Benim de son adet tarihim 1 Ekim, yakın tarihler birbirine:))
Valla canım başımdan hiç hamilelik geçmedi ama burada kızların anlattıkları ile örtüşen yönleri var. Bence sabah ilk idrarla test yapmalısın. ay çok bile beklemişsin sabrına hayran kaldım.
tam bır yıldır urasıyorum ve bu bır yılda basıma neler geldıgını bıseydın sende beklerdın cnm ıkı dusuk sıgdırdım bu bır yıla o yuzden sımdı sabredıyorum hayal kırıklıklarım o kdar cok kı cesaretım yok alıpta test yapmaya sagolun kızlar cevp yazdıgınız ıcın
selam kızlaaaar.bugün ilk aşılamamı yaptırdım.yatıyorum dua edin benim içiiin.........
Hoşgeldiniz kızlar. Allah hepimizin dualarını kabul etsinselam
ben de katılabilir miyim aranıza :) hamilelik düşünüyoruz biz de, düşünmekle klmayıp çalışmalara başladık geçen ay, ama olmadı, bu ay da adetim 3 ekimde bitti, inşallah hepimizin istediği olur. :)
canlarım şekerlerim, bata daha 8 gün kadar var benim ama çamaşırımda 3-4 damla kadar kan da değil böyle kahverengiden daha açık bir renkte leke var. yerleşme kanamasıdır dicem ama sanırım o adet tarihinde oluyordu. benim adetime de daha var. offfff, çok canım sıkıldı. sanırım erken adet olucam :26:
canlarım şekerlerim, bata daha 8 gün kadar var benim ama çamaşırımda 3-4 damla kadar kan da değil böyle kahverengiden daha açık bir renkte leke var. yerleşme kanamasıdır dicem ama sanırım o adet tarihinde oluyordu. benim adetime de daha var. offfff, çok canım sıkıldı. sanırım erken adet olucam :26:
makyaj-malzemesi canım sonuç negatif seni üzmek istemem ama öyle gözüküyo.....
bu arada benim bat 12 KASIM YA YANLIŞLIKLA ARALIK DEMİŞİM .....BELLİ OLDU BİZ KASIMIDA BOŞ GEÇİCEZ......
merhaba kizlar yazmis tim ama gormediniz galiba kimse bi hos geldin yazmamis benimde 20 aylik kizim var 2 bebiside istiyoruz 2 bucuk yas falan iyi diyorum evdeyim kizima bakiyorum kizim buyurken en azindn 2 bebiste buyur diyorum kucuk bebis birakmak istemiyorum calismaya gidince bu ay bizde bir kac defa korunmasiz iliskiye girdidk yumurtalama tarihlerinde calisma yaptik kizimiz var erkek bebisimizde olur insallah diye allah dileyen isteyen herkeze evlat nasip etsin
son adet tarihim 1 ekim 28 ekimde bekliyorum insallah adet dil bebis gelir:)
canım üzülme lütfen inşallah allah bize de o güzel günleri gödterecek. Burada hep beraber birbirimize destek olalım.
ya kizlar bi cvp verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?