müsrifliğin alemi yok diyon hemiay bende aynısı yapardım şahsen ama kocamdanda okkalı bir hediye beklerdim ne yalan söylüyüm
yok canım yaa cezam 1 günmüş
ortalıgı ayaga kaldrdım bende.. bide azarlandım bi güzel
evet aslında şeytan diyoki şimdi söyle sana dogum gününe 10 numara hediye alsın
ama aslında su var dogum günüme alır hamiş haberini verince bide müjde hediyesi alıretti 2
yaa ben şık bi alyans ve elmas yüzük istiyom
benim alyanslarımda çalınmıştı
oooooooo daha ne istiyorsun güzelim ikinci şıkkı seçmeni tavsiye ederim doğum gününde gönlünden kopan hediyeyi kocan alsın hamelilek hediyenide senin gönlünden kopanı alsın yani her durumda kocan sana bişiler alsın yani şunu şurasında anne olacaksın ne çektin sen hamile kalana kadar ruhu bile duymadı kocanın aldır güzelim aldır hakkındır bu arada üzüldüm alyanlarının çalınmasına ama canın sağolsun sıkma canını bak hem kocişin sana daha güzeli alacak tek taşın taşı iki kilometre öteden gözükecek şekilde aldırırsın
tekpapatya bunun bir çok sebebi olabilir üşütmüş olabilirsin, adetin yakınsa adet olabilirsin değilsen yumurtan çatlıyordur ya da bebek yerleşiyordur ihtameller çok güzelim ama eve gidince şöyle güzelce bir dinlen kendini sıcak tut ilaç falan alma ağrıyor diye ne olur ne olmaz :26:
:):)ewdeyim zaten uzanıorum hiç elim kalkmıo yemek bile yapmak istemiorum
geçmiş olsun dikkat et kendine havalar kötü gidiyor üşütmüş olabilirsin ya da en iyi ihtimali düşünelim inşallah umut ettiğin şeydir
kızçeler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar , iyi haftasonları pazartesi görüşmek dileğiyle ben sizi özlüycem sizde beni özleyin bu arada bu iki gün boyunca bol bol hamile haberleri duyarsınız bende pazartesi alırım haberleri hepinize kucak dolusu sevgiler zatınıza hoş bakasınız
kızlar çıkış saati geldi hepinizi tek tek öpüyorum hamileleride göbüşlerden öpüyorum kendinize iyi bakın..iyi haftasonları
canim sen bence hamilesin. o silik cizgi durduk yerde cikmaz, simdiden gozun aydin diyeyimdaha 2 gün var tatlım adetime :44:
dayanamadım ben test yaptım ... kocama da yok yok bunda bişe yok ümit etme diye tembihledimm
benim 26 sında dogum günüm eger kesinlesirse bana cok güzel hediye olacak hatta o kadar büyük bi hediye ki 11 kasımda dogum günü olan esimle paylascam
bide ona hediye parası vermiim
2.5 tl lik test yeter ona
ayy sevindirikim hemde çookk inşallah kesinlesirde yüzümüz güler
hadi bende gamzelal i sobeledim
henüz netleşmesede tarafımdan sobelendin
iyi çalış bak boş gece geçirme
ayyyyyyyyyy çok sewindim cnmmmmmm ama hissediyorum gelicek bebiş gelicek we şuanda bile seninleeee :)
inanırmısın sanki hamile kalmışım gibi sewindim allah bilir benim uğurumda sensin belki :13:
cnm çok tşk ederim kocaman öpüyorum seniiiiilk önce seninki doğcağı için kardeş yapıcam ona söz weriyorummm hemde inşallah hemen yapıcam
haberlerini 4gözle bekliyorum .....
sen beni sobeledin ya bende senin sağdıçın gibi bişeyin olim :) olmazmııı ???
kızlar çıkış saati geldi hepinizi tek tek öpüyorum hamileleride göbüşlerden öpüyorum kendinize iyi bakın..iyi haftasonları
sela kızlar nasılsınız nurgulce hayırlısı olsun çok sevindim bi bebişimiz daha geliyo he
canım aslında daha kesin degil ama ben şimdiden hamile moduna girdim
umarım boş çıkmam
inşallah canım çok sevindim kimbilir sen ne haldesin negüzel ya
hayırlı olsun tatlım ben seni sanki başka topikte hamileyim diye yazdığını gördüm diye hatırlıyordum geçen listede adının karşısını boş görünce şaşırmıştım , neyse hislerim diyim o zaman Allah tamamına erdinsin
ne haldeyim:26:
valla suan hiç bişe hissetmiyorum.. kendimi cok pis odaklamısım kesin olucak diye şaşırtmadı herhalde beni
şaka bi yana doktora gitmeden sevinmek istemiyorum.. malum daha önceden 2 vukuatım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?