım hayırlısı.. hapsuu senn neyin var, hayırdır inş..
ustune gormusde olabilirsin. bende mide rahatsizligi var. doktora gittim gebelik testi yapti ama dedim yeni bitti adetim. oda olabilir demisti. negatif cikti ayrida bu olauyi bizzar duydum doktordan.
canim senin tablona baktim. ayin 17sindede dusmus yanlismi gordum acaba? yani orda baya dusen baska bir gun daha var. onun olup olmadigini nasil bilicez? birde mesela dustu dustu dusundukki bu belki yarinda duser yarin aksam birlikte olurum. Ama ertesi gun birden firladi onu nasil kestiricez. gelecek ates olcmeyi dusunuyorum da bilgim olsun dedim.
ben bu akintiyi 2 aydir goremedim, o akinti olmayinca yumurtlama olmuyormu acaba. Adetin 12. gunu 2-3 damla kanamam oldu sadece akintiya denk gelmedim.
Ama dun aksam afedersiniz elime beyaz yumurta gibi bir akinti geldi. boyle parca parca geliyor.benim adete cok az kaldi ama belkide ancami yumurtladi dunude kacirdik ozaman ya. cok tembelim bugun adami yakalayim bari
ama bu kasiklardaki dolgunluk issi adet hissi umutlandiriyor beni
günaydın canım. ya akşam hiç uyayamadım içimde garip bir huzursuzluk vardı ve gecmedı hala. bide sabah ateşimi ölctüm düşüşe geçmiş gibi moralim bozuldu yaa
Günaydın kızlaaaaaaar
kırmızılar teşrif etmedi mutluyum mutluyum mutluyum Allahım inş sıradan bir gecikme değildir nolur dua edin bana arkadaşlar hamile olayım
Günaydın kızlaaaaaaar
kırmızılar teşrif etmedi mutluyum mutluyum mutluyum Allahım inş sıradan bir gecikme değildir nolur dua edin bana arkadaşlar hamile olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?