Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ama ben neden yokum kı bu lıstede ((

hergün yapmak sperm kalitesini bozuyor bu işinde nekadar ayrıntısı var canım profesor olcaz yakında

hergün yapmak sperm kalitesini bozuyor bu işinde nekadar ayrıntısı var canım profesor olcaz yakında

valla 2 ay öncesıne kadar ben hıcbısey bılmıyormusum
ben yumurtlamanın 1 hafta falan gerceklestıgını sanıyordum
hemen hamıle kalacagımıda sanıyordum nerdeeee

valla 2 ay öncesıne kadar ben hıcbısey bılmıyormusum
ben yumurtlamanın 1 hafta falan gerceklestıgını sanıyordum
hemen hamıle kalacagımıda sanıyordum nerdeeee

bende yumurtanın sadece 24 saat şansı olduğunu yeni öğrendim ve şok oldum 24 saate denk gelicekte oooo millet nasıl böyle ard arda doğuruyo anlamıyorum

bende yumurtanın sadece 24 saat şansı olduğunu yeni öğrendim ve şok oldum 24 saate denk gelicekte oooo millet nasıl böyle ard arda doğuruyo anlamıyorum

ilk ay eşime sürekli ilişki olması gerekıyor 24 saat yasıyormus yumurta dedıgım zaman aynen böle demıstı
bide ramazandı ay zavallım benım
valla bende şok oldum
bıde yanlıslıkla 1 kerede nasıl tutturuyorlar tebrık etmek lazım

kızlar benide ekleyin listenize
14 ekim pek umutlu değilim ama şans

bazen o kadar kaptırıyor ki insan kendini mesela ben adet gördüğüm halde hala hamile gibi hissediyorum :18:
yarın doktora gitmeyi düşünüyorum...bu baş dönmelerim hiç hayra alamet değil

.
ustune gormusde olabilirsin. bende mide rahatsizligi var. doktora gittim gebelik testi yapti ama dedim yeni bitti adetim. oda olabilir demisti. negatif cikti ayrida bu olauyi bizzar duydum doktordan.

canim senin tablona baktim. ayin 17sindede dusmus yanlismi gordum acaba? yani orda baya dusen baska bir gun daha var. onun olup olmadigini nasil bilicez? birde mesela dustu dustu dusundukki bu belki yarinda duser yarin aksam birlikte olurum. Ama ertesi gun birden firladi onu nasil kestiricez. gelecek ates olcmeyi dusunuyorum da bilgim olsun dedim.

ben bu akintiyi 2 aydir goremedim, o akinti olmayinca yumurtlama olmuyormu acaba. Adetin 12. gunu 2-3 damla kanamam oldu sadece akintiya denk gelmedim.
Ama dun aksam afedersiniz elime beyaz yumurta gibi bir akinti geldi. boyle parca parca geliyor.benim adete cok az kaldi ama belkide ancami yumurtladi dunude kacirdik ozaman ya. cok tembelim bugun adami yakalayim bari
ama bu kasiklardaki dolgunluk issi adet hissi umutlandiriyor beni

siz misil misil uyurken bende kalkayim temizlik yapayim bari bu bellede nasil olucasa.
ev aldi basini gidiyor canim birsey yapmak istemiyor

siz misil misil uyurken bende kalkayim temizlik yapayim bari bu bellede nasil olucasa.
ev aldi basini gidiyor canim birsey yapmak istemiyor

canım sende benden beter sabah sabah uyandınmı. bende kötü bir akşam gecirdim moralim cok bozuk uyandım ya bugun

günaydın kıslarrr :) bu gün yine bebek özlemiyyle uyandık bakalım hayırlısı.. hapsuu senn neyin var, hayırdır inş..

günaydın kıslarrr :) bu gün yine bebek özlemiyyle uyandık bakalım hayırlısı.. hapsuu senn neyin var, hayırdır inş..

günaydın canım. ya akşam hiç uyayamadım içimde garip bir huzursuzluk vardı ve gecmedı hala. bide sabah ateşimi ölctüm düşüşe geçmiş gibi moralim bozuldu yaa

canım genelde yumurta akı gıbı akıntı oldugunda yumurtlama olucak anlamına gelır belki senın ıkıncı kez yumurtlama oluyordur. bırde beım grafıkte adetınn bıtımınde dusus oldu ama gec olcmustum atesı yuvaralağın içi bos orda kesın deıl demek o ates. dıgerınde ıse 2 gun once yumurta akı kıvamında akıntım olmustu o nedenle oyle. anlama kısmına gelınce ılk denemede tahmın edıceksın ben oyle yapmıstım gun asırıda beraber oldugum ıcın esımle yumurtlamadan bırgun once ve sonra beraberlık oldu oyle yani

Medmus.......................................4 EKİM

Oznur_u.................................... 6 Ekim

Senemciq....................................6 EKİM

Pinknymph.....................................7 EKİM

Lailla……………………………………..10 Ekim

Yeşim83.................................... 10-12 EKİM

zuzu38......................................10-12 EKİM

ferdat85...................................... 11 EKİM

rihana..........................................12 EKİM

Funda30.......................................12 EKİM

Hapuu .......................................13 EKİM

Oreiro........................................14 EKİM

Öcuk...........................................16 EKİM

Diyasa ........................................16 EKİM

Edirne………………………………..……......................................17 EKİM

Ucrubucrub..................................17 EKİM

Ferayy.......................................17-18 EKİM

Pnrali............................................18 EKİM

Kity.............................................1 9 EKİM

Flamekiss...................................22 Ekim

Gamzelal......................................22 EKİM

everythingwillbegreat ...................23 EKİM

Nurgulce....................................23 EKİM

Sub..........................................23 EKİM

Dhc83 ........................................24 EKİM

Msg38.......................................24 EKİM

Vizon..........................................25 Ekim

Jeannecdarc...............................26 EKİM

Gulay_7980................................. 27 EKİM

Cewo...........................................27 EKİM

tweety7883.................................28 EKİM

Zoryasamak................................29 EKİM

NAZLI.......................................29 EKİM

Fundurtan………………………………29 EKİM

Mevusbebek..............................31 EKİM

Aysunayy..................................1 KASIM

Günaydın kızlaaaaaaar
kırmızılar teşrif etmedi mutluyum mutluyum mutluyum Allahım inş sıradan bir gecikme değildir nolur dua edin bana arkadaşlar hamile olayım

günaydın canım. ya akşam hiç uyayamadım içimde garip bir huzursuzluk vardı ve gecmedı hala. bide sabah ateşimi ölctüm düşüşe geçmiş gibi moralim bozuldu yaa

canını sıkma sen, bozma moralini. ne olursa olsun moralleri bozmak yok, rabbim en hayırlısnı en hayırlı zamanda verir inşallah

Günaydın kızlaaaaaaar
kırmızılar teşrif etmedi mutluyum mutluyum mutluyum Allahım inş sıradan bir gecikme değildir nolur dua edin bana arkadaşlar hamile olayım

ayyy , ne heyecanlı bir durumdasın şu an anlayabiliyorum. inşallah ilk mutlu haberi senden alırız arkasına da biz veririz haberleri D

Günaydın kızlar, medmus'un bat 4 ekimdi ne oldu acaba inşallah olmamıştır bizide umutlandırır.

Günaydın kızlaaaaaaar

canım benim cok sevindim kırmızılar senden uzak dursun guzel haberler gelsin il bebişimiz gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…