- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
insallah canim ya . valla bende sevineyimmi bekliyimmi sasirdim ya. ama cizgide var silikde olsa.
insallah bebk tutunur tek problem gec dollenmedir ins.
bu arada ben baktimda ayin 6 sinda son ilsikim olmus akinti oldugu gun yani.
1 hafta sonra tekrar bir idrar testi yapayim diyorum. net ikinci cizgi cikarsa o zaman sorun yok
demektir. yine boyle silikse artik dr giderim napayim. nasipten otesi olmuyor.
Bi dakka ya canım sen hamile değilmiydin ben ne kaçırdım, ne oldu:26:
üç gün ara verdim mevzuya dahil olamadım :26:
Uzman kızlardan duyduğum kadarıyla daha tamamlanmamış ovulasyon şekerim. Öne şöyel bir dip yapacak sonra yükselecek. Eğer imkanınız varsa şöyle kesintisiz aksiyona başlayın. Julia şöyle demişti: Yumurta beyazına kadar gün aşırı. Yumurta beyazından itibaren hergün yaramaslık. Yarınki ateşin sana yol göstersin.Biraz daha düşerse başlayın yoğunlaşmaya bence.
hamileydim ama pazar günüki testte değer düştü canım
Hımm, yumurta akı gelmeyince bende tam yumurtladım sayamıyorum kendimi,
Dediğin gibi yarınki ateş ne çıkacak bakalım, bugünden hız vermek lazım çalışmalara belkide,
Ateş ölçme topiğine de koyayım bari tabloyu bi bakalım farklı yorumlar çıkıcakmı
Ya kaçırmaktan korkuyorumgerçi ovulasyon testi daha çift koyu çizgiyi göstermedi bana ama :18:
aaaa, tekrar çıkma ihtimali yokmuymuş peki canım, belki düzelmiştir yine en son ne zman baktın:S
Hay allah, neyse sağlık olsun canım olmasada içini ferah tut sen
Koy oraya da canım orada pek yanıt vermiyorlar. Kafanı hiççç bulandırma bak zaten testte negatif olmuş. Julia işin mantığını özetledi. Yumurta akına kadar gün aşırı, yumurta akı varken hergün. Regline bir hafta kala tekrar tempoyu düşür. ama genelde ateş pick yaptıktan sonra döllenme olmuyormuş. Sen başla çalışmalara
Eyvaaah o zaman ateşi çıkmadan yakalamak lazım belkide bu son gecem yrn çıkabilir diye düşünüyorum,
Tek derdim şu yumurta kıvamı nerddeeee ona taktim kafayı :))
Neyse yarın gelir belki yavrucağım
Bi yandan dediğin gibi teste güveniyorum yumurtlasam çıkardı orda heralde,
Ay gerçi bende bu şans varken testinde bozuğu gelir beni bulur ya neyse
Panik yapma yaffff o öyle bir gecelik hadise değil. En az 3 gün falan devam eder. Sen başla bugünden
canım tebrik ederimgeç döllenme oldu galiba. bana doktor hep ilaç verirdi 2 ay ilaçsız dene dedi yani dinlenmeye çekildim. darısı bizim başımıza inşallah
Sonuçlarını aldın mı diye sormuştum sana. Oradan başla istersen
bende olumlu dusunuyorum canim ama adam gibi artana kadar deger icimde hic rahat etmeyecek.
beklemekten baska birsey gelmiyor elden 24 unde cagirdi dr. bakalim ne olacsk?
sonuçlarımı aldım güzelim ama doktora gösteremedim sonuçlarımı bir kistim ve mantarım olduğunu biliyorum o kadar doktor üç hafta olmadığı için gösteremedim. Bende artık sıkıldım olursa olur diyerek boşverdim artık takmıyorum 31 ekimde başka bir doktordan 4 ay önce randevu almıştım ona gidicem bakalım hayırlısı akışına bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?