- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
yeşim83 değerin 5 çıkmış heralde canım
umarım geç döllenmedir ve değerin yükselir
şimdiden tebrik ediyorum
kızlar galiba hasta oluyorum offf yemek yerken aniden mide bulantısı hoop wc yıyemedım birşey birde hapsuu moduna geçtim alerjimi grip mi cözemedim
kızlar merhaba öncelikle yeşim ve sihirliada sizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
pazar günüde yazmıştım ama farkedilmedi.pazar sabahı test yapmıştım silik çizgiyi gördüm,Bat yarın, 2 gün sonra bir test daha yapayım diyorum emin olmak için sonra kan testine.... ayyyyyyyyyyy galiba hamiş oldumgelişmeleri yazacağım.
gecmis olsun canim ya dikkat et kendine.
ihlamur filan ic hemen, meyve ye birde dinlen.
dinlenmeyince uzar gider
inş canım ya ne güzel olur . ya ben bişey sorucam şu yumurta akı kıvamındaki akıntı hani yumurtladığımıza işaretti ya o bende erken geldi adetimin 9. günü bu normal mi yoksa yine gelir mi ben onu görünce gerçi değerlendirdim ama yine de kısmet
kızlar galiba hasta oluyorum offf yemek yerken aniden mide bulantısı hoop wc yıyemedım birşey birde hapsuu moduna geçtim alerjimi grip mi cözemedim
kızlar merhaba öncelikle yeşim ve sihirliada sizi tebrik ederim allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
pazar günüde yazmıştım ama farkedilmedi.pazar sabahı test yapmıştım silik çizgiyi gördüm,Bat yarın, 2 gün sonra bir test daha yapayım diyorum emin olmak için sonra kan testine.... ayyyyyyyyyyy galiba hamiş oldumgelişmeleri yazacağım.
Erken diye düşünme canım herkesin kendi vücudu belirliyor. ama 9. gün civarı çoğunlukla ateş düşmüş diğer kızlarda da. Bence 12-16 aralığına da dikkat et. ateş ölçüyorsan iniş çıkış var mı? Ölçmüyorsan akıntı şiddetlendi mi?
Ben de öyleyim bugün. bunum sıızlıyooooo. Mızmızım......
tatlım hawalar fenaa..dikkat etmek lazım hemen sıcak bişiler iç :2:yatağa düşürmeden önlem al
kii bizler anne adayları olarak daha da dikkat etmemiz gerekiyo ok tatlım çok geçmiş olsunn
5 te cok abuk bir sayi aslinda ne oldugu belli degil de biz topic olarak bende dahil
cok iyimseriz :)
haftaya ins yukselirde bende rahat bir nefes alarim.
bu sayi dollenmenin tam olarak kacini gunu cikar acaba
suphelendigim iliskiden 11 gun gecti ama test 3 gun once yapildi
yani 8 gun sonra iliskiden
yeni hamişleri tebrik ediyorum.. hayırlısı ile kucaklarına alsınlar..
beklemek kadar sinir bozucu birşey daha yoktur herhalde yeryüzünde.. keşke sihirli bir değnek olsa ve hemen adet gününe gidebilsek..
ateş tablom aşağıda bi yorumlarsanız sevindirik olurum;
359ae6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım ateşin iyi gidiyor şimdilik umarım düşmez de sonunda güzel haberler veririsin
Eki Görüntüle 275184
Tatlım benim bugün koyduğum tablomu gördünmüü, düştü yine ateşim, yarın çatlarmı acaba akıntımda yok ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?