Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Hahahaha

Çok zekice valla olabilir

Kizlar merhaba
hamile olanlara birsey sorucam ben
gogus sisligini ovulasyondan beri cekiyorum ama agri olayini merak ediyorum
cok agriyor yalniz bata 4 var agri sanki hafifledi gibi
donem donem degisiklige ugrar mi yoksa hamile oldugunuzu ogrenene kadar ya da ogrendikten sonra gogus agrisi cektiniz mi?
gogus agrimin yavas yavas azalmasi adet gelecek mi demek acaba?

kity hayirli olsun ins net cizgiyi en kisa surede gorursun.

8 gün sonra 5 çıkması normal bence
ama en doğru sonuç için tekrarlamak lazım tabi
yerinde olsam yarın yine kan verirdim
ya da daha kolay diyorsan hemen bi test al yap bak bakalım koyulaşma var mı
test yapa yapa ikrah geldi. bir kac gun gecsin de oyle yapicam . beklemeden 2. cizgi cikar ins
ay kizlar kizimla pazara gitik valahi buz tutuk cocukla uyutum eleri nasil uyuduse hala soguk prensesim insallah hasta olmaz
ins birsey olmaz bizimki hala duzelemedi burun akintisi var. antibiyotik manyagi oldu ama duzelemiyor cocuk
surekli hastalaniyor yemeklede arasi yok. seninkinin istahi nasil ben yemek konusunda cok dertliyim de
yok canım şükürler olusun ben iyiyim hiç bi belirtim yok doktor progestan verdi uyku halsizlik yapar dedi , dediği gibide oldu 2 gündür kullanıyorum ilacı ayakta uyuyorum(

progestanmi? o ne icin ??

ya bu arada ben kendimi cok yorgun hissediyorum bulasiklari bile yikamadim.
cok tembellik edesim var.

Son düzenleme:
yok canım şükürler olusun ben iyiyim hiç bi belirtim yok doktor progestan verdi uyku halsizlik yapar dedi , dediği gibide oldu 2 gündür kullanıyorum ilacı ayakta uyuyorum(

Merhaba cnm, doktor neden verdi progestanı acaba?? bir de günde kaç tane alıyorsun?

canım benim göğüs uçlarım büyümüştü ve acıyordular su değidiği zamanda acıyordu , şuanda hala göğüslerim acıyor taş gibiler
ama geçen ayda aynı göğüs ağrım olmuştu adetime 1 hafta kala hepsi kaybolmuştu ve kırmızılar gelişti..

canım o ilaç düşük olmaması içinmiş doktor bana tedaviyle(klomen+dostınex) hamile kaldın biz yinede tedbir olarak ilaç kullanalım dedi..

saol canim
umarim benim gelmez
hala var agri tamamen gitmedi, gogusleirmin yanlari aciyor ama bir hafta once daha siddetliydi.
peki adet sancisi cekmis miydin canim?
ya da kasik agrisi?

kızlar benim yumurtlama dönemim geçti yumurtlama dönemimde uzayan şeffaf akıntı gelmişti bugün lavaboya gititm adetime 11 gün var daha ayağa kalktım benden up uzun beyaz şeffaf karışımı akıntı geldi ne dir bu ya yoksa döllenme olmadıda spermler dışarımı atıldı

kızlar fikri olan varsa yazsın lütfen

saol canim
umarim benim gelmez
hala var agri tamamen gitmedi, gogusleirmin yanlari aciyor ama bir hafta once daha siddetliydi.
peki adet sancisi cekmis miydin canim?
ya da kasik agrisi?

regl gününden önce hiç bir belirtim yoktu zaten benim adetm belirtim normaldede olmazdı çok nadir üşütürsem olurdu.bu ay regli günümün 1 günü sanki adetliymişim gibi kasık ağrım bel ağrım bacak ağrım başladı ve bu 3-4 gün sürdü ağrının tam yeride rahmin üstü canım yani göbeğin 5 parmak altı bebişin oluştuğu yer :)
ölçü bile verdim ya :))

Canım bu ay bana da oldu. Birkaç gün önceydi. Ben pek ovulasyona benzetememiştim daha çok önceki geceki yaramaslıkla ilgili gibi gelmişti bana

gercekten bana cok yardimci olduntesekkur ederim
benim arada sag ve sol taraflarda da agri oluyor. yani anlik keskin birsey sonra geciyor.

canim benim kizimin allaha sukur yemekle arasi iyi demin uyukudan kalkti bisi yok usumus tek ben 2 bebegi istiyorum benim kizim oyle cok yaramaz dil bazen satlerce pastel boyayla cizer cok seviyo kalemle defteri karalamayi tek sorunumuz yerinde durmamasi

caramela canim bende de akinti var fakat her iliskiden sonra spermler obur gun hep akiyo buda cok normal diyorum sonucta 1 tane sperm yumrutaya giriyo oburleri oluyo bakalim o 1 spermde bu ay bize supriz yapcakmi

caramela canim bende de akinti var fakat her iliskiden sonra spermler obur gun hep akiyo buda cok normal diyorum sonucta 1 tane sperm yumrutaya giriyo oburleri oluyo bakalim o 1 spermde bu ay bize supriz yapcakmi

Ben de ona yordum canım. Ama bir kez baya net oldu. O biraz ilginç gelmişti. Allah hepimizin gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…