yok yaa yine sabredemiyorum pazartesi gidicem doktora
eger gercekten bebiş varsa şuan 3+6 haftalıgım yeşiiimm
kendi anneme gittim ama gecende ilk ona sölemeiştim kimseye deme dedim konu komşu herkes tebrik etti ertesi gün
bişi sorcam nurgülce 3artı 6 demişin ya merak ettim ne oluo o
selam :)stres yapma dicem ama yapıcaksn çünkü elinde değil dimi:):)bnmde 30 ekimde olmam gerekioo oma olmamk için dua ediorum:)):
selam :)
aranızda yeniyim.. benimde regl tarihim 30 -31 ekim arası.. bende olmamak için dua ediyorum ama bakalım hayırlısı olur inşaallah.. herkes için!!!
ya arkadaşlar ne çok yazmışısınız, iki satır yazayım dedim. Sonra yok önce geçmişi oku, belki hamile kalanlar vardır tebrik ederim dedim. Oku Allah oku bitmiyor. Allahtan günlük takip ediyorum yoksa tövbe yetişemem.
Öncelikle nurgülce bence sen hamilesin umarım pazartesi bizleri mtlu edeceksin güzel haberinle.
Ben 29 ekimde adet olacam ama bugün dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı, üzülmedim.
Çünkü daha var 7 gün. Şimdiden belli olmayabilir.
28 ekim doğum günüm ve aslında 28 ekimde adet olmam gerekiyor.
Ben eğer adet olmazsam 29unda test yaptırcam.
Umarım güzel bir doğum günü hediyesi alırım ve
29 ekimde çifte bayram yaparım.
Tabi Battaşlarımla beraber.
kızlar iyi akşamlaaarrr napıyorsunuz bakıyım ?
ben sıkıntıdannn patlıyoruuuummm kocişle tv izliyoz bişey yaptığımız yok
benim kocişte çalışıyo daha((( bende annemdeyim tv izliyorum burdada kimse yokk
mesleği ne eşinin?
ay bızde eve yeni girdik eşim wii yi actı futbol oynuyor bende neti actım :)sıra bana gelsin bekliyorum sıarayla oynuyoruz wii yi :)
okul kantincisi beraber çalışıyoruz aslında ama kantinde tadilat var bu hafta dinlenemedi tosunum
benim eşimde bi süre bilgisayar oyunu oynadı sonra bırktıı şimdi film izliyo..
allah yardımcınız ya tadilat zor iş hele zamanınızkısıtlıysa daha zor. benim eşim müzisyen o nedenle yalnız kalmaya alısıgım geceleri :) aö su sıra gece ısı yok o nedenle keyfını cıkrtıyoruz.
bizimde hiç böyle olmuyodu umarım bu haftalıktır çalışması bide hep beraber olunca garip oluyo özlüyorum:) çıkartın tabi negüzel:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?