Canım ya bunu yaşayıpta hamile kalamamak büyük yıkım olur yani beni umutlandıran benim bir gün bile sekmez hep erken olurum geç olduğum görülmemiştir ondan umutlanıyorum yoksa hiç bir belirtim yok ne hamilelik ne adet belirtisi tuhaf bir durumdayım teşekkür ederim dualerınız için inş ilk hamile ben olurum ve arkamdan sırayla herkes hamile kalır listedeki bir tek isim bile boş geçirmesin bu ayı Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin cümlemize ağlamak geliyor içimden yaaaaaaa belirsizlik ne kötüymüş
Slm kızlar topiği yeni gördüm bende bu ay ilk defa hamişlik için denemelere gireceğim. 1ekimde adet oldum bugün bitti ovulasyon hesaplamalarına göre 12 il 17 arası çalışmalar hız ile başlayacakayyy çok istiyorum hamiş kalmayı inşallah bu ay hepimiz hamiş kalıp hamiş kalma ayı patlaması yaparız ekimde
selam kizlar hayirli olsun benide eklermsnz bat 18 ekim bakalm ilk kim tebrk alick:)
yaaaa kızlar bat diye yazdığınız tarihler ne tarihler ??:78:
BAT 31 Ekim :) ovulasyon testi işe yarıyor mu kızlar denemeli miyim
Ben dün vardım listede, şimdi yine yokum ne olmuş :44:
Yok canim esim Turk :) Calisiyor burda bende kizimla geldim yanina. Dillerini ogrenmeye cabaliyorum ama su bebek olayi odaklanmama izin vermiyor. Aklim hep bebiste serdim dersleride bir hamile kalsam icim rahat edicek de bakalim :) Aslinda kizim cok buyuk sayilmaz ama bebgimi kaybedince yeniden anne olma istegi geldi.ya valla merak ettim eşim mi G koreli de ordasın? baya erken yapmıssın testı canım acele etme hemen. bekle gecsın bırkac gun ona yaparsın ki bende alıp yapsammı dıye sürekli geciriyorum ama cok erken oldugunu biliyorum diye yapmıyorum. canım hadi inşallah hepimizden güzel haberler gelir. benimde akşam bıraz bulanır gıbı oldu bugun de sabah bulanıtı oldu bırkac sanıyelıgne ama stressten katnaklı olduguna ınanıyorum
Battaşız o zaman :)
Battaşız o zaman :)
Ben hiç denemedim canım merak ediyorum ama, işe yarıyodur sanırım
Yımırtladığını bilerek çalışmak daha verimli olur heralde, öbür türlü yımırtayı kaçırıyoruz da mı tutmuyo ne bileyim anlamadım
canım ovulasyon testi şansını artırıyo cunku yumurtlacayacgın zamanı bılıyorsun. ben kullanmadım daha kıbrısta yaşıyorum ve burda bulamadım. buay hamıle olmazsam (kı umarım hamıleyımdır) internet üzerinden almayı planlıyorum
ben hiç kullanmadım ama bu ay alıcam. meraktan çatlıyorum yoksa yumurtladım mı yumurtlucam mı diye. bence sizde kullanın şansa kalmasın işiniz
bat 18 ekim benide ekleyin kızlar tüm yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?