kızlar yarın sabah test yapsam mı acaba .. adetime 6 gün var yarın 5 gün kalmış oluyoo :)
kızlar yarın sabah test yapsam mı acaba .. adetime 6 gün var yarın 5 gün kalmış oluyoo :)
çıkmaz canım daha acele etme
erkenden öğrenenler de var evet ama benim değer 261 iken sabah idrarında silik çizgiyi zor gördüm
hem de bat günü ya da ertesi gün
bence sabret az daha
ferdat sen silik cizgiyi hemen mi gormustun yoksa bekleyincemi cikti. birde cikar cikmaz kan testi mi verdin ?
deger yuksekmis neden silik anlamadimda??
canım 1-2 dakika içinde çıktı
o gün sabah görünce kan testine gittim 261 çıktı işte
ama ben sonucu ertesi gün aldığımdan gün içinde bikaç test daha yaptım, bazıları o testten daha silik bazıları daha koyuydu
ama hiç tam koyu çizgi görmedim ben
bu arada senin sonucun çıktı mı?
hala regli olmadın dimi?
kızlar meraba bende sizi takip ediorum sürekli okuyorum yazdıklarınızı adetime daha var ama çok sabırsızlanıorum bi sürü test alıp her saban yapasım var:)adetimde 28 ekim falan yazıo biraz uzun söledim tabi 8-9 günüm kaldı sanırım bugün gögüslerim çok acıyo bide kremsi bi akıntım var bunlar gebelik belirtisi olmaz sanırım bu benim ikinci hamilelğim olcak olursa ilkini düşürdüm 3.5 aylıkken korunmamız bitti bu ilk deneme ayımız umarım oğlum kardeşinin gelmesi için yardımcı olur eğer bebeğimiz kaybetmeseydim kasım annesi olacaktım eğer hamile kalırsam nasıl mutlu olucam bunu anlatamam size
haklısınız ben daha bekliyim en iyisi :) beklemek çok zor yahuu zaman geçmek bilmiyo ki :26:
yok canim henuz regli olmadim 1 hafta gecti yada 5 gun diyebiliriz. (10 yada 12sinde olmam lazimdi.)
ben cumartesi yaptim kan testini yarinda sonucu alicam. ins yuksek cikar.
testte ilk defa 2. cizgiyi gordum gerci silik ve 2 saat sonra cikti bilemiyorum.
gecmi dollendi acaba diyorum. adetime bir hafta kala dollenmis olabilir diye dusunuyorum.
kanda erkende olsa cikar dimi?
sen dr kontrolune gittinmi kese filan icin randevu aldinmi?
birde ilaca filan basladinmi ben folicasid iciyorum ama gunde 1 tane bazende unutuyorum
Merhaba, ben de 3,5 aylık bi düşük yaptım, bebeğim erkekti, Aralık annesi olacaktım ve bu ay bizim de ilk denememiz oldu, durumlarımız bu kadar benzerken yazmadan edemedim, inşallah hayırlısı olur, bir an önce bebişlerimiz gelir...
inşallah değerin güzel çıkar canım
elbette geç döllenme olmuş olabilir
ben ovulayon testi yaptığımdan geç döllenme şansı yoktu zaten
yarın kaçta alıcaksın peki sonucu?
kanda kesinlikle çıkar merak etme
doktora gittim tahlil tekrarlandı işte katlanmış mı diye
henüz görünmeyeceğini söyledi
haftaya ptesi bakacak inşallah görürürz
folik asiti 2 ay kadar içtim zaten öncesinde, gebe olduğumu öğrenir öğrenmez de tekrar başladım
doktor da bugün iç dedi zaten
başka ilaç falan kullanmıyorum canım
gunde kac tane iciyorsun folicasitten?
birde bu demire baslama zamanini ben hep unutmusum
drun soyler diyeceksin ama burdaki dr lar cok farkli hamile olunca hicbir ilac vermiyorlar
dogal beslen diyorlar sadece. kaybettigim bbegimde cok feci bulantim vardi
oluyorum sandim ama killarini kipirdatmadilar. cok zalimler o yonden
bu bir surec yasicaksin deyip cekiliyorlar kenara. o yuzden ben bildigimiz yontemlerden takip edeyim diyorum
bebek kesinlessinde gittikce dra beni bilgilendirimisin?
canim nedenini arastirdilarmi ? buyukmus bebegin cok zor bir aci Allah sabirlar versin
Tesellisi gelir ins biran once . bende 6-7 haftalik bebegimi aldirmak zorunda kaldim
off cok aci seyler bunlar cok dagildim zor toparlandim
simdi de yarin net sonucu alicam ins bebegim benimledir.
icim kipir kipir engel olamiyorum :)
Allah her isteyene yasatsin anne olmayi tekrar tekrar insallah
canım benim inşallahhh benimde kasım sonu aralık başı demişti benim adetlerim hep düzensiz geldi 2 ay tedavi gördüm doğum kontrol hapıyla şimdi korunmam bitti ilk denem ayımız 28 eylülde adet oldum en son bakalım nolcak çok çalıştık çok:)Merhaba, ben de 3,5 aylık bi düşük yaptım, bebeğim erkekti, Aralık annesi olacaktım ve bu ay bizim de ilk denememiz oldu, durumlarımız bu kadar benzerken yazmadan edemedim, inşallah hayırlısı olur, bir an önce bebişlerimiz gelir...
canım benim inşallahhh benimde kasım sonu aralık başı demişti benim adetlerim hep düzensiz geldi 2 ay tedavi gördüm doğum kontrol hapıyla şimdi korunmam bitti ilk denem ayımız 28 eylülde adet oldum en son bakalım nolcak çok çalıştık çok:)
bu arada benim bebeğimde erkekti:)
kızlar herkse allah hayrlısını versın gecmısı tam okumadım.sızlerden br konda fıkır almak ıstıyrm benım son adet tarıhım 11 eyluldu henuz adet olmadım vede adetlerım duzensız oldugu ıcın cok fazla heyecan yapamıyorum acaba hamılemıyım dıye sadece 14 ekımd kahvaerengı bır kanamam oldu ıc amasırımı kırletcek kadar tmm dedım adet oluyorum ama gerısı gelmedı.yerlesme kanaması olmasın deyınce arkadas ıcım kıpır kıpır oldu ve sıze danısmak ıstedım.kasıklarım agrıyo ozellıkle sol ve goguslerde hassasıyet cok az beyaz akıntım oluo 3 gundur de bol bol sızce hamılemlık varmıdır yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?