canım ates olcme yontemını de kulanmanı onerırım hergun sabah yataktan kalkmadan atesını olc bır yere not al atesın ortalamanın altına dustugunde buyuk ıhtımal yumutlama oluyor demektır ertesı gunde atesın yukselır. sana Fertilityfriend.com a uy olmanı tavsıye ederım. hangı gunler yumurtlaman oldugunu anlaman acısında yararlı.
bende anlamıyorum nedense bazı ısımler cıkıyor ben sımdı senide ekliycem yine
Yok canim esim Turk :) Calisiyor burda bende kizimla geldim yanina. Dillerini ogrenmeye cabaliyorum ama su bebek olayi odaklanmama izin vermiyor. Aklim hep bebiste serdim dersleride bir hamile kalsam icim rahat edicek de bakalim :) Aslinda kizim cok buyuk sayilmaz ama bebgimi kaybedince yeniden anne olma istegi geldi.
zeten bu istegin ne kadar guclu oldugunu en cok bu topictekiler bilir.
erken yaptim bir umut diye bekleyenlere hayranim zaten ben cok sabirsizim ama p.tesi kadar test yok birdaha
insllsh senin bulantida belirtidir canim.
cok guldum canim ya Allah iyiligini versin
Tamam canım, yoksa bunu bir işaret olarak algılayabilirim heran,
2 aydır o potansiyelim yüksek çünkü,
Kesin bebek geliyor, aaa uçak geçti hamileyim falan
Bende çok gülüyorum kendime vallahi canımm, 3. ayda tırlatmasam bari
Bebeğin de aklı başında bi anaya ihtiyacı var sonuçta
Bataşımmm inşallah ekimde hamiş kalırız bizdeBebişlerimizi kucacımıza alırız ben ilk denemeyi bu ay yapacağım doktora gidemedim işlerimden dolayı adet dönemi gitmek gerekiyormuş bunudda daha dün bu forumdan öğrendim. Bu ay gidemedim ama diğer ay kesin gideğim bu ay sadece deneme olacak benim için ama gerçekten çok istiyorum bebişimi annesini üzmese hemen gelse keşke
yokh canım batı yazsana bulamadım işyerındeyım dıye gecmıse de tektek bakamıyorum suan
Tamam canım, yoksa bunu bir işaret olarak algılayabilirim heran,
2 aydır o potansiyelim yüksek çünkü,
Kesin bebek geliyor, aaa uçak geçti hamileyim falan
Bende çok gülüyorum kendime vallahi canımm, 3. ayda tırlatmasam bari
Bebeğin de aklı başında bi anaya ihtiyacı var sonuçta
hapsuu ben Fertilityfriend.com a uye oldum ama grafik nasıl hazırlanıyor bilmiyorum zaten ing. yok diyebilirim ama türkçeye çeviriyorum yine anlamıyorum acaba sorun bendemi ne dersin :))
saglam duralim bencede. :) benim en buyuk cilginligim dundu. su camasir suyu testini yaptimoda fosladi gitti . ne oldugunuda anlamadim. bebek olana kadar yanlisla bir seyi icat edecez deneyler testler derken
hahahah
Çok güldüm ya, yanlışlıkla icat
Şu veleti bi çıkarayım sorucam hesabını zaten kıçına kıçına şaplakları yiyecekkkkkk
Geçen ay bende 2 paket karbonat bitirdim, kek poğça yapsam kocamın karnı doyardı bari yazık adam görse neyi neye harcadığımı
Allahım çarpılmadan gebe kalsam yeter ne olur
Ben dün vardım listede, şimdi yine yokum ne olmuş :44:
listenin sana garezi mi var acaba
ahanda mide bulantim basladi.
Hersey tamam bebek eksik
ahanda mide bulantim basladi.
Hersey tamam bebek eksik
Ahh canım sorma,
Yok şimdi nasılsa gebe kalıcam falan listede yer tutmiyim diye heralde allah tarafından şey oluyo
Ney oluyo
Yine başladım
hahaha
başım dönüyo midem bulanıyo ateş basıyo zaman zaman ayyy bebek olmadan oluyo bunlar sinir oluyorum bebişte olsa tamamlanıcak
Valla canım artık hayatta inanmam ben o belirtilere geçen ay yaşadıklarımdan sonra
Hadi herşeyi psikolojik yaptım, hadi diyelim günümü bile böyle geçirdim :)
Ulan akıntıyı, kasığımdaki batmaları da mı psikolojik yaptım
Ne bünyeymiş he bendeki de düşünce gücüyle bu kadar hükmedebiliyorum
Ama yok işte yok:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?