kızlar merhaba öncelikle yeşim ve sihirliada sizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
pazar günüde yazmıştım ama farkedilmedi.pazar sabahı test yapmıştım silik çizgiyi gördüm,Bat yarın, 2 gün sonra bir test daha yapayım diyorum emin olmak için sonra kan testine.... ayyyyyyyyyyy galiba hamiş oldumgelişmeleri yazacağım.
kızlar galiba hasta oluyorum offf yemek yerken aniden mide bulantısı hoop wc yıyemedım birşey birde hapsuu moduna geçtim alerjimi grip mi cözemedim
teşekkür ederim.. peki ne zaman test yapmalıyım ki? progestanımın bitmesini beklemeden idrar testi yapsam nasıl olur ki?
Eki Görüntüle 275068
canım her an için çatlayabilir gibime geliyo ama yarında düşüşebil biraz daha ve ani cıksın sen su sıra çalısmaları artır. bence umarım yaptıgım yorum doğrudur :)
Doğrudur canım doğrudurrrrrr ben size güveniyorum başka kimim var ki
Zaten kaçış yok bugünü riske atamam yrn ya düşer ya artar artık ne olucaksa çalışmalara hız vermek lazım :)
canım geçmiş olsun dikkat etmek gereiyor bu havalar insanı hasta ediyor bolbol meyve ye limonlu ballı ıhlamur birde tarhana çorbası ilaçsız tedavi yöntemi bunlar :))
Eki Görüntüle 275068
Doğrudur canım doğrudurrrrrr ben size güveniyorum başka kimim var ki
Zaten kaçış yok bugünü riske atamam yrn ya düşer ya artar artık ne olucaksa çalışmalara hız vermek lazım :)
Şimdi sopayla kovalıycam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKuşum bu başlıkta iki kişi söyledi öteki başlıkta aynı şeyi söylediler niye inanmıyorsun yaaaaaaaaaa. Sen başla çalışmalara ateşin daha da düşerse yükselene kadar çalışşşşşş. Kuzuya bak inat çıktı yaaaaaaaa
Şimdi sopayla kovalıycam seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKuşum bu başlıkta iki kişi söyledi öteki başlıkta aynı şeyi söylediler niye inanmıyorsun yaaaaaaaaaa. Sen başla çalışmalara ateşin daha da düşerse yükselene kadar çalışşşşşş. Kuzuya bak inat çıktı yaaaaaaaa
ya bir arkadas yazmıstı kımdı hatırlamıyorum ama ates yukselene kadar gun asırı yuksemeye başladıgında hergun en tepeye cıktıktan sonrada gün asırı devam etmek gerekiyormus :) umarım doğru hatırladım
Ayyy hiç güleceğim yoktu, demek yakalandım
Yah tamam inandım hayatım ya
Böyle takipte olunca iyice stres yaptım hastalık işte bende ne yapayım, ya farklı bi ayrıntı yakalarsam falan
98548946890486 kişi söyleyipte inanana kadar soruyorum işte delirdim iyice
ya bir arkadas yazmıstı kımdı hatırlamıyorum ama ates yukselene kadar gun asırı yuksemeye başladıgında hergun en tepeye cıktıktan sonrada gün asırı devam etmek gerekiyormus :) umarım doğru hatırladım
Eveeet yanılmıyorsam Julia Carmellia ya söylemiş Carmellia da bize, imece usulü inş bi gebe kalacağız
Böyle takipte olunca iyice stres yaptım hastalık işte bende ne yapayım, ya farklı bi ayrıntı yakalarsam falan
Benden günah gittiiiiii
Al sana bombe
canım benım gecen aykı durumuma benzedın sende ama sana tavsıye fazla takma kafana benım atesım stabil durud bır ara regl gunu de anı dusus yasadım ve hasta oldum senin gibi kendimi kaptırdıgımdan cook uzuldum cok ağladım o nedenle fazla takma kafana sen calısmalara bak bırde zevk almaya :)
yok canım julia şöyle dedi yumurta akına kadar gün aşırı yumurta akından itibaren hergün reglinin son haftası gün aşırı
yok canım julia şöyle dedi yumurta akına kadar gün aşırı yumurta akından itibaren hergün reglinin son haftası gün aşırı
valla bendeki hafızayla iyi bile hatırlamısım valla düzelttiğin için saol :)
Benden günah gittiiiiii
Al sana bombe
canım benım gecen aykı durumuma benzedın sende ama sana tavsıye fazla takma kafana benım atesım stabil durud bır ara regl gunu de anı dusus yasadım ve hasta oldum senin gibi kendimi kaptırdıgımdan cook uzuldum cok ağladım o nedenle fazla takma kafana sen calısmalara bak bırde zevk almaya :)
Tamam pes kendimi protesto ediyorum:113::113::113:
Evet canım elde olmadan işte kaptırıyo insan kendini,
Rahatım aslında her ihtimale hazırım sadece işin içine iyice girdim de daha ne çözebilirim diye arayıştayım,
Çok enteresan şeyler öğreniyorum burda son günlerdei zevkli geldi
sonu hüsran bitmese bir de, iyi haberler alalıminş bu ayın sonunda..
Tamam pes kendimi protesto ediyorum:113::113::113:
Evet canım elde olmadan işte kaptırıyo insan kendini,
Rahatım aslında her ihtimale hazırım sadece işin içine iyice girdim de daha ne çözebilirim diye arayıştayım,
Çok enteresan şeyler öğreniyorum burda son günlerdei zevkli geldi
sonu hüsran bitmese bir de, iyi haberler alalıminş bu ayın sonunda..
saol canım ya dediklerini uygulaycam. sen nasılsın ? mide bulantısı başladı mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?