Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Valla canım başımdan hiç hamilelik geçmedi ama burada kızların anlattıkları ile örtüşen yönleri var. Bence sabah ilk idrarla test yapmalısın. ay çok bile beklemişsin sabrına hayran kaldım.

tam bır yıldır urasıyorum ve bu bır yılda basıma neler geldıgını bıseydın sende beklerdın cnm ıkı dusuk sıgdırdım bu bır yıla o yuzden sımdı sabredıyorum hayal kırıklıklarım o kdar cok kı cesaretım yok alıpta test yapmaya sagolun kızlar cevp yazdıgınız ıcın

ah canımmm anladım şimdi. İnşallah bu sefer Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder. Karartma içini

selam
ben de katılabilir miyim aranıza :) hamilelik düşünüyoruz biz de, düşünmekle klmayıp çalışmalara başladık geçen ay, ama olmadı, bu ay da adetim 3 ekimde bitti, inşallah hepimizin istediği olur. :)

selam kızlaaaar.bugün ilk aşılamamı yaptırdım.yatıyorum dua edin benim içiiin.........

Hoşgeldiniz kızlar. Allah hepimizin dualarını kabul etsin

canlarım şekerlerim, bata daha 8 gün kadar var benim ama çamaşırımda 3-4 damla kadar kan da değil böyle kahverengiden daha açık bir renkte leke var. yerleşme kanamasıdır dicem ama sanırım o adet tarihinde oluyordu. benim adetime de daha var. offfff, çok canım sıkıldı. sanırım erken adet olucam :26:

canim benim gbi olmussn ins yerlesmdr

merhaba kizlar yazmis tim ama gormediniz galiba kimse bi hos geldin yazmamis benimde 20 aylik kizim var 2 bebiside istiyoruz 2 bucuk yas falan iyi diyorum evdeyim kizima bakiyorum kizim buyurken en azindn 2 bebiste buyur diyorum kucuk bebis birakmak istemiyorum calismaya gidince bu ay bizde bir kac defa korunmasiz iliskiye girdidk yumurtalama tarihlerinde calisma yaptik kizimiz var erkek bebisimizde olur insallah diye allah dileyen isteyen herkeze evlat nasip etsin

son adet tarihim 1 ekim 28 ekimde bekliyorum insallah adet dil bebis gelir:)

Son düzenleme:

cnm benimde olmuştu öyle korkup doktorumu aramıştım ya yerleşme kanaması yada hormona bağlı kanama demişti umarım senin yerleşme kanamasıdır üzülme cnm canını sıkcak bişey değil

kan testi yaptım ama 1.2 çıktı sonuç labarotuardaki bayan sonuç negatif dedi.saat geç olduğu için doktoru görmedim.sizce hiç mi umut yok???

makyaj-malzemesi canım sonuç negatif seni üzmek istemem ama öyle gözüküyo.....
bu arada benim bat 12 KASIM YA YANLIŞLIKLA ARALIK DEMİŞİM .....BELLİ OLDU BİZ KASIMIDA BOŞ GEÇİCEZ......

makyaj-malzemesi canım sonuç negatif seni üzmek istemem ama öyle gözüküyo.....
bu arada benim bat 12 KASIM YA YANLIŞLIKLA ARALIK DEMİŞİM .....BELLİ OLDU BİZ KASIMIDA BOŞ GEÇİCEZ......

sağol cnm.ne yapalım çıkmadık candan umut kesilmezmiş.adete kadar oldu oldu olmadı başka bahara artık..

canım üzülme lütfen inşallah allah bize de o güzel günleri gödterecek. Burada hep beraber birbirimize destek olalım.

hoşgeldin canım
sen de şanslılardansın :) allah bağışlasın bir evladın varmış, rabbim ikincisini de sağ sağlim verir inşallah

ya kizlar bi cvp verin

tatlım neye cevap verelim. çok merak ediyorsan bir test yap. ama bence yapma. çünkü anlattıklarına genel olarak bakılınca adet kanaması gibi. ateşini ölçmüyormusun. ölçüyorsan birşeyler söyleyebiliriz belki ama böyle erken adet gibi olunca, sen içini rahatlatmak için al bir test yap. bunda soracak bir şey yok canım benim.
benim de aynen senin gibi oldu şimdi. adetime 1 hafta var ama leke oldu. yarın bir test alıp yapayım diyorum. yani bakalım önce ben bi göreyim sonucu sonra size de söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…