eşime oyun işini ben aşıladım cok seviyorum ya oyun oynamayı hehe cocugum cok sanslı olucak oyun arkadasları hazır sımdıden :)
Kizlaaaaar ii akşamlar... Ben geldim.. Nasılsiniz bakalım.. Yaa bisi itiraf etcem.. Burayı okuya okuya o kadar çok bebis bekleme umudum yokken ben de artık istiyorum hayirlisiyla:)))) umudumun olmama nedeni bu ay korunmadigimiz ikinci ay ve yalnızca bı kez calışma yapabildiko da olmamıştır diodum içimden ama dedim ya sizlerin heyeceniyla ben de kapıldım gittim:)) bu aksam gittim bı de derece aldım.. Artık ben de ateş olccem:)) hatta simdi ölçtüm bı meraktan 36.6 çıktı.. Gerçi sizler düzenli ve sabah ölçülmesi gerekior diosun uz ama olsun merak iste:)) adetime 2-3 gun var bakalım inşallah bu ateş hayırlı bisilerin habercisidir..
Kizlaaaaar ii akşamlar... Ben geldim.. Nasılsiniz bakalım.. Yaa bisi itiraf etcem.. Burayı okuya okuya o kadar çok bebis bekleme umudum yokken ben de artık istiyorum hayirlisiyla:)))) umudumun olmama nedeni bu ay korunmadigimiz ikinci ay ve yalnızca bı kez calışma yapabildiko da olmamıştır diodum içimden ama dedim ya sizlerin heyeceniyla ben de kapıldım gittim:)) bu aksam gittim bı de derece aldım.. Artık ben de ateş olccem:)) hatta simdi ölçtüm bı meraktan 36.6 çıktı.. Gerçi sizler düzenli ve sabah ölçülmesi gerekior diosun uz ama olsun merak iste:)) adetime 2-3 gun var bakalım inşallah bu ateş hayırlı bisilerin habercisidir..
iyi akşamlar canımm bu işler hiç belli olmaz 1 geceden neler olur neler
Ahahhaha.. Yalnız degilsin tatlım biz de de var ps.. Ve esimin bana dogum gunü hediyesiydi:)))duşun artık oyun oynamayı ne kadar sevdiğimi..ben de orada caliyodum gitar yani oyunda.. İlk oynadığım gun bileğim tutulmuştu çok çalmamdan:))))) su sıralar fruit ninja die bı oyun var ona sardım
Hayırlısı canım yaaa.. İnşallah olmuştur diyorum çünkü bayramda memlekete gitcez kismetse ben ailemle ayrı sehirlerde yasıyorum.. Onlara müjde vermek istiyorum en çok da küçük kız kardesime.. Ben ne zaman teyze olucam diye sorup dürüyor kuzummmm:)))) bı de bu ay olmamışsa öbür ay deneyemiyecegiz bile çünkü yumurtlama günlerim annemlerin evinde geçecek.. Hal vet malvet olamaz yani:))))
Ahahhaha.. Yalnız degilsin tatlım biz de de var ps.. Ve esimin bana dogum gunü hediyesiydi:)))duşun artık oyun oynamayı ne kadar sevdiğimi..ben de orada caliyodum gitar yani oyunda.. İlk oynadığım gun bileğim tutulmuştu çok çalmamdan:))))) su sıralar fruit ninja die bı oyun var ona sardım
iyi geceler kızlar ben kactım bye
merhaba güzelim ateş ölcmeye başlamıssın amafazla kaptırma adet günüme kadar36.8 olmudtu adet gunu anı bır dusu yasadım ve regl oldum hala olcuyorum ama yumurtlama mı hesaplamak için. ayrıca inan bana ne zaman hamıle kalacagını bılemez insan bir defa da bıle hamıle kalabılırsın dahasıkendımı ornek vereyı esımle bır kezberaber oldugumuz bır ayda ustelık korunurken hamıle kaldım ben malesef aldırmak zorunda kalmıstım . sımdı ıse4 ayımız denemelerde ben kafaya fazla takmıstım sımdı rahatım ama kısmet bakalım nezaman olucak :)
bende ailemden farklı şehirde yaşıyorumm.. ve benimde eğer bebişim oluştuysa bayram öncesi belli olucak ve bende bayramda sürpriz yapmayı geçirmiştim aklımdan
bizde birlikte çalışıyoruz sürekli beraberizbi alışkanlık oluyo sanırım bizde ayrı kalınca hemen özlerim
siz ne iş yapıosunuz canım
canım mühendislik firmamız var atık su arıtma işi yapıyoruz.. pis kokulu bir iş
selam kızlar ne kaynatıyosunuz bakıyım siz
canım mühendislik firmamız var atık su arıtma işi yapıyoruz.. pis kokulu bir iş
selam kızlar ne kaynatıyosunuz bakıyım siz
ama beraber güzel oluyo dimi tosunlarla:))
Aaaaa.. Canım bizim de mühendislik firmamız var ve biz de esimle birlikte çalışıyoruz:))) ne tesadüf di mı..
ama beraber güzel oluyo dimi tosunlarla:))
Aaaaa.. Canım bizim de mühendislik firmamız var ve biz de esimle birlikte çalışıyoruz:))) ne tesadüf di mı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?