Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

yeşim83 değerin 5 çıkmış heralde canım
umarım geç döllenmedir ve değerin yükselir
şimdiden tebrik ediyorum

5 te cok abuk bir sayi aslinda ne oldugu belli degil de biz topic olarak bende dahil
cok iyimseriz :)
haftaya ins yukselirde bende rahat bir nefes alarim.
bu sayi dollenmenin tam olarak kacini gunu cikar acaba
suphelendigim iliskiden 11 gun gecti ama test 3 gun once yapildi
yani 8 gun sonra iliskiden

Son düzenleme:
kızlar galiba hasta oluyorum offf yemek yerken aniden mide bulantısı hoop wc yıyemedım birşey birde hapsuu moduna geçtim alerjimi grip mi cözemedim

kızlar galiba hasta oluyorum offf yemek yerken aniden mide bulantısı hoop wc yıyemedım birşey birde hapsuu moduna geçtim alerjimi grip mi cözemedim

gecmis olsun canim ya dikkat et kendine.
ihlamur filan ic hemen, meyve ye birde dinlen.
dinlenmeyince uzar gider

cnm hayırlı olsun hayırlısıyla kucağına alırsın ....darısı tüüümmmmm isteyenlerin başına

gecmis olsun canim ya dikkat et kendine.
ihlamur filan ic hemen, meyve ye birde dinlen.
dinlenmeyince uzar gider

sağ ol canım ya dinşenme zor işler yoğun izin alma şansım da yok suan malesef. onerilerini elimden geldiği kadar dinliycem

Erken diye düşünme canım herkesin kendi vücudu belirliyor. ama 9. gün civarı çoğunlukla ateş düşmüş diğer kızlarda da. Bence 12-16 aralığına da dikkat et. ateş ölçüyorsan iniş çıkış var mı? Ölçmüyorsan akıntı şiddetlendi mi?

Ben de öyleyim bugün. bunum sıızlıyooooo. Mızmızım......

Böyle silik çizgi görüpte beklemek iyice zor oluyodur. 2 gün sonra güzel haberler alıcaaz senden de inşallah.
Şimdiden tebrikler.

ay sanada geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine.

tatlım hawalar fenaa..dikkat etmek lazım hemen sıcak bişiler iç :2:yatağa düşürmeden önlem al
kii bizler anne adayları olarak daha da dikkat etmemiz gerekiyo ok tatlım çok geçmiş olsunn

tatlım hawalar fenaa..dikkat etmek lazım hemen sıcak bişiler iç :2:yatağa düşürmeden önlem al
kii bizler anne adayları olarak daha da dikkat etmemiz gerekiyo ok tatlım çok geçmiş olsunn

valla haklısın canım ama ıste kıbrısta havalar kotu yani sabah soğuk öğlen sıcak aksam soğuk insan ne giyecegını bilemiyor sonrada durum benım gıbı hasta :)

8 gün sonra 5 çıkması normal bence
ama en doğru sonuç için tekrarlamak lazım tabi
yerinde olsam yarın yine kan verirdim
ya da daha kolay diyorsan hemen bi test al yap bak bakalım koyulaşma var mı

mrb arkadaşlar adetimin ilk günü ekimin 2 si..adetime daha war ama bekleyemiyorum ne zaman test yapmalıyım sizce erkenden öğrenmek istiyorum ...idrar testinde ne zaman cıkar sonuç..2 gün önce inş hamıle kaldım diye düşünüyorum

yeni hamişleri tebrik ediyorum.. hayırlısı ile kucaklarına alsınlar..
beklemek kadar sinir bozucu birşey daha yoktur herhalde yeryüzünde.. keşke sihirli bir değnek olsa ve hemen adet gününe gidebilsek..
ateş tablom aşağıda bi yorumlarsanız sevindirik olurum;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canim kan testile adetine 5 gun kala ogrenenlerde var ben idrar testile adetime 3 gun kala ogrenmistim silik cikmisti 2 cizgi gitim kan testi yaptim hamile cikmisti benimde son adet tarihim 1 ekim ama beklicem sabirla kafaya takarsan hep dusunursen beynin normonlari bozuyo

canım ateşin iyi gidiyor şimdilik umarım düşmez de sonunda güzel haberler veririsin

Nasıl olurda böyle bir haberi kaçırırız biz olacak şey değil
Canım tebrikler kutlarım seni inş kucağına almayı nasip eder rabbim

canım ateşin iyi gidiyor şimdilik umarım düşmez de sonunda güzel haberler veririsin

Tatlım benim bugün koyduğum tablomu gördünmüü, düştü yine ateşim, yarın çatlarmı acaba akıntımda yok ama?

ay bende farketmemısım hayırlı olsun canım kesın sonucu al ve yaz mutlaka lıstede hemen belli edelim hamiş oldugunu

Eki Görüntüle 275184

Tatlım benim bugün koyduğum tablomu gördünmüü, düştü yine ateşim, yarın çatlarmı acaba akıntımda yok ama?

canım her an için çatlayabilir gibime geliyo ama yarında düşüşebil biraz daha ve ani cıksın sen su sıra çalısmaları artır. bence umarım yaptıgım yorum doğrudur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…