Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

eşime oyun işini ben aşıladım cok seviyorum ya oyun oynamayı hehe cocugum cok sanslı olucak oyun arkadasları hazır sımdıden :)

Ahahhaha.. Yalnız degilsin tatlım biz de de var ps.. Ve esimin bana dogum gunü hediyesiydi:)))duşun artık oyun oynamayı ne kadar sevdiğimi..ben de orada caliyodum gitar yani oyunda.. İlk oynadığım gun bileğim tutulmuştu çok çalmamdan:))))) su sıralar fruit ninja die bı oyun var ona sardım

iyi akşamlar canımm bu işler hiç belli olmaz 1 geceden neler olur neler

merhaba güzelim ateş ölcmeye başlamıssın amafazla kaptırma adet günüme kadar36.8 olmudtu adet gunu anı bır dusu yasadım ve regl oldum hala olcuyorum ama yumurtlama mı hesaplamak için. ayrıca inan bana ne zaman hamıle kalacagını bılemez insan bir defa da bıle hamıle kalabılırsın dahasıkendımı ornek vereyı esımle bır kezberaber oldugumuz bır ayda ustelık korunurken hamıle kaldım ben malesef aldırmak zorunda kalmıstım . sımdı ıse4 ayımız denemelerde ben kafaya fazla takmıstım sımdı rahatım ama kısmet bakalım nezaman olucak :)

iyi akşamlar canımm bu işler hiç belli olmaz 1 geceden neler olur neler

Hayırlısı canım yaaa.. İnşallah olmuştur diyorum çünkü bayramda memlekete gitcez kismetse ben ailemle ayrı sehirlerde yasıyorum.. Onlara müjde vermek istiyorum en çok da küçük kız kardesime.. Ben ne zaman teyze olucam diye sorup dürüyor kuzummmm:)))) bı de bu ay olmamışsa öbür ay deneyemiyecegiz bile çünkü yumurtlama günlerim annemlerin evinde geçecek.. Hal vet malvet olamaz yani:))))

:) bende wii ye taktım tennis oynuyorum deli gibi vein evin içinde mario hastasıyım birde tabii:) ya işte ps da vardı ama wii yi alınca zavalım sus olarak duruyo ama bıraz eskısın su oyun Xbox alıcam :)

bende ailemden farklı şehirde yaşıyorumm.. ve benimde eğer bebişim oluştuysa bayram öncesi belli olucak ve bende bayramda sürpriz yapmayı geçirmiştim aklımdan

iyi geceler kızlar ben kactım bye

Çok gecmis olsun canım yaaa.. Allah bı kez daha yaşatmasın inşallah.. Benim de annem bı yıldır filan diyip dürüyor deneyin siz bı sanki hemen olucak mı diye.. Kadının bı bildigi varmış sizleri okudukça anladım..ben de tez yazıyordum tezim bitsin öle başlarız dedim denemeye.. Sonra tez bitti ben stresten hasta oldum o ara çok kötü usuttum ve doktora gittim.. Tahlil yapıldı öyle genel kontrol..bi de baktı doktor hepatit b bağışıklık degerim çok düşük mus.. Eğer bebek filan düşünüyorsan sakın haa dedi doktor.. Ası olup bağışıklığını arrtirmamiz lazım.. 6 ay vurunacaksin en az dedi.. İlk ikisi basta sonuncu 6. Ayda.. Bn de 6 ay önce baslicaktim yani çalısmalara.. Ama nasip olmadı.. Gerçi aşıları vurunduktan sonra degerimi kontrol bile ettirmeden gecen ay ilk denememizi yaptık..çünkü arttmistir herald die düşündüm.. Doktorun biraz daha bekle demesini istemedim( çünkü artık denemek istiyorum.. Bir de seyden korkuyorum çünkü.. Benim adetlerim hep çok agrili gecer.. Daha evli bile değildim unı.deyken doktora gittik annemle.. Doktor da karnımdan bakmıştı ultrasonda senin çok fazla yumurtan oluşuyor o yapıyor ağrı dedi.. Ne yani dedi annem de hemen hamile kalır o aman bu kız evlenince zirt Pitt:))))) doktor da demişti ki yok tam tersi.. Normal kadınlara göre daha zorluk çeker hamile kalmakta..((( sanırım annem de o yüzden korkuyor ki bı yıldır deneyin diyor...

Biraz uzun oldu ama benim hikayem de böle iste...

bende ailemden farklı şehirde yaşıyorumm.. ve benimde eğer bebişim oluştuysa bayram öncesi belli olucak ve bende bayramda sürpriz yapmayı geçirmiştim aklımdan

İnşallah canım.. İkimiz de ve hatta tüm bekleyenler bayramda ailelerimize Bayram hediyesi verelim insallahhhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…