Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Arkadaşlar günaydın, umarım herkes iyidir?

Canım allah kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim tebrikler

Yeşimcim adetine 1 hafta kala yumurtladığın ve döllenme olduğu için şuanda çok yeni haliyle değerin düşük çıkmış,
ama bu sırada kendine çok dikkat et 2-3 gün sonra kan testini tekrarlarsın,
Umarım değerin yükselir, veeeeeee bebiş gelir
Şimdiden tebrikler

tebrik ederim Allah tamamına erdirsin canım

Kizlar test yaptim hamle degilim

Canım ben de seni merak ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum

Canımmm hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Canım Allah dualarını kabul etsin. Kısa zamanda iyileş ve bebiş kutlamalarına başla inşallah.

Ay yeşimcim ne kadar streslisindir sen şimdi.......Allah gönlüne göre versin

canım günaydın rahatsızlıgın falan varmı grip falan ? ondan yükek olabilir

yok canım ya taş gibiyim maşallah psikolojik olarak bile iyiyim yani bugün eşimin yanına gidicem orda testi tekrarlatıyım diyorum rakımdan dolayı bizim hastanedeki makineler çok sık bozuluyor belki sonuç yanlıştır diye içimden geçiyor ama umutlanmakta istemiyorum

ay canım inşallah oyle birşeydir de güzel haber alırsın :)

canım bende 5 sınır diye biliyorum olumsuz düşünmeki sonuç güzel olsun ama yinede kendini kötüyede hazırlaman gerekiyorki sonuç olumsuz olunca üzülmeyesin hakkında hayırlısı olsun umarım değerin artar ve bebeğin seninle kalır..

çok sevindim Allah tamamına erdirsin inş arkadaşlar..sağlıkla kucağınıza alırsınız inş.darısı bizim başımıza artık.
dua edin bizler için.Diğer muallakta olan arkadaşlarımda inş sonuçlar pozitif çıkar.bende yumurtlama haftamdayım
bakalım kısmet herşey...

herkese günaydın kızlar benim ateş hala 36.9 ne zaman düşecekde adet olucam ben bilmiyorum

inşallah canım ama bu kez çok umutlu değilim varsa ne ala ama yoksada hayırlısı o gün nerdeyse çatlayana kadar ağladım ama rabbim herşeyin sabrını veriyomuş

Bi dakka ya canım sen hamile değilmiydin ben ne kaçırdım, ne oldu:26:

kızlar,akşam benden kahverengimsi bi leke gelmişti. ben de yerleşme kanaması diye düşündüm. çok da ümitlendim. sabah koşa koşa 2 tane test aldım. yaptım ama kocaman kalın bir tek çizgi yine tokat gibi indi yüzüme. benim ümitlerim tükeniyor artık. canım çok sıkkın. sanırım 1 hafta erken adet olucam. ateşim de her gün düzenli olarak 0.1 derece dşüyor. neyse..
hepinizi öpüyorum
yeşimcim seni de tebrik ederim. rabbimsağlıklı ve hayırlı bir evlat daha nasip etsin sana.
bugün yarınn girmem belki artık. hapsuucum beni silebilirsin tablodan. bat, beklenenden önce geldi sanırım. ...

canım tebrik ederim.bizim için lütfen dua et.
belirtilerin nelerdi bize yazar mısın?

insallah canim ya . valla bende sevineyimmi bekliyimmi sasirdim ya. ama cizgide var silikde olsa.
insallah bebk tutunur tek problem gec dollenmedir ins.
bu arada ben baktimda ayin 6 sinda son ilsikim olmus akinti oldugu gun yani.
ins canim artar ya. kizimin hocasida idrar testini sordu. cok az cikti dedim tamam yinede olur gebesin dedi
1 ay sonra ultrosona git bekle dedi. bilmiyorum netice deger artmasa dusse bende adet olurdum dimi
ben c.tesi yaptim c.tesi 5 se bugunku testte cikmasi icin 20 filan olmasi lazim demekki artmis.
yoksa 5 le cikmazdi idrarda siyorum dogrumu fikir yurutuyorum acaba ???
bende oyle dusundum canim cok tesekkur ederim. dollenme gec oldu sata gore kucuk kaldi sanirim bebis.
ins oyledir tutunur bana ya. cok heyecanliyim :))
sorma canim ya ama olumlu dusunuyorum acikcasi.

canim degerim artti diye tahmin ediyorum ama bilemem tabi. Hayirlisini nasip etsin Allah.

1 hafta sonra tekrar bir idrar testi yapayim diyorum. net ikinci cizgi cikarsa o zaman sorun yok
demektir. yine boyle silikse artik dr giderim napayim. nasipten otesi olmuyor.

ama öyle moral bozmak yoookkkk. İnancını hiççç kaybetme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…