Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Baktım şimdi eklediğin tabloya. Bende bir yandan ateş ölçümü topiğini okuyorum, ordakiler güzel yorum yapıyorlar. Ama senin daha düşüş devam ediyor, yani çatlama başlamamış sanırım. Başladı başlayacaktır herhalde değerlendirmek lazım. Ama dediğin gibi her günü değerlendirmek zor, artık kış geldi bi de
Benimde normalde 26 gün olan döngü bebek isteğiyle beraber gitgide artıyor. 3 aydır 28,29 dan sonra geçen ay 31 i gördüm. Hatta biraz havalara da girmiştim hamileyim galiba diye, ama fos çıktı:) Benim testlerin markası lab......(bilemedim marka adı yazılıyormu:) ) çok beklemiyorum 5-6 dk sonra son halini almış oluyor. O tüm ekranın kırmızı olma olayı bende de oluyor, ama 5-6 dk sonra kendine geliyor. Acaba çok damlatıyo olabilir misin? 3-4 den fazla damlatınca dağılma çok oluyormuş.

inş canım ya ne güzel olur . ya ben bişey sorucam şu yumurta akı kıvamındaki akıntı hani yumurtladığımıza işaretti ya o bende erken geldi adetimin 9. günü bu normal mi yoksa yine gelir mi ben onu görünce gerçi değerlendirdim ama yine de kısmet

Bende zaten o hastalık vardır, o 5 damla derse ben kesin 6 damlatırım
Yemek yaparken bile tarifte 3 kaşık salçaysa ben 4 kaşık koyarım engel olamıyorum kendimeeee
Ben şimdiden çalışmalara başliyim yani değilmi önceden başlamak iyi diyorlar, spermin yolculuğu ancak sürüyormuş :))
Döngü konusuna gelince aynı durumdayım seninle yıllardır 26-27 günde bir olurum geçen ay 30 olunca tripten tribe girdim kan testi fln,
Tabi havamı aldım, bu ay aklım başıma geldi hayatta gitmem kana fln,
O negatif kan testini görmektense adet olmak daha az canımı yakıyor, beklerim daha iyi :)
Ben ilk medismart almıştım onu bitirdim maşallah şimdi certain buldum onu aldım mecburen inş diğeri kadar iyidir..

Son düzenleme:

Başla başla sen şimdiden çalışmalara. Hatta bunda da elini bol tut, uzmanlar gün aşırı diyorsa sen günde 2 çalış:)
Şimdiye kadar kan testine gitmedim, ama ilk ay evde 3 tane idrarla hamilelik testi vardı dayanamayıp 3 gün kala test yapmaya başlamış ve her gün yapmıştım.Sigara gibi bu melet , eğer elinin altındaysa yapmadan duramıyosun. O yüzden evde bulundurmuyorum:)
Gerçi az önce bu forumda meleksen "ovülasyon testiyle 3 gün kala hamileliğini öğrenmiş birisi" yazmış, başlarım kesin 3 gün kala,söyleyim de eşim saklasın onları:)

çanımm tebrik ederimm.. Alalh sag salim kucagına almayı nasip etsin

canım bende az biraz hasta gibiyim ateşime güvenemiyorum :26:
dün 37 di bugün 36.9 birz önce baktım 36.8 ben düzenli ölcemiyorum
sabırsızlıkla 23 ü bekliyorum

yeşimm canım dualarımız seninle inşallah degerlerin ykselecek ve bi bebişimiz daha olacak

kizlar yumutalamadan sonra calismalardan sonra hic rahminizin uzerinde kasiklarda sanci tarzi agri oldumu adetime 9 gun var kizimda hic boyle seyler hisetmemistim 2 bebisi cok istedigim icin helede erkek yumurtalamayi bekleyip oyle 2 gunde bir iliskiye girdik bu ay bakalim ne olcak

benim var ama üşütüyorum ondan diyip geçiştiriyorum ümitlenmiyim diye :18:

yeşim we sihirliada hayırlı olsun kızlar allah nazarlardan korusun
inşallah sorunsuz kucağınıza almak nasip olur....

merhaba arkadaşlar

kızlar geçmişi okuyamadım yeşim bugün sonuç alacaktı nwe oldu var mı haber...

kızlarr ben çok acıktımm ve evde yicek hiç bişe yok ekmek bile
markete gtmek şart ama ççookk üşeniyorum

dışarıdan böle lahmacun dürüm falan söyleyesim var
ama akşam yemegini napcam:44: iki acıtasyon yapsamda yırtsammı yemek işinden :26:

tebrikler yeşimcim..sihirli ada arkadaşlar çok sevindim...Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip eder inşallah...

darısı hepimize

merhaba arkadaşlar

evet kanda 5,00 cıkmıs doktor hamılesın dıyemem demıs henuz bır hafta sonra tekrar test yapacak değerine bakıcaklar .kendisi idrar testi yaptı silik cıkmıs ikinci cizgi. bence hamile gec döllenme olmustur.

Evet öyleymiş, o şekilde öğrenenler olmuş,
Ama o test maşallah hep silik çizgi çıkıyo nasıl güveneceğiz,
Çatlamanın bittiğinden emin olduktan sonra bi denemeli o zaman bakalım ne çıkacak :)
Bende elimdekileri bitirmeden yumurtlasam da artıkın artsa 3-5 tane,
Zaten hala çatlamadıysa benim bu yumoşlar Batımda ileri atacak bu gidişle 31 demştim ama 1-2 kasımı bulacak heralde baksanıza püfff

Son düzenleme:
evet kanda 5,00 cıkmıs doktor hamılesın dıyemem demıs henuz bır hafta sonra tekrar test yapacak değerine bakıcaklar .kendisi idrar testi yaptı silik cıkmıs ikinci cizgi. bence hamile gec döllenme olmustur.

anladım canım adetide baya gecikti zaten..bencede geç döllenme olmuştur..çok sevindim..darısı başımıza

Vallaa o kadar doğru bi karar ki hiç öyle dışarı çıkılcak hava yok buzzz gibi buzzzzz
Ara eve sipariş ver en güzeli,
Ah ne özendim şimdi evde olmaya gözümün önünde battaniyeler patikler uçuşuyo yaaaaaaa

kızlar merhaba öncelikle yeşim ve sihirliada sizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
pazar günüde yazmıştım ama farkedilmedi.pazar sabahı test yapmıştım silik çizgiyi gördüm,Bat yarın, 2 gün sonra bir test daha yapayım diyorum emin olmak için sonra kan testine.... ayyyyyyyyyyy galiba hamiş oldum gelişmeleri yazacağım.

yeşim83 değerin 5 çıkmış heralde canım
umarım geç döllenmedir ve değerin yükselir
şimdiden tebrik ediyorum

yeşim83 tebrik ederim canım inşallah değerlerin yükselir ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin

merhaba arkadaşlar

sagolun kizlar ya ins. deger yukselir. ben o zaman adet gunumu gec gibi hesaplasam iyi olur dimi
yani yumurtlama gec olduysa hafta uyumsuzlugu olucak yani ben simdi hamileysem
kac haftalik olucam esimde hipofiz bezindendir diyor 5- 10 arasi ondanda oluyormus.

tebrik edelim o zaman şimdiden

sihirliada seni de tebrik ediyorum
allah herkesin hamileliğini tamamına erdirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…