Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

nişanlıyken eşim beraber çalışırız dediğnde benimde aklıma o geldi dedim gerginlk olur eve yansır bişey olmaz dedi başka biyerdede çalışmamı istemedi başladım allaha şükür bişey olmadı daha olsada hemen bi gülücük atıyo geçiyo:)) yeni evliyiz bide onunda etkisi var sanırım:)

yaaa ben neden iki kişiye tek mesajda cvp vermeyi bi türlü beceremiyorumm

Bu kadar olur pes... :)))) biz de İzmir... Kızım bı de birbirimizi tanıyor çıkarsak valla yuzune bakamam ben senin ahahahahahaha...

yuuuhhhh yaniii :)) sınıf arkadaşı çıkarmışız amma gülerim haa dur sana özelden mesaj atayım.. sen yazabiliyomusun??

ben çoktandır istiyomda hiç ciddileşmeye kısmet olmamıştı bu ikinci ayımız dahaa

Heh sonunda gelebildim..:)) evet fundurtan sınıf arkadaşı degilmisiz:))) biz iki yıllık evliyizkizlar ve iki ay dir deniyoruz.. Geçmişimi anlatmıştım uzunca az evvel.. Bı daha anlatmayım simdi ..:))

Allah bizlerede versin insaallah canım böle tatli bebisler.. Bı de ikiz olursa tadından yenmez gercekten..:)

Kaç yasindasiniz kızlar sizler..

canım siz nerde oturuyosunuz biz karşıyakadayız.. bide hangi sektördesiniz inşaat mı??

Ben de Ocak'ta 28 olcam..eşimle yasitiz hatta benden 3ay küçük:)))) ama gercekten diyorlar ya esleriniz sizden büyük olsun erkekler geç olgunlaşır diye haklılar walla... Benimki sanki benim cocuğum gibi.. Bı de bebis olursa iki cocuk bak cam:))

slm arkadaşlar ben,mde günüm geçti 4.gün bugun ve günü hiç şaşmazdı vee belimmm çok ağrıyor hemde çok, pazartesi test alsammı ne dersiniz .Bu allahım nasip ederse 2. bebeğim olacak şu anda en büyük sıkıntım bel ağrısı,bu aralar çabuk ta acıkıyor gibiyim ama bilemiyorum, bunun dışında pekbi belirti yok birde gribim ilaçta alamıyorum korkudan 2 hafta oldu geçmedi gribim

ben senin yerinde olsam çoktan yapmıştım canım

selam canım 4 gün geçmiş valla ben olsam 1 gün bile geçse alırım çatlarım bence sende yap baya bi geçmiş hayırlısı olsun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…