Yap ama negatif çıkarsa hayal kırıklığına uğrama, moralini bozma olur mu? Vallahi suçlu hissederim kendimi:18:
yok canım merak etme sırf rahat olmak ıcın yaptırıcam :) yani üzülmem
sakın stres yapma lütfen canım ben mutlaka testı yapınca yazarım tahmınım 4 bucuga dogru verırım haberTamam canım. ama sonucu yaz hemen stres yaparım
Kızlar benide yazın 31 EKİM..aslında ay başından beri takip ediyorum ama yazdırmaya cesaret edememiştim ama olumsuz düşünmemek için ben de ekletiyorum kendimi umarım Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla hayırlı evlatlar verir inşallah.
Öğle yemeğiyle birlikte uyku moduna ani dalış yaptım kızlarrrr
Geçer mi bugün yaa
Üşüyorum çok soğuk hava
canım yerleşme deil de olsa olsa düşük olur :) regl aıntım oldu herzamana göre az oldu ama yınede hamile oldugumu sanmıyorum . keşke olsa tabii :)
yo canım hiç test yapmadım cunku gecıkme olmadan regl oldum
canım umarım sen değilsindir.ama geçen sene bende reglim bittikten sonra kahverengi akıntım oldu.doktora gittiğimde dış gebelik olduğunu öğrendim.çok zordu.allah kimsenin başına vermesin.ama sakın ihmal etme.çünkkü ihmale gelmeyecek bir olay.tekrar söylüyorum umarım senin durumun farklıdır.
sakın stres yapma lütfen canım ben mutlaka testı yapınca yazarım tahmınım 4 bucuga dogru verırım haber
canım en yakın arkadasımın basına geldı doğum yaparken ogrendı hamile oldugunu ve malesef bebek öldü üstelik ikkinci hamileliğydi gerci bence o psikolojık olarak istemediğinden anlamamıstır diyorum ben cunku bebegın öldüğüne dair acayip bir tepki vermişti üzülmemişti hiç. neyse ben buraya yazacayım sonucu ama buyuh ıhtımal hamile deilim olacak haber bilginize.
Canım merak ettim ya, hadi yap hemen olabilir mi acaba böyle bişey
Gerçi neler okuduk burda
Doktora gidip 6 aylık hamile olduğunu duyan mı istersin ohoo
İnş hayırlı haberlerle gelirsin kızz istermisin bi sürpriz olsunnnnnnnnn
canım en yakın arkadasımın basına geldı doğum yaparken ogrendı hamile oldugunu ve malesef bebek öldü üstelik ikkinci hamileliğydi gerci bence o psikolojık olarak istemediğinden anlamamıstır diyorum ben cunku bebegın öldüğüne dair acayip bir tepki vermişti üzülmemişti hiç. neyse ben buraya yazacayım sonucu ama buyuh ıhtımal hamile deilim olacak haber bilginize.
umarım öyle birşey yoktur aynisini bende yaşadım canım acısını biliyorum yani. ama sanmıyorum hamile oldugumu yınede içim rahat olsun dıye yapacam test.
kan sonucu kacta cıkıyor :)?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?