Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

valla kaçmış gözden geçmişi çokta okumayamadım zaten şimdiden hayırlı olsun bakalım umarım en yakın zamanda kan testi sonucunuda öğrenirsin..

kızlar galiba hasta oluyorum offf yemek yerken aniden mide bulantısı hoop wc yıyemedım birşey birde hapsuu moduna geçtim alerjimi grip mi cözemedim

canım geçmiş olsun dikkat etmek gereiyor bu havalar insanı hasta ediyor bolbol meyve ye limonlu ballı ıhlamur birde tarhana çorbası ilaçsız tedavi yöntemi bunlar :))

teşekkür ederim.. peki ne zaman test yapmalıyım ki? progestanımın bitmesini beklemeden idrar testi yapsam nasıl olur ki?

canım ben ilaç kullanmadım hiç o nednele bilgim yok ama tahminim ilacın etkisi gectikten sonra yapmalısın tahlil ama dediğim gibi tahmin bilgili değilim bu konuda

kizlar yumurtlama donemini takmamak durmadan dusunmemek lazim video da doktoru izledim ne kadar dusunrsen normonlar o kadar gecikme yaparmis bende ovulasyon testti aldim 13 gun az 2 cizgi dahada silikti son testimdi zaten bida da yapmadim ve calismalara basladim gorumcem suanda 2 bebegine 4 aylik hamile cinsiyeti erkek ne yumurtalama tutu ne dusun du bi bakti hamile bence stres yapmamali relax olup pozitif seyler dusunmeli

canım geçmiş olsun dikkat etmek gereiyor bu havalar insanı hasta ediyor bolbol meyve ye limonlu ballı ıhlamur birde tarhana çorbası ilaçsız tedavi yöntemi bunlar :))

saol canım ya dediklerini uygulaycam. sen nasılsın ? mide bulantısı başladı mı ?

ay kizlar kizimla pazara gitik valahi buz tutuk cocukla uyutum eleri nasil uyuduse hala soguk prensesim insallah hasta olmaz

Benden günah gittiiiiii

Al sana bombe

Tamam pes kendimi protesto ediyorum:113::113::113:

Evet canım elde olmadan işte kaptırıyo insan kendini,
Rahatım aslında her ihtimale hazırım sadece işin içine iyice girdim de daha ne çözebilirim diye arayıştayım,
Çok enteresan şeyler öğreniyorum burda son günlerdei zevkli geldi
sonu hüsran bitmese bir de, iyi haberler alalıminş bu ayın sonunda..

Son düzenleme:

amin canım inşallah bebişler gelir bizleri bulur :)

O otla hu otu karıştırdan daha somut geldi bana da. Akşam fırsat bulursam örnek tabloları da inceliycem. İnşallah ilk ve son tablomuz olur. Vatanın milletin forumun kocalarımızın ve bizim ruh sağlığımız adına. Kocam geçen gün kopardı beni. sizin bu siteyi karıları naz yapan kocalar kurdu. İtiraf ediyoruz. sınır tanımayan kocalar örgütü. Şu hergün yapın diyen bizden birisi ismi abdullah dedi. amacımız naz yapılan günlerin intikamını almak diyoooooooooo

üşenmeyi bıraktım ve markete gittim akşam için bişeler aldım..
ama sevgili kocam aradı aksama bişe yapma gelirken pide yaptırıcam dedi
içim rahatladı kendime bi sucuklu yumurta yaptım şimdi afiyetle yiyorum

saol canım ya dediklerini uygulaycam. sen nasılsın ? mide bulantısı başladı mı ?

yok canım şükürler olusun ben iyiyim hiç bi belirtim yok doktor progestan verdi uyku halsizlik yapar dedi , dediği gibide oldu 2 gündür kullanıyorum ilacı ayakta uyuyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…