Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ayyy , ne heyecanlı bir durumdasın şu an anlayabiliyorum. inşallah ilk mutlu haberi senden alırız arkasına da biz veririz haberleri D
inş canım ekim ayının açılışını benle yaparız ve isteyen herkes hamile kalır

Günaydın kızlar, medmus'un bat 4 ekimdi ne oldu acaba inşallah olmamıştır bizide umutlandırır.

olmadım daha dua edin bana nolur olmayayım hamile kalayım yaaa

Günaydın arkadaşlar, var mı güzel haberler

Bugün itibariyle 31. gündeyim bende meraktan çatlıyorum ama öğleden sonra doktor randevum var onun için test yapmadım yaaaaaa hem doktora gitsem nasıl muayene edecek vajinal muayene bebek varsa zarar verir mi ve bebeği görürmü yaaaaaa inş başka bir sorun yoktur bir tarafım deli gibi mutlu bir tarafım son derece korkuyor dua edin nolur :18:

Bu ay bende yaşadım senin gibi, heyecanını o kadar iyi anlayabiliyorum ki,
31. güne kadar gelmedi ki normalde 27-28 günde bir olurum,
İnşallah sonun bana benzemez arkadaşım inşallah hamilesindir, senin için dua ediyorum..
İlk güzel haberi senden alalım inşallah ........

Son düzenleme:

Canım ya bunu yaşayıpta hamile kalamamak büyük yıkım olur yani beni umutlandıran benim bir gün bile sekmez hep erken olurum geç olduğum görülmemiştir ondan umutlanıyorum yoksa hiç bir belirtim yok ne hamilelik ne adet belirtisi tuhaf bir durumdayım teşekkür ederim dualerınız için inş ilk hamile ben olurum ve arkamdan sırayla herkes hamile kalır listedeki bir tek isim bile boş geçirmesin bu ayı Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ağlamak geliyor içimden yaaaaaaa belirsizlik ne kötüymüş

canım benım bırsey olmaz vajınal muayenede bırde gormeyebılır henuz bebegı test yapmalısın bence ama kan testı yap idrarda cıkmayabılır

günaydın kızlar inşlh ilk hamiş haberini medmustan alırız arkasıda gelir inşlh çorap söküğü gibi

Son düzenleme:
inş canım ekim ayının açılışını benle yaparız ve isteyen herkes hamile kalır

olmadım daha dua edin bana nolur olmayayım hamile kalayım yaaa

Dualarımız seninle canım, inşallah sağlıklı bebek haberini verirsin bugün bize Allah gönlüne göre versin.

canım benım bırsey olmaz vajınal muayenede bırde gormeyebılır henuz bebegı test yapmalısın bence ama kan testı yap idrarda cıkmayabılır

bende öyle düşünüyorum doktor gecikmem olduğunu öğrenince kan testi ister muhtemelen birde dediğin gibi keseyi görebilir belki kalp atışları 10 gün sonra falan görünüyormuş ay söylemesi bile heycanlı ya Rabbim umutlarımı boşa çıkarma

canım umarım güzel haberlerle donersin bizlere

inş güzelim umduğum gibidir iyi ya da kötüyse bu haberi ancak yarın sabah verebilirim işten hastaneye ordanda eve geçicem ve evde internetim yok telefondan şansımı denerim eğer girebilirsem kısada olsa merakınızı gidermeye çalışırım inş burda halay çekeriz ekim ayının ilk hamilesini yani beni kutlarız

canım sende benden beter sabah sabah uyandınmı. bende kötü bir akşam gecirdim moralim cok bozuk uyandım ya bugun
canim uzulme ates icin , Allah buyuktur. belki ufak dusus etkilmez umudunu kaybetme.
ben Guneykorede yasiyorum bu yuzden sizden 6 saat once gune basliyorum. suan burda saat 15:50
Kendime cok kizdim dayanamadim ve test yaptim aldim negatifi oturdum asagiya. belki dedim silik filan birsyeler cikar bazisi 1 hafta onceden cikiyormus umut iste. yok ama p.tesiye kadar beklicem yeter zengin ettim eczacilari ya
anladim canim. benim akintim aklimi karistirdi dun baslamisti ama bugun degerlendiriicem cok gec olmusta olabilir keske dun degerlendirseydik neyse. bende bu tembellikle zor gorurum bebegi ya
ama bugun sanki goguslerde de bir kipirti var gibi bir sizlama ins artar.

guzel haberlerle gelirsin ins. canim burda birinin hamile haberini alinca umut doluyorum ya.
bende vericem diyroum ins. birgun. zamanini bekliyoruz iste. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize ins.

ins canim . mutlaka haber ver bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…