Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Canım, benim adetime 10 gün fln var daha,
Yumurtamın çatladığını söyledi buna bağlı olarak kisti görünüyo dedi,
Adetliyken gel dedi çünkü içerisi daha net görünüyomuş öyle duymuştum,
Eğer adet olursam kisti adetle atabilirim, o tarihte gidince sanırım bakacak atılıp atılmadığına yada durumuna...
Pek umudum yok ama inşallah hastalanmam ve gitmeme de gerek kalmaz...
Bence sende gitseydin adetle atıp atmadığına baksa iyi olur kistler kalıcı olursa daha uğraştırır sanırım,
Çaresine bakılır en azından,

Hepimiz için son ay olsun inşallah.....
Kendim için ke kadar istiyosam her biriniz içinde aynı istiyorum kızlar buna inanın

inşallah cnm aynen bende öle hepimiz hamiş kalalım sonra doğum heyecanlarımızı paylaşalım istiyolar sonra dier heyecanlarıı ayyyy negüzel olr walla

Ben burdayım öğleden sonra işte yoğun oluyorum biraz onda yazamıyorum ben diğerleri de benim gibi sanırım sadece okuyucu olabiliyorlar yoğunluk zamanında

nazlım bende bugün doktora gittim 30 unda adet olmam gerekirken dün kahverengi lekelenme oldu ve sırtım çok ağrıyor. doktor geç yumurtladığımı söyledi. 1 yumurtan hala duruyor dedi. bugün birlikte olsan az bir ihtimalle hamile kalabilirsin dedi. bu arada şuanda hamileysen görülme ihtimali yok dedi. dediğin gibi her kadında yumurtlama dönemi değişebiliyormuş. bazen strese bağlı olarak geç yada erken olabiliyormuş. aslında adet bitiminden bir hafta sonra başlayarak iki güne bir birliktelik yaşamak lazım

adetin kaç gün gecikmişti:)

daha 2 gün var tatlım adetime :44:
dayanamadım ben test yaptım ... kocama da yok yok bunda bişe yok ümit etme diye tembihledimm

benim 26 sında dogum günüm eger kesinlesirse bana cok güzel hediye olacak hatta o kadar büyük bi hediye ki 11 kasımda dogum günü olan esimle paylascam

bide ona hediye parası vermiim
2.5 tl lik test yeter ona

ayy sevindirikim hemde çookk inşallah kesinlesirde yüzümüz güler

hadi bende gamzelal i sobeledim

Ben burdayım öğleden sonra işte yoğun oluyorum biraz onda yazamıyorum ben diğerleri de benim gibi sanırım sadece okuyucu olabiliyorlar yoğunluk zamanında

Evet yaa, bakma aslında benimde öyle ama bıraktım işi gücü tatil moduna girdim artık,
Bi rehavet çöktü nasıl varya,
Uyumak istiyorum...

he ne yorcez kendimizi asıl mesai evde başlıyo yemekti çaydı çorbaydı eeeeeeee bide kocişle çalışmalar var zor be anacım bizim işimizde

he ne yorcez kendimizi asıl mesai evde başlıyo yemekti çaydı çorbaydı eeeeeeee bide kocişle çalışmalar var zor be anacım bizim işimizde

Offf hemde ne zor...
Sahi ne yemekler yapıyosunuz eve gidince cnm ya.. ben hep sıkıldım aynı şeylerden ya
vakit az olunca öyle çok döktüremiyosun tabi, ayaklarım zonkluyo zaten resmen eve gittiğimde...

Offf hemde ne zor...
Sahi ne yemekler yapıyosunuz eve gidince cnm ya.. ben hep sıkıldım aynı şeylerden ya
vakit az olunca öyle çok döktüremiyosun tabi, ayaklarım zonkluyo zaten resmen eve gittiğimde...

ben balık yapcam bu aksam

akıllı kocama alabalık al dedim tanesi 3 lira sen git levrek al tanesi 12 tl
yok yok benimki hiç geçim adamı değil

tarhana çorbam vardı dünden gidince de ne zamandır sarımsaklı yoğurtlu makarna istiyordu canım onu yapcam hiç uğraşamam öyle ince iş isteyen yemeklerle başkada bişeycik yapmam ay dün yediği sarmaya dolmaya saysın

nurgülcüm ismimini tekrar almışsın canım bebiş hediyesimi siteden

ben balık yapcam bu aksam

akıllı kocama alabalık al dedim tanesi 3 lira sen git levrek al tanesi 12 tl
yok yok benimki hiç geçim adamı değil

Daha ne istiyosun tatlım adam balıktan anlıyo demeki hamiş karısına iyi balık seçmek istemiş :))

Ay ne güzel ben makarna hakkımı bu hafta başında tükettim,
Evvelki gün tost hakkımı tükettim, dünde menemen hakkımı tüketince bugün bende tükendim yani açız aç,
Biribimizi yeriz artık zaten akşam sinir etmişti beni aman kuru ekmek yesin kızgınım ona şimdi,
Ben anama gideyim oh mis gibi yemeklerinden yiyim en iyisi kızlar :))

annene gitme hakkında güzelmiş yani bizim anamız burda yok tabi her sıkıştığımızda gidip karnımızı doyuralım bende kendimce iki cilve yapıp dışarda yemek ısmarlatıyorum kendime eğer annene gitmekten vazgeçersen tavuk at fırına iki dakkida olur yada ne yapabilirsin bir düşünelim kışlık biişiler yaptıysan onları kullan ya da tavuk yoksa sulu patates yap yanına pilav bitti gitti al sana yemek

Daha ne istiyosun tatlım adam balıktan anlıyo demeki hamiş karısına iyi balık seçmek istemiş :))
)[/COLOR]

henüz bilmiyo... bir sürede bilmicek..
Allahın izniyle bi kesinleşsin hele:26:
dogum gününde söylicemki hediye masrafım olmasın

henüz bilmiyo... bir sürede bilmicek..
Allahın izniyle bi kesinleşsin hele:26:
dogum gününde söylicemki hediye masrafım olmasın

müsrifliğin alemi yok diyon hemi ay bende aynısı yapardım şahsen ama kocamdanda okkalı bir hediye beklerdim ne yalan söylüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…