Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

müsrifliğin alemi yok diyon hemi ay bende aynısı yapardım şahsen ama kocamdanda okkalı bir hediye beklerdim ne yalan söylüyüm

evet aslında şeytan diyoki şimdi söyle sana dogum gününe 10 numara hediye alsın

ama aslında su var dogum günüme alır hamiş haberini verince bide müjde hediyesi alır etti 2

yaa ben şık bi alyans ve elmas yüzük istiyom
benim alyanslarımda çalınmıştı

oooooooo daha ne istiyorsun güzelim ikinci şıkkı seçmeni tavsiye ederim doğum gününde gönlünden kopan hediyeyi kocan alsın hamelilek hediyenide senin gönlünden kopanı alsın yani her durumda kocan sana bişiler alsın yani şunu şurasında anne olacaksın ne çektin sen hamile kalana kadar ruhu bile duymadı kocanın aldır güzelim aldır hakkındır bu arada üzüldüm alyanlarının çalınmasına ama canın sağolsun sıkma canını bak hem kocişin sana daha güzeli alacak tek taşın taşı iki kilometre öteden gözükecek şekilde aldırırsın

tekpapatya bunun bir çok sebebi olabilir üşütmüş olabilirsin, adetin yakınsa adet olabilirsin değilsen yumurtan çatlıyordur ya da bebek yerleşiyordur ihtameller çok güzelim ama eve gidince şöyle güzelce bir dinlen kendini sıcak tut ilaç falan alma ağrıyor diye ne olur ne olmaz :26:

:):)ewdeyim zaten uzanıorum hiç elim kalkmıo yemek bile yapmak istemiorum

:):)ewdeyim zaten uzanıorum hiç elim kalkmıo yemek bile yapmak istemiorum

geçmiş olsun dikkat et kendine havalar kötü gidiyor üşütmüş olabilirsin ya da en iyi ihtimali düşünelim inşallah umut ettiğin şeydir

kızçeler ben çıkıyorum hepinize iyi akşamlar , iyi haftasonları pazartesi görüşmek dileğiyle ben sizi özlüycem sizde beni özleyin bu arada bu iki gün boyunca bol bol hamile haberleri duyarsınız bende pazartesi alırım haberleri hepinize kucak dolusu sevgiler zatınıza hoş bakasınız

İyi haftasonları canım,
Pazartesi görüşürüzzzzz bende haftasonu olmayacağım...
İnşallah güzel haberlerle başlarız haftaya yine,
Kendine ve yımırtalarına iyi bakkkkkkkk

kızlar çıkış saati geldi hepinizi tek tek öpüyorum hamileleride göbüşlerden öpüyorum kendinize iyi bakın..iyi haftasonları

ben geldim herkes gidiyormu ya (( bogazlarim fecilesti
yarin dailiyeciye gidicem bugun heyecandan gitmeyi unuttum ihlamur meyvesuyu bir ise yaramadi vitaminde aliyorum ama nafile.
Ah keske yanimda annem olsa bir corba yapsa cok ihtiyacim var suan sicak bir corbaya
su gurbet ne zor pendikte olsam atlar gelirdi annecigim bakardi banada kizimada
canim sen bence hamilesin. o silik cizgi durduk yerde cikmaz, simdiden gozun aydin diyeyim

hediye konusundada ben biraz uzagimdir ya gecen dogum gununda bir gomlek alayim dedim oda elime yuzume bulasti. daha yok almam. zaten unutuyorum gunleri de ya:)) saat filan kuruyorum
ama bizimki unutmaz o konularda incedir, hediyesini alir.
bazende ozel bir gun degilkende alir. icinden gelir yani.
cok belli etmez normalde soguk biridir ama bu konularda hassas.

henüz netleşmesede tarafımdan sobelendin

iyi çalış bak boş gece geçirme

ayyyyyyyyyy çok sewindim cnmmmmmm ama hissediyorum gelicek bebiş gelicek we şuanda bile seninleeee :)
inanırmısın sanki hamile kalmışım gibi sewindim allah bilir benim uğurumda sensin belki :13:
cnm çok tşk ederim kocaman öpüyorum seniiii ilk önce seninki doğcağı için kardeş yapıcam ona söz weriyorummm hemde inşallah hemen yapıcam
haberlerini 4gözle bekliyorum .....
sen beni sobeledin ya bende senin sağdıçın gibi bişeyin olim :) olmazmııı ???

olur tatlım yeterki kırmızılar gelmesin göbişte bebiş olsun

yeşimcim ben hediye konusunda süperimdir
benimkine kısaca birlikteligimizi özetleyen resimli kitap yazmıştım
isimlerimizden koldüğmesi yaptırdım
sürekli gittiği cafede macın 15dk lık arasında ikimizin resimlerinden olusan tugba özerkin dogum günü sarkısına slayt yaptırmıstım
daha aklıma gelmeyen ufak tefek bii sürü şey

yaa kızlar dua edelim bol bol birbirimize ümitlerimiz boşa çıkmasın hepimiz sevinelim

kızlar çıkış saati geldi hepinizi tek tek öpüyorum hamileleride göbüşlerden öpüyorum kendinize iyi bakın..iyi haftasonları

hadi sende kendine çok ii bak göbişine sahip çık

bu arada kızlar benim memişler şişiyo bide güzel oluyo ki

bide ben daha önce düşük yapmıstım ya o zmnlar doktorum bebe aspirinine baslarız bi dahakine demişti(pıhtılasma problemi olmaması icin)..
acaba kullansammı yoksa doktor kontrolünden sonramı başlasam

inşallah canım çok sevindim kimbilir sen ne haldesin negüzel ya

ne haldeyim:26:
valla suan hiç bişe hissetmiyorum.. kendimi cok pis odaklamısım kesin olucak diye şaşırtmadı herhalde beni
şaka bi yana doktora gitmeden sevinmek istemiyorum.. malum daha önceden 2 vukuatım var benim

teşekkürler öznurcum seni takip ediyoruz:) dün başka topikte soru sormak için yazmıştım belki doğru görmüşsündür.amin canım inşallah sağlıklı sıhhatli heoimizin tamamına erdirsin.

allahın izniyle olur canım kafana takma dicem elde değil nezaman gidiceksin doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…