Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

slm arkadaslar aranızda yeniyim mrb demek istedim :d

hoşgeldinnn..
kızlar dagılmışlar bu ara pek aktif degiliz gibimm :26:

uykudan uyandım biraz önce çok bitkin hissediyorum kendimi yine yatsam uyurum yani o derece :78:
gögüslerim dün sisti gecede biraz sancı oldu ama suan fıss bişey yok :26:
bide çok kafaya taktıgımdanmıdır nedir rüyalarımda hep hamile modundayım :85:

dün aksamdan beri bendede var o gögüs sancısı ara ara gelip gidiyo kasıklarım çok agrımaya basladı ama.. ne olcaksa olsa bi an önce :))

kizimda hamile kaldigim zaman ne hisetim hic hatirlamiyorum isteyerek kizimdada hamile kalmistim ama bisi takmamistim hic kafama annemler londradan gelcek diye temizlik hazirlik cam kapi hali derken annemler giti 2 gun sonra test yaptim pozitif ti simdi 9 gunum var dusunmek istemedigim halde aklima geliyo hepimiz can atiyoruz sabredememek onun icin bence

off bu gecede uyku haram bana.

Sanslisin o zaman benim kizim yemez, uyumaz, giymez cok huysuz bir cocuktur,
bu gecede beni uyutmadi surekli hasta olur. hastaneleri su yolu yaptik
simdide kulagim agriyor deyip duruyor bir agri kesici verdim salliyorum. bensizde uyumaz, benim kizim yas olarak buyudu ama kendini hala bebek saniyor. ins 2. buna benzemez yoksa cok ugrasirim.
maalesef ki zor bir cocugum var. keske yemek yesede evi birbirine katsa gerci hos onuda yapmiyor degil ama ben alistigim icin gozume batmiyor. bugun sildim supurdum ev yine savas alani gibi bide 4 e kadar krese gidiyor dusun
4 ten sonra oluyor ne oluyorsa off cok mutsuzum ne zaman iyilesecek bu kiz .
slm arkadaslar aranızda yeniyim mrb demek istedim :d
hos geldin canim.

kızlar çok ilginç birşey oldu pazar günü sabah reglim başladı pazartesi normal kanamam oldu bugün çok az bi kahverengi kanamam oldu sol kasığımda felaket bir ağrı vardı sitede dolaşırken gördüm üstüne görme diye birşey varmış test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama göğüslerimde hiç ağrı yok sadece kasık ağrısı var acaba kist olabilirmi yada test mi bozuk çıktı acaba

aaaa inanamıyorum ne guzel yok canım neden bozuk olsun ustune görme olayını yasıyorsundur benım bılgım yok bu konuda
sabah ılk ısın doktora gıtmek olsun
cızgı sılıkmı kalın mı

yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun canım

bir bebişimiz daha oldu haydi kızlar boş geçmeyelim günleri

aaaa inanamıyorum ne guzel yok canım neden bozuk olsun ustune görme olayını yasıyorsundur benım bılgım yok bu konuda
sabah ılk ısın doktora gıtmek olsun
cızgı sılıkmı kalın mı

koyu 2 çizgi gördüm ama sol kasığım çok ağrıyor hatta ben klomen ve glukofen kullandım bu ay klomen kist yapabilir diye duymuştum. yarında doktorum izinli perşembe gidebilirim ancak

yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun canım

bir bebişimiz daha oldu haydi kızlar boş geçmeyelim günleri

ama canım ben emin değilim bi hata olmalı çünkü reglden önce bel ağrısı filan yoktu ama göğüslerim çok ağrıyordu reglden sonra ağrı geçti şimdi eğilip kalkınca sol kasığım feci ağrıyor. işin kötü yanı ben dans kursuna başladım dün ilk günümdü zıplayıp durdum

benm arkadasım ilk 4 ay hiç anlamamış spora bile gitmiş
bişeycik olmaz merak etme.. testte 2 cizgi cıkma hatası olmaz sanmıyorum..

merhabalar kızlar ben de yeniyim bu konudaa:))
, 2.5 yıllık evliyim,, 2 yıl vajinusmusu yaşadım ve 2 yılın sonunda çok şükür bu illeti yendim,, 2 aydır da bebek istiyorum hem de çokkkk,, yumurtlama günlerini takip ediyorum, insan isteyince hemen bebeği olucak zannediyor, 2 aydır olmayınca çok üzüldüm, ne biliyim insan hemen karamsarlaşıyor( sizin fikirleriniz neler,, ?? hamile kalmak neden zorrr(???????? ne yapayımmmm
???

Merhaba, hemen umutsuzluğa kapılma canım, ben de hiç problem olmamasına rağmen 6. ayda hamile kalabilmiştim. Herşeyi denedim, garanti olsun diye yumurtlama testi kullandım yine tutmadı:44: en son bal çörek otu tarçın kürü yaptım o ay doktora gittim yumurtan çok güzel gelişmiş bugünden itibaren her gün çalış dedi ama eşim şehir dışına çıkacağı için biz sadece iki gün çalışabildik ve hamile kaldım...
Sen de bal çörek otu tarçın kürünü deneyebilirsin, bir de hamilelik öncesi doktor kontrolünden geçmekte fayda var bence...

Son düzenleme:
ay canim gozun aydin. hadi insallah. surpriz bebis geliyor desene

benim hala kupkuru belirtide yok. sadece birazcik karin agrisi
nasil is anlamadim ya.

hamile misin yesim?
bunu duyduguma kendi adima sevindim
akinti yaziyor herkes belirtilerde.
karin agrisi nasil?
benim sag ve sol taraflarda ani yanma ya da bir anda bicak spalnir gibi oluyor ve geciyor

ay canim gozun aydin. hadi insallah. surpriz bebis geliyor desene .

doktorla konuştum canım bazı hastalarında da aynısı olmuş ateşimin düşük olup olmadığını sordu ve malesef hamiş olmayabilirmişim. zaten 5 kilo daha verip hamiş olmak istiyorum 55 olmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…