aa canım siz ne iş yapıyosunuz ve hangi şehirdesiniz biz izmirdeyiz
valla benimki zaten tam tosunama bende tosunummmmm
Bu kadar olur pes... :)))) biz de İzmir... Kızım bı de birbirimizi tanıyor çıkarsak valla yuzune bakamam ben senin ahahahahahaha...
Resimdeki bebisler senin mı
ben çoktandır istiyomda hiç ciddileşmeye kısmet olmamıştı bu ikinci ayımız dahaa
nekadardır evlisinz canım
Heh sonunda gelebildim..:)) evet fundurtan sınıf arkadaşı degilmisiz:))) biz iki yıllık evliyizkizlar ve iki ay dir deniyoruz.. Geçmişimi anlatmıştım uzunca az evvel.. Bı daha anlatmayım simdi ..:))
Allah bizlerede versin insaallah canım böle tatli bebisler.. Bı de ikiz olursa tadından yenmez gercekten..:)
Kaç yasindasiniz kızlar sizler..
2 yılı geçtik canım.. ama ben 29 yaşındayım eşim 37 yaşında yaşlar gidiyooooo
slm arkadaşlar ben,mde günüm geçti 4.gün bugun ve günü hiç şaşmazdı vee belimmm çok ağrıyor hemde çok, pazartesi test alsammı ne dersiniz .Bu allahım nasip ederse 2. bebeğim olacak şu anda en büyük sıkıntım bel ağrısı,bu aralar çabuk ta acıkıyor gibiyim ama bilemiyorum, bunun dışında pekbi belirti yok birde gribim ilaçta alamıyorum korkudan 2 hafta oldu geçmedi gribim
slm arkadaşlar ben,mde günüm geçti 4.gün bugun ve günü hiç şaşmazdı vee belimmm çok ağrıyor hemde çok, pazartesi test alsammı ne dersiniz .Bu allahım nasip ederse 2. bebeğim olacak şu anda en büyük sıkıntım bel ağrısı,bu aralar çabuk ta acıkıyor gibiyim ama bilemiyorum, bunun dışında pekbi belirti yok birde gribim ilaçta alamıyorum korkudan 2 hafta oldu geçmedi gribim
canım siz nerde oturuyosunuz biz karşıyakadayız.. bide hangi sektördesiniz inşaat mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?