Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

sihirli ada senide tebrk ederim. saglikla kucagina almak nasip olsun insallah
senin batin kacti canim?

Tatlım hiç öyle 1 hafta fln idrar testi bekleme,
Her iki günde bir değerinin 2ye katlanması gerekiyor,
Sen 3 gün snra kana baktır yenide, sonra çıkan değere göre 2 gün sonra tekrar baktır,
Bir kere yükselmeye başladıysa zaten sorun yoktur o öyle gider,
Kimyasal gebelik falan olsa regl olurdun günün geçti,
Sen bariz geç döllenme yaşıyorsun sadece süren biraz uzayacak ama değerin artacak buna inan,
2' şer gün arayla kanda baktır doktorun da takip etsin

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 275045

ay bide becerebilsem, heeh şimdi oldu galiba tatlım

Uzman kızlardan duyduğum kadarıyla daha tamamlanmamış ovulasyon şekerim. Öne şöyel bir dip yapacak sonra yükselecek. Eğer imkanınız varsa şöyle kesintisiz aksiyona başlayın. Julia şöyle demişti: Yumurta beyazına kadar gün aşırı. Yumurta beyazından itibaren hergün yaramaslık. Yarınki ateşin sana yol göstersin.Biraz daha düşerse başlayın yoğunlaşmaya bence.

Hımm, yumurta akı gelmeyince bende tam yumurtladım sayamıyorum kendimi,
Dediğin gibi yarınki ateş ne çıkacak bakalım, bugünden hız vermek lazım çalışmalara belkide,
Ateş ölçme topiğine de koyayım bari tabloyu bi bakalım farklı yorumlar çıkıcakmı
Ya kaçırmaktan korkuyorum gerçi ovulasyon testi daha çift koyu çizgiyi göstermedi bana ama :18:

hamileydim ama pazar günüki testte değer düştü canım

aaaa, tekrar çıkma ihtimali yokmuymuş peki canım, belki düzelmiştir yine en son ne zman baktın:S
Hay allah, neyse sağlık olsun canım olmasada içini ferah tut sen

Koy oraya da canım orada pek yanıt vermiyorlar. Kafanı hiççç bulandırma bak zaten testte negatif olmuş. Julia işin mantığını özetledi. Yumurta akına kadar gün aşırı, yumurta akı varken hergün. Regline bir hafta kala tekrar tempoyu düşür. ama genelde ateş pick yaptıktan sonra döllenme olmuyormuş. Sen başla çalışmalara

Eyvaaah o zaman ateşi çıkmadan yakalamak lazım belkide bu son gecem yrn çıkabilir diye düşünüyorum,
Tek derdim şu yumurta kıvamı nerddeeee ona taktim kafayı :))
Neyse yarın gelir belki yavrucağım
Bi yandan dediğin gibi teste güveniyorum yumurtlasam çıkardı orda heralde,
Ay gerçi bende bu şans varken testinde bozuğu gelir beni bulur ya neyse

canım tebrik ederim geç döllenme oldu galiba. bana doktor hep ilaç verirdi 2 ay ilaçsız dene dedi yani dinlenmeye çekildim. darısı bizim başımıza inşallah

Panik yapma yaffff o öyle bir gecelik hadise değil. En az 3 gün falan devam eder. Sen başla bugünden

Panik yapma yaffff o öyle bir gecelik hadise değil. En az 3 gün falan devam eder. Sen başla bugünden

Panic atak olacam bu bebek gelene kadar,

Sonra kıvanırda dolanır anamı çıldırttım diye

Tamam relaxım herşey normal bu gece çalışmalara devam, ammaan sabahlar olmasın

sizide tebrik ederim sağlıkla kucağınza alın inş.

Merhaba kızlar kaç hamişimiz var... topiğin hepsini okuyamadım da çok merak ettim hamişlerimizde nasıllar acaba??? benim yumutrlama dönemim yeni bitti ovulasyon hesaplamaya göre 12 le 17 arası yoğun romantikle geçti şimdi 31 ekimin yolunu gözlüyorum. Daha yumurtlama dönemi yeni bitti ama kasıklarım çok ağrıyor neden olabilir ki??

Son düzenleme:
flamekis cnm karamsarlığa kapılma insanlar senelerce uğraşıyor... Zamanı var herşeyin..Niçin burdayız sıkıntılarımızı umutlarımızı sevinçlerimizi paylaşmak için

Benim bir arkadaşım 4-5 sene uğraştıktan sonra ilk aşılamayla hamile kaldı allaha şükür bir arkadaşımda ilk denemesinde kaldı.Anlayacağın vakti var ve beklicez...Sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin allah bizlere

canım tebrik ederim geç döllenme oldu galiba. bana doktor hep ilaç verirdi 2 ay ilaçsız dene dedi yani dinlenmeye çekildim. darısı bizim başımıza inşallah

bende olumlu dusunuyorum canim ama adam gibi artana kadar deger icimde hic rahat etmeyecek.
beklemekten baska birsey gelmiyor elden 24 unde cagirdi dr. bakalim ne olacsk?

Sonuçlarını aldın mı diye sormuştum sana. Oradan başla istersen

sonuçlarımı aldım güzelim ama doktora gösteremedim sonuçlarımı bir kistim ve mantarım olduğunu biliyorum o kadar doktor üç hafta olmadığı için gösteremedim. Bende artık sıkıldım olursa olur diyerek boşverdim artık takmıyorum 31 ekimde başka bir doktordan 4 ay önce randevu almıştım ona gidicem bakalım hayırlısı akışına bıraktım

bende olumlu dusunuyorum canim ama adam gibi artana kadar deger icimde hic rahat etmeyecek.
beklemekten baska birsey gelmiyor elden 24 unde cagirdi dr. bakalim ne olacsk?

canım yaa hersey yolunda gidecek ben buna inanıyorum 9 ay sonrada sağlıklı birşekilde bebeğini kucağına alıcaksın inşallah.

Hayırlısı olsun tatlım inş önemli bişey çıkmaz, kistin falan düzelmiştir,
Dediğin gibi bu işi akışına bırakmak sanırım en güzeli ah bir yapabilsek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…