ıı geceler kızlar bende bugun acaba hamılemıyım dıe ortalıkta dolsıyodum ve test alamaya cesaret ettım veeeeeee ıkıncı cızgı anında cıktı cok sukur hamlıyım bende rabbım herkesın gonlune gore versın
Merhaba hanimlar
bu test olayi yilan hikayesine dondu.
bana sonucu vermediler basta dr gormesi lazimmis. neyse dr beklerkende cok heyecanlandim
ve sonucum :5.0 yani belli degil dedi nasil yani diyorum. yukselirse gebesin ama duserse degilsin dedi sinirmis
yani kizlar muallaktayim yine. bugun gelirken yine test aldim 15-20 dk sonra silik cizgi cikti
hala adet olmadim. ya sevineyimmi karar veremedim kizlar ya?
yani ne kadar gecmesi lazim. adete birkac gun kala yumurtam catlasa cok gecmi olur dollenme.
benim adet 10- 12 ekim 4-5 ekim gibiydi sanirim akintim geldi birlikte oldum bende.
bugun ayin 18i. yani 5 ekimde yumurta catlamis olsa 13 gun gecmis oluyor 13 gun icin bu deger normal mi? artarmi acaba?
ya duser diye cok korkuyorum ama olacakla olecegede care yok. Allaha havale ediyorum.
ıı geceler kızlar bende bugun acaba hamılemıyım dıe ortalıkta dolsıyodum ve test alamaya cesaret ettım veeeeeee ıkıncı cızgı anında cıktı cok sukur hamlıyım bende rabbım herkesın gonlune gore versın
Kizlar test yaptim hamle degilim
kızlar hepinize dUA ETTİM BOL BOL
kısa mesafe yürüdüm bi yokuş çıktım ve o yokuşu çıkarken resmen hasta oldum
o soguk havayı içime cektikce cigerlerime kadar dondum :2:
hönkhönk öksürmekteyim.. kaynanacıgım sagolsun ballar zencefiller neler neler yedirdi yumuşattı biraz beni:2:
kaldı 6 gün.. Allahım inşallah gönlümüze göre verir.. cok istiyorum çookk
Arkadaşlar günaydın, umarım herkes iyidir?
Günaydın canımmmm. Senden naber? Ben abidik ateş tablomla uğraşmaya devam ediyorumm. Hi hiii
Canım allah kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim tebrikler
Yeşimcim adetine 1 hafta kala yumurtladığın ve döllenme olduğu için şuanda çok yeni haliyle değerin düşük çıkmış,
ama bu sırada kendine çok dikkat et 2-3 gün sonra kan testini tekrarlarsın,
Umarım değerin yükselir, veeeeeee bebiş gelir
Şimdiden tebrikler
herkese günaydın kızlar benim ateş hala 36.9 ne zaman düşecekde adet olucam ben bilmiyorum
herkese günaydın kızlar benim ateş hala 36.9 ne zaman düşecekde adet olucam ben bilmiyorum
canım günaydın rahatsızlıgın falan varmı grip falan ? ondan yükek olabilir
Günaydın canım. Kaçıncı gündesin ki? Tablon varsa onu da ekle. Hüüü benim ilk tablom ve bazen anlamata zorlanıyorum. Bu da benim ki 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok canım ya taş gibiyim maşallahpsikolojik olarak bile iyiyim yani bugün eşimin yanına gidicem orda testi tekrarlatıyım diyorum rakımdan dolayı bizim hastanedeki makineler çok sık bozuluyor belki sonuç yanlıştır diye içimden geçiyor ama umutlanmakta istemiyorum
ay canım inşallah oyle birşeydir de güzel haber alırsın :)
inşallah canım ama bu kez çok umutlu değilim varsa ne ala ama yoksada hayırlısı o gün nerdeyse çatlayana kadar ağladım ama rabbim herşeyin sabrını veriyomuş
Medmus
Aldın mı sonuçlarını?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/
Kızlaaar bi yorumlayın bakayım,
Bu arada ovulasyon testi hala tek çizgiydi dün, ve yumurta akı kıvamımda yok daha su gibi şuanda az bişey
yumurtlamıcam mı ben nedir, ateş ne diyorrrrrr?
insallah canim ya . valla bende sevineyimmi bekliyimmi sasirdim ya. ama cizgide var silikde olsa.canım tebrikler hamileisn işte artık kendine daha fazla dikkat et tamamı canım :) doktorlar herzaman tedbirli olmak için oyle konusurlar inşallah hersey yolunda gidecek ve bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın darısı bizlerin başına
ins canim artar ya. kizimin hocasida idrar testini sordu. cok az cikti dedim tamam yinede olur gebesin dedigünaydın kızlar hamişlere allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin diyorum.
yeşimcim bence sen hamişsin ama hayırlısı diyelim bekleyelim görelim geç döllenme olmuş olabilir... inşlh değerin artar
bende oyle dusundum canim cok tesekkur ederim. dollenme gec oldu sata gore kucuk kaldi sanirim bebis.Arkadaşlar günaydın, umarım herkes iyidir?
Canım allah kucağına almayı nasip etsin, çok sevindim tebrikler
Yeşimcim adetine 1 hafta kala yumurtladığın ve döllenme olduğu için şuanda çok yeni haliyle değerin düşük çıkmış,
ama bu sırada kendine çok dikkat et 2-3 gün sonra kan testini tekrarlarsın,
Umarım değerin yükselir, veeeeeee bebiş gelir
Şimdiden tebrikler
sorma canim ya ama olumlu dusunuyorum acikcasi.Canım ben de seni merak ediyorum. Hepimizin hakkında hayırlısını diliyorum
Canımmm hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canım Allah dualarını kabul etsin. Kısa zamanda iyileş ve bebiş kutlamalarına başla inşallah.
Ay yeşimcim ne kadar streslisindir sen şimdi.......Allah gönlüne göre versin
canım bende 5 sınır diye biliyorum olumsuz düşünmeki sonuç güzel olsun ama yinede kendini kötüyede hazırlaman gerekiyorki sonuç olumsuz olunca üzülmeyesin hakkında hayırlısı olsun umarım değerin artar ve bebeğin seninle kalır..
kızlar,akşam benden kahverengimsi bi leke gelmişti. ben de yerleşme kanaması diye düşündüm. çok da ümitlendim. sabah koşa koşa 2 tane test aldım. yaptım ama kocaman kalın bir tek çizgi yine tokat gibi indi yüzüme. benim ümitlerim tükeniyor artık. canım çok sıkkın. sanırım 1 hafta erken adet olucam. ateşim de her gün düzenli olarak 0.1 derece dşüyor. neyse..
hepinizi öpüyorum
yeşimcim seni de tebrik ederim. rabbimsağlıklı ve hayırlı bir evlat daha nasip etsin sana.
bugün yarınn girmem belki artık. hapsuucum beni silebilirsin tablodan. bat, beklenenden önce geldi sanırım. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?