Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

valla listeye şöle bi baktımsonra sen adının parladı birden tehdit sansür işlemez bizimkine :))

valla süpermiş dışardan gelip okuyan ciddi ciddi bişi var zannedicek bizim hamileler medyum dersiniz sizde

Hamişler nerdesiniz yaaaaaaaaa yeşimle öznur dışında kimseler yokmu burda
Kuyruk uzadı gidiyo valla yetişini haydeeeee

ama sonra biri de niye 3 değil der. sonu gelmez ki. Başta bir demiştik yaa. Her hamile birini sobelesin diye. Yeşimmm hep sen karıştırdın cadııııııı

e bende bu yuzden 2 tane sectim olmalayanlara vekilen :))))

umudunu yitime canım yaa ben bu ay cok relaxım valla dun esımle korunduk hatta :) oluruna bıratım ben düşününce cok yıkılıyorum cunku :)
ahh cnm ya bende öle yapmaya gayret edicem işte bakalımm

yeşim canım tebrik ederimm

dün aksam bende test yaptım sizce ümit var mı :26:

Eki Görüntüle 276936

sabah tekrar yaptım cok daha belirsiz ama yinede inca bi cizgi vardı :44:
cnm hayırlı olsun hamilesinnnn gözün aydın darısı bizlerin başına inşallahhhh :)

ya hamile kalan terkediye yeşimle öznur sağolsun bırakmıyo bizi

öznur teşekkür ederim canım bebişimin inşallah yüreği rahatlamıştır gelmeye değer bulurda gelir kuzucum bana

ya hamile kalan terkediye yeşimle öznur sağolsun bırakmıyo bizi

öznur teşekkür ederim canım bebişimin inşallah yüreği rahatlamıştır gelmeye değer bulurda gelir kuzucum bana

Kizlar insallah bu ay toptan hamile kalirsinizda hep birlikte geceriz haziran temmuz analari topigine.
Dogum yapana kadar birakmayi dusunmuyorum, sonrasindada .
Daha paylasacak cok sey var :13:

Kizlar insallah bu ay toptan hamile kalirsinizda hep birlikte geceriz haziran temmuz analari topigine.

Aminnnnnnnn inşallaaaah canım

bizide unutma ama :)

Ben............... baş deli

Yokh.............kıdemli deli

Medmus.........kıdemli deli

Hapsuu..........Bürokratik deli (Cumhurbaşkanı falan:)

Rihana..........Zır deli

Tek papatya....Orta deli

cnm benide psikopat deli die eklermisin :))

canım geçen ay banada aynı şeyleri söledi doktorum ben adetin 3. günü gitmiştim ya sen adetlimi gittin?alttan baktı o halimle çok utandım bende :Srahat ol fln dio ama nerde bende kızardım utancımdan :)kadınların işi çok zor gerçekten de yaww...bendede ufak kist çıkmış dedi ama hiç önemli diil dedi çalışmalara dewm et eğer hastalanırsan gel demişti ialç wermicekmisiniz die sorduğumda yok gerek yok ilaca die cewabımı aldım ...... şuan hastayım we 3.günüm ama gitmicem buay freee takılıcam bakalım inşallah tutarda kasım da gerek kalmaz .....inşallahhh sende bu ay kalırsında hiçbişeye gerek kalmazz hadi bakalım haberlerini bekliyoruz :)))

oyunlara da başlanmış, iyi eğlenceler kıssslar:) artık birinizde beni sobeler. nasılsa bol bol hamişlerimiz var

geçen gün de yazmıştım. benim kasık ağrılarım devam ediyor. 2gündür de sanki adet olcakmış gibi belim ağrıyor. bi de devam eden akıntım var. şeffar ve kokmayan bi akıntı. dün hemşire arkadaşım kist olabilceğini söyledi.endişenedim doğrusu, bat'a daha var. geçsin devam ederse doktora gidiyim diyorum. eğer kistse tam hamilelik çalışmalarına başladığımız ay çıktı şansa bak

Kızlar sol kasığımda böyle inceden bir sancı oldu az önce 10-15 saniye kadar geldi gitti geldi gitti:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…