slm arkadaslar aranızda yeniyim mrb demek istedim :d
hoşgeldinnn..
kızlar dagılmışlar bu ara pek aktif degiliz gibimm :26:
uykudan uyandım biraz önce çok bitkin hissediyorum kendimi yine yatsam uyurum yani o derece :78:
gögüslerim dün sisti gecede biraz sancı oldu ama suan fıss bişey yok :26:
bide çok kafaya taktıgımdanmıdır nedir rüyalarımda hep hamile modundayım :85:
Sanslisin o zaman benim kizim yemez, uyumaz, giymez cok huysuz bir cocuktur,canim benim kizimin allaha sukur yemekle arasi iyi demin uyukudan kalkti bisi yok usumus tek ben 2 bebegi istiyorum benim kizim oyle cok yaramaz dil bazen satlerce pastel boyayla cizer cok seviyo kalemle defteri karalamayi tek sorunumuz yerinde durmamasi
hos geldin canim.slm arkadaslar aranızda yeniyim mrb demek istedim :d
kızlar çok ilginç birşey oldu pazar günü sabah reglim başladı pazartesi normal kanamam oldu bugün çok az bi kahverengi kanamam oldu sol kasığımda felaket bir ağrı vardı sitede dolaşırken gördüm üstüne görme diye birşey varmış test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama göğüslerimde hiç ağrı yok sadece kasık ağrısı var acaba kist olabilirmi yada test mi bozuk çıktı acaba
kızlar çok ilginç birşey oldu pazar günü sabah reglim başladı pazartesi normal kanamam oldu bugün çok az bi kahverengi kanamam oldu sol kasığımda felaket bir ağrı vardı sitede dolaşırken gördüm üstüne görme diye birşey varmış test yaptım ve çift çizgiyi gördüm ama göğüslerimde hiç ağrı yok sadece kasık ağrısı var acaba kist olabilirmi yada test mi bozuk çıktı acaba
aaaa inanamıyorum ne guzel yok canım neden bozuk olsun ustune görme olayını yasıyorsundur benım bılgım yok bu konuda
sabah ılk ısın doktora gıtmek olsun
cızgı sılıkmı kalın mı
yarın sabah ilk işin doktora gitmek olsun canım
bir bebişimiz daha oldu haydi kızlar boş geçmeyelim günleri
ama canım ben emin değilim bi hata olmalı çünkü reglden önce bel ağrısı filan yoktu ama göğüslerim çok ağrıyordu reglden sonra ağrı geçti şimdi eğilip kalkınca sol kasığım feci ağrıyor. işin kötü yanı ben dans kursuna başladım dün ilk günümdü zıplayıp durdum
benm arkadasım ilk 4 ay hiç anlamamış spora bile gitmiş
bişeycik olmaz merak etme.. testte 2 cizgi cıkma hatası olmaz sanmıyorum..
merhabalar kızlar ben de yeniyim bu konudaa:))
, 2.5 yıllık evliyim,, 2 yıl vajinusmusu yaşadım ve 2 yılın sonunda çok şükür bu illeti yendim,, 2 aydır da bebek istiyorum hem de çokkkk,, yumurtlama günlerini takip ediyorum, insan isteyince hemen bebeği olucak zannediyor, 2 aydır olmayınca çok üzüldüm, ne biliyim insan hemen karamsarlaşıyor( sizin fikirleriniz neler,, ?? hamile kalmak neden zorrr (???????? ne yapayımmmm
???
ay canim gozun aydin. hadi insallah. surpriz bebis geliyor deseneben sabah idarıylada bi yapim ondan sonra doktora gidim
Kizlar merhaba
gebeligin ilk belirtileri arasinda, battan once herkeste akinti oldu mu ya?
benim 4 gun kaldi ve kupkuru su ara.
ay canim gozun aydin. hadi insallah. surpriz bebis geliyor desene
benim hala kupkurubelirtide yok. sadece birazcik karin agrisi
nasil is anlamadim ya.
ay canim gozun aydin. hadi insallah. surpriz bebis geliyor desene.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?