canını sıkma sen, bozma moralini. ne olursa olsun moralleri bozmak yok, rabbim en hayırlısnı en hayırlı zamanda verir inşallah
inş canım ekim ayının açılışını benle yaparız ve isteyen herkes hamile kalırayyy , ne heyecanlı bir durumdasın şu an anlayabiliyorum. inşallah ilk mutlu haberi senden alırız arkasına da biz veririz haberleriD
Günaydın kızlar, medmus'un bat 4 ekimdi ne oldu acaba inşallah olmamıştır bizide umutlandırır.
Bugün itibariyle 31. gündeyim bende meraktan çatlıyorum ama öğleden sonra doktor randevum var onun için test yapmadım yaaaaaa hem doktora gitsem nasıl muayene edecek vajinal muayene bebek varsa zarar verir mi ve bebeği görürmü yaaaaaa inş başka bir sorun yoktur bir tarafım deli gibi mutlu bir tarafım son derece korkuyor dua edin nolur :18:
Bu ay bende yaşadım senin gibi, heyecanını o kadar iyi anlayabiliyorum ki,
31. güne kadar gelmedi ki normalde 27-28 günde bir olurum,
İnşallah sonun bana benzemez arkadaşım inşallah hamilesindir, senin için dua ediyorum..
İlk güzel haberi senden alalım inşallah ........
Bugün itibariyle 31. gündeyim bende meraktan çatlıyorum ama öğleden sonra doktor randevum var onun için test yapmadım yaaaaaa hem doktora gitsem nasıl muayene edecek vajinal muayene bebek varsa zarar verir mi ve bebeği görürmü yaaaaaa inş başka bir sorun yoktur bir tarafım deli gibi mutlu bir tarafım son derece korkuyor dua edin nolur :18:
inş canım ekim ayının açılışını benle yaparız ve isteyen herkes hamile kalır
olmadım daha dua edin bana nolur olmayayım hamile kalayım yaaa
canım benım bırsey olmaz vajınal muayenede bırde gormeyebılır henuz bebegı test yapmalısın bence ama kan testı yap idrarda cıkmayabılır
bende öyle düşünüyorum doktor gecikmem olduğunu öğrenince kan testi ister muhtemelen birde dediğin gibi keseyi görebilir belki kalp atışları 10 gün sonra falan görünüyormuş ay söylemesi bile heycanlı ya Rabbim umutlarımı boşa çıkarma
canim uzulme ates icin , Allah buyuktur. belki ufak dusus etkilmez umudunu kaybetme.canım sende benden beter sabah sabah uyandınmı. bende kötü bir akşam gecirdim moralim cok bozuk uyandım ya bugun
anladim canim. benim akintim aklimi karistirdi dun baslamisti ama bugun degerlendiriicem cok gec olmusta olabilir keske dun degerlendirseydik neyse. bende bu tembellikle zor gorurum bebegi yacanım genelde yumurta akı gıbı akıntı oldugunda yumurtlama olucak anlamına gelır belki senın ıkıncı kez yumurtlama oluyordur. bırde beım grafıkte adetınn bıtımınde dusus oldu ama gec olcmustum atesı yuvaralağın içi bos orda kesın deıl demek o ates. dıgerınde ıse 2 gun once yumurta akı kıvamında akıntım olmustu o nedenle oyle. anlama kısmına gelınce ılk denemede tahmın edıceksın ben oyle yapmıstım gun asırıda beraber oldugum ıcın esımle yumurtlamadan bırgun once ve sonra beraberlık oldu oyle yani
bende öyle düşünüyorum doktor gecikmem olduğunu öğrenince kan testi ister muhtemelen birde dediğin gibi keseyi görebilir belki kalp atışları 10 gün sonra falan görünüyormuş ay söylemesi bile heycanlı ya Rabbim umutlarımı boşa çıkarma
inş güzelim umduğum gibidir iyi ya da kötüyse bu haberi ancak yarın sabah verebilirim işten hastaneye ordanda eve geçicem ve evde internetim yok telefondan şansımı denerim eğer girebilirsem kısada olsa merakınızı gidermeye çalışırım inş burda halay çekeriz ekim ayının ilk hamilesini yani beni kutlarız
canim uzulme ates icin , Allah buyuktur. belki ufak dusus etkilmez umudunu kaybetme.
ben Guneykorede yasiyorum bu yuzden sizden 6 saat once gune basliyorum. suan burda saat 15:50
Kendime cok kizdim dayanamadim ve test yaptim aldim negatifi oturdum asagiya. belki dedim silik filan birsyeler cikar bazisi 1 hafta onceden cikiyormus umut iste. yok ama p.tesiye kadar beklicem yeter zengin ettim eczacilari ya
anladim canim. benim akintim aklimi karistirdi dun baslamisti ama bugun degerlendiriicem cok gec olmusta olabilir keske dun degerlendirseydik neyse. bende bu tembellikle zor gorurum bebegi ya
ama bugun sanki goguslerde de bir kipirti var gibi bir sizlama ins artar.
guzel haberlerle gelirsin ins. canim burda birinin hamile haberini alinca umut doluyorum ya.
bende vericem diyroum ins. birgun. zamanini bekliyoruz iste. Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin cumlemize ins.[/QUOTE
ya valla merak ettim eşim mi G koreli de ordasın? baya erken yapmıssın testı canım acele etme hemen. bekle gecsın bırkac gun ona yaparsın ki bende alıp yapsammı dıye sürekli geciriyorum ama cok erken oldugunu biliyorum diye yapmıyorum. canım hadi inşallah hepimizden güzel haberler gelir. benimde akşam bıraz bulanır gıbı oldu bugun de sabah bulanıtı oldu bırkac sanıyelıgne ama stressten katnaklı olduguna ınanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?