cnm benide psikopat deli die eklermisin :))
canım geçen ay banada aynı şeyleri söledi doktorum ben adetin 3. günü gitmiştim ya sen adetlimi gittin?alttan baktı o halimle çok utandım bende :Srahat ol fln dio ama nerde bende kızardım utancımdan :)kadınların işi çok zor gerçekten de yaww...bendede ufak kist çıkmış dedi ama hiç önemli diil dedi çalışmalara dewm et eğer hastalanırsan gel demişti ialç wermicekmisiniz die sorduğumda yok gerek yok ilaca die cewabımı aldım ...... şuan hastayım we 3.günüm ama gitmicem buay freee takılıcam bakalım inşallah tutarda kasım da gerek kalmaz .....inşallahhh sende bu ay kalırsında hiçbişeye gerek kalmazz hadi bakalım haberlerini bekliyoruz :)))
Canım, benim adetime 10 gün fln var daha,
Yumurtamın çatladığını söyledi buna bağlı olarak kisti görünüyo dedi,
Adetliyken gel dedi çünkü içerisi daha net görünüyomuş öyle duymuştum,
Eğer adet olursam kisti adetle atabilirim, o tarihte gidince sanırım bakacak atılıp atılmadığına yada durumuna...
Pek umudum yok ama inşallah hastalanmam ve gitmeme de gerek kalmaz...
Bence sende gitseydin adetle atıp atmadığına baksa iyi olur kistler kalıcı olursa daha uğraştırır sanırım,
Çaresine bakılır en azından,
Hepimiz için son ay olsun inşallah.....
Kendim için ke kadar istiyosam her biriniz içinde aynı istiyorum kızlar buna inanın
kızlar günaydınnnn
ben dün doktora gittim bu ay iki yumurtam olmuş soldaki çatlamış dün gittimde sağda kocamannnnnn bi yumurta daha vardı doktor çatlamak üsere dedi kızlar benden size tavsiye adete kadar çalkışmaları bırakmayın test yapana kadar benim adetimin 23.günüydü dün ki ben klomen kullandım kocamandı yumurta çok komikti gerçek yumurta gibi doktor dediki diğeri çatlamış buda çatlarsa döllenirse ikiz bile olabilir dedi:):)çalışmalara devam durmak yok kızlarrrrrrrr
adetin kaç gün gecikmişti:)
Ben burdayım öğleden sonra işte yoğun oluyorum biraz onda yazamıyorum ben diğerleri de benim gibi sanırım sadece okuyucu olabiliyorlar yoğunluk zamanında
kızlarrr benide sobeleyinnnnnnn benide benideee
çıldırmış olmalıyım :))
he ne yorcez kendimizi asıl mesai evde başlıyo yemekti çaydı çorbaydı eeeeeeee bide kocişle çalışmalar var zor be anacım bizim işimizde
Offf hemde ne zor...
Sahi ne yemekler yapıyosunuz eve gidince cnm ya.. ben hep sıkıldım aynı şeylerden ya
vakit az olunca öyle çok döktüremiyosun tabi, ayaklarım zonkluyo zaten resmen eve gittiğimde...
daha 2 gün var tatlım adetime :44:
dayanamadım ben test yaptım ... kocama da yok yok bunda bişe yok ümit etme diye tembihledimm
benim 26 sında dogum günüm eger kesinlesirse bana cok güzel hediye olacak hatta o kadar büyük bi hediye ki 11 kasımda dogum günü olan esimle paylascam
bide ona hediye parası vermiim
2.5 tl lik test yeter ona
ayy sevindirikim hemde çookk inşallah kesinlesirde yüzümüz güler
hadi bende gamzelal i sobeledim
nurgülcüm ismimini tekrar almışsın canım bebiş hediyesimi siteden
ben balık yapcam bu aksam
akıllı kocama alabalık al dedim tanesi 3 lira sen git levrek al tanesi 12 tl
yok yok benimki hiç geçim adamı değil
tarhana çorbam vardı dünden gidince de ne zamandır sarımsaklı yoğurtlu makarna istiyordu canım onu yapcam hiç uğraşamam öyle ince iş isteyen yemeklerle başkada bişeycik yapmam ay dün yediği sarmaya dolmaya saysın
Daha ne istiyosun tatlım adam balıktan anlıyo demeki hamiş karısına iyi balık seçmek istemiş :))
)[/COLOR]
henüz bilmiyo... bir sürede bilmicek..
Allahın izniyle bi kesinleşsin hele:26:
dogum gününde söylicemki hediye masrafım olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?