ben regl oldum....masallah hıc gecıkmedı tam gununde geldıı yenı bat 17 kasım.....
ıı geceler kızlar bende bugun acaba hamılemıyım dıe ortalıkta dolsıyodum ve test alamaya cesaret ettım veeeeeee ıkıncı cızgı anında cıktı cok sukur hamlıyım bende rabbım herkesın gonlune gore versın[/QUOT
hayırlı olsun cnm ilk tebrik eden ben olayım burdan Allah kucağınada sağ salim almayı nasip etsin
NURGULCE Allah kabul etsin cnm hepimiz birgünolalım
ıı geceler kızlar bende bugun acaba hamılemıyım dıe ortalıkta dolsıyodum ve test alamaya cesaret ettım veeeeeee ıkıncı cızgı anında cıktı cok sukur hamlıyım bende rabbım herkesın gonlune gore versın
hosgeldin canim. benimde bir kizim var 3 e giricek az kaldi arayi cok uzatmamak gerektigini dusunenlerdenim bendemerhaba kizlar yazmis tim ama gormediniz galiba kimse bi hos geldin yazmamis benimde 20 aylik kizim var 2 bebiside istiyoruz 2 bucuk yas falan iyi diyorum evdeyim kizima bakiyorum kizim buyurken en azindn 2 bebiste buyur diyorum kucuk bebis birakmak istemiyorum calismaya gidince bu ay bizde bir kac defa korunmasiz iliskiye girdidk yumurtalama tarihlerinde calisma yaptik kizimiz var erkek bebisimizde olur insallah diye allah dileyen isteyen herkeze evlat nasip etsin
son adet tarihim 1 ekim 28 ekimde bekliyorum insallah adet dil bebis gelir:)
valla benimde 5 ya al buyur burdan yak. bekle bakalim yukselecekmi? bana dr 1 hafta sonra tekrar edicez dedi.kan testi yaptım ama 1.2 çıktı sonuç labarotuardaki bayan sonuç negatif dedi.saat geç olduğu için doktoru görmedim.sizce hiç mi umut yok???
ins canim ya agiz tadiyla sevinemedim daha artik haftaya belli olur ne nazli bebismis anlamadimkicanımcım bence sen hamilesinnnn..artık kaç gün geciktiiii...çok fazla yazmıyorum tatlım ancak okuyorum yazdıklarını sürekli....ŞİMdiden tebrik ederim...
gecmis olsun canim ya ne kaynanalar var masallah nazar deymesinkızlar hepinize dUA ETTİM BOL BOL
kısa mesafe yürüdüm bi yokuş çıktım ve o yokuşu çıkarken resmen hasta oldum
o soguk havayı içime cektikce cigerlerime kadar dondum :2:
hönkhönk öksürmekteyim.. kaynanacıgım sagolsun ballar zencefiller neler neler yedirdi yumuşattı biraz beni:2:
kaldı 6 gün.. Allahım inşallah gönlümüze göre verir.. cok istiyorum çookk
ıı geceler kızlar bende bugun acaba hamılemıyım dıe ortalıkta dolsıyodum ve test alamaya cesaret ettım veeeeeee ıkıncı cızgı anında cıktı cok sukur hamlıyım bende rabbım herkesın gonlune gore versın
everythingwillbegreat ..................23 EKİM
Nurgulce....................................23 EKİM
Sub..........................................23 EKİM
ofluu.........................................23 EKİM
battaşlar ne durumdasınız:26:
benim gögüslerim hafiften sismeye basladı bu hallerini cok begeniyorum
hamileliktendir diyip ümitlendirmicem kendimi adetim yaklastı ondan diyip geçicem
kasıklarımdaki agrıyıda soguktan üşütmekten dicem
günaydın arkadaşlar
kızlar hepinize dUA ETTİM BOL BOL
kısa mesafe yürüdüm bi yokuş çıktım ve o yokuşu çıkarken resmen hasta oldum
o soguk havayı içime cektikce cigerlerime kadar dondum :2:
hönkhönk öksürmekteyim.. kaynanacıgım sagolsun ballar zencefiller neler neler yedirdi yumuşattı biraz beni:2:
kaldı 6 gün.. Allahım inşallah gönlümüze göre verir.. cok istiyorum çookk
canım uzulme inşallah bizde kasıma mujdeli haberi vericezben regl oldum....masallah hıc gecıkmedı tam gununde geldıı yenı bat 17 kasım.....
tebrikler canım sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına alırsın inşallah.ıı geceler kızlar bende bugun acaba hamılemıyım dıe ortalıkta dolsıyodum ve test alamaya cesaret ettım veeeeeee ıkıncı cızgı anında cıktı cok sukur hamlıyım bende rabbım herkesın gonlune gore versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?