ekım ayıydı umudum kızlar ve hamıleyımmmm herkese nsı olsun ınsss
Evet ateş tablondan anlamak zor iyiki test yapmışsın,
Bende tablo yaptım bu ay ilk defa hatta ekledim bakabilirsin ne durumdayım :)
Testleri 10'uncu günden beri yapıyorum son aylarda düzensiz olduğum için erken başladım,
Dün 4. testi yaptım silikti, bugün 15. günüm bakalım bugün ne çıkacak merak ediyorum çok.
Birde kaç dk bekliyorsun benim hemen belirmiyor, ekran kıpkırmızı oluyo bulanıyor hatta işte diyorum bu test bozuk,
15-20 dk snra baktığımda sonucu okuyabiliyorum ancak.
Testler bozuk diye tribe girmeye başlamıştım doğrusu, neyse içime su serptin biraz...
Ay evet konuşmuştuk bülent Beye gidecektin. Benim randevum da 22 Kasım. Muayene sonrası sonucunu bekliyorum. Benim de mantar olmuştu antibiyotikten. Krem verdi kardeşim (doktor) kullandım geçti. Kistimiz de ortak. Şöyle aynı dönem hamile kalıp devam etsek yolumuza
Baktım şimdi eklediğin tabloya. Bende bir yandan ateş ölçümü topiğini okuyorum, ordakiler güzel yorum yapıyorlar. Ama senin daha düşüş devam ediyor, yani çatlama başlamamış sanırım. Başladı başlayacaktır herhalde değerlendirmek lazım. Ama dediğin gibi her günü değerlendirmek zor, artık kış geldi bi de
Benimde normalde 26 gün olan döngü bebek isteğiyle beraber gitgide artıyor. 3 aydır 28,29 dan sonra geçen ay 31 i gördüm. Hatta biraz havalara da girmiştim hamileyim galiba diye, ama fos çıktı:) Benim testlerin markası lab......(bilemedim marka adı yazılıyormu:) ) çok beklemiyorum 5-6 dk sonra son halini almış oluyor. O tüm ekranın kırmızı olma olayı bende de oluyor, ama 5-6 dk sonra kendine geliyor. Acaba çok damlatıyo olabilir misin? 3-4 den fazla damlatınca dağılma çok oluyormuş.
Bende zaten o hastalık vardır, o 5 damla derse ben kesin 6 damlatırım
Yemek yaparken bile tarifte 3 kaşık salçaysa ben 4 kaşık koyarım engel olamıyorum kendimeeee
Ben şimdiden çalışmalara başliyim yani değilmi önceden başlamak iyi diyorlar, spermin yolculuğu ancak sürüyormuş :))
Döngü konusuna gelince aynı durumdayım seninle yıllardır 26-27 günde bir olurum geçen ay 30 olunca tripten tribe girdim kan testi fln,
Tabi havamı aldım, bu ay aklım başıma geldi hayatta gitmem kana fln,
O negatif kan testini görmektense adet olmak daha az canımı yakıyor, beklerim daha iyi :)
Ben ilk medismart almıştım onu bitirdim maşallah şimdi certain buldum onu aldım mecburen inş diğeri kadar iyidir..
ıı geceler kızlar bende bugun acaba hamılemıyım dıe ortalıkta dolsıyodum ve test alamaya cesaret ettım veeeeeee ıkıncı cızgı anında cıktı cok sukur hamlıyım bende rabbım herkesın gonlune gore versın
canım aynı bende senin gibiyim adet belirtileri diyorum çünkü kasık ağrısı ğöğüs sızlaması dışında bişey yok senin ateş ne durumda benim şu an 36.9 ama her an düşebilirbende biraz öksürüyorum ondan ateşim öyle olabilir fazla umutlanmayalımda sonra üzülürüz işte böyle görüşürüz canım
kizlar yumutalamadan sonra calismalardan sonra hic rahminizin uzerinde kasiklarda sanci tarzi agri oldumu adetime 9 gun var kizimda hic boyle seyler hisetmemistim 2 bebisi cok istedigim icin helede erkek yumurtalamayi bekleyip oyle 2 gunde bir iliskiye girdik bu ay bakalim ne olcak
yeşim we sihirliada hayırlı olsun kızlar allah nazarlardan korusun
inşallah sorunsuz kucağınıza almak nasip olur....
merhaba arkadaşlar
kızlar geçmişi okuyamadım yeşim bugün sonuç alacaktı nwe oldu var mı haber...
Başla başla sen şimdiden çalışmalara. Hatta bunda da elini bol tut, uzmanlar gün aşırı diyorsa sen günde 2 çalış:)
Şimdiye kadar kan testine gitmedim, ama ilk ay evde 3 tane idrarla hamilelik testi vardı dayanamayıp 3 gün kala test yapmaya başlamış ve her gün yapmıştım.Sigara gibi bu melet , eğer elinin altındaysa yapmadan duramıyosun. O yüzden evde bulundurmuyorum:)
Gerçi az önce bu forumda meleksen "ovülasyon testiyle 3 gün kala hamileliğini öğrenmiş birisi" yazmış, başlarım kesin 3 gün kala,söyleyim de eşim saklasın onları:)
evet kanda 5,00 cıkmıs doktor hamılesın dıyemem demıs henuz bır hafta sonra tekrar test yapacak değerine bakıcaklar .kendisi idrar testi yaptı silik cıkmıs ikinci cizgi. bence hamile gec döllenme olmustur.
kızlarr ben çok acıktımm ve evde yicek hiç bişe yok ekmek bile
markete gtmek şart ama ççookk üşeniyorum
dışarıdan böle lahmacun dürüm falan söyleyesim var
ama akşam yemegini napcam:44: iki acıtasyon yapsamda yırtsammı yemek işinden :26:
yeşim83 tebrik ederim canım inşallah değerlerin yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin
hadı canım degerlerın ıns hızlı bır şekılde yukselır :)böle haberler allınca umutlanıom bende yaaaa benım durumumda oln varnmıkı ya 7.gun oldu halen gelen gıden yok beyaz akıntı devam edıor belım agrıor offf
yeşim we sihirliada hayırlı olsun kızlar allah nazarlardan korusun
inşallah sorunsuz kucağınıza almak nasip olur....
merhaba arkadaşlar
kızlar geçmişi okuyamadım yeşim bugün sonuç alacaktı nwe oldu var mı haber...
kızlar merhaba öncelikle yeşim ve sihirliada sizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
pazar günüde yazmıştım ama farkedilmedi.pazar sabahı test yapmıştım silik çizgiyi gördüm,Bat yarın, 2 gün sonra bir test daha yapayım diyorum emin olmak için sonra kan testine.... ayyyyyyyyyyy galiba hamiş oldumgelişmeleri yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?