Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

canım bunları yaptım bide şunlar var altlarında tarih yazmam gerekiyo da neyin tarihi bunlar
Started Trying on:

Started Charting on:

bende hiç belirti yok ya acaba hamile değil miyim

Yok canım merak etme o belirtiler zaten 5 yada 6 haftadan sonra çıkıyormuş ,
Şimdikilerin çoğu psikolojik..

bazende kadinlar farkinda olmadan kimyasal gebelik yasiyormus. bence biraz onun etkisi.
yani boyle seyler hissettiginde kimsayalda yasamis olabilirsin.

Evet öyleymiş ama ben günüme yaklaşık 1 hafta kaladan başlayarak hasta olana kdr hergün test yaptım,
Elbet birinde silikte olsa bi çizgi çıkardı öyle olsa, o bile çıkmadı
Hadi dedim bu geç döllenmedir :))
En son 3 gün geçince yok dedim bu normal olamaz ki deli gibide akıntım var kan testine gidiyorum ben
Gittim tabi test mort :))
Sonra dedim baya bi geç döllenme heralde bu daha kanda bile çıkmıyo hahaha
bunları derken ertesi gün geldi kırmızılar ve ben reel hayata döndüm

canım balirtiler 5 haftalıktan sonra baslıyo :)

erken hamilelik belirtilerini okuyorum güzelim ama millet neler neler yazmış dedim bende bir enteresanlık var yani ne adet olacak gibiyim ne hamile gibiyim yok yani hiç bişi hissetmiyorum sebepsiz bir mutluluk sonu hüsran olmaz inşallah şu saatlerde bugün geçmek bilmedi gelemedi saat ikiye :44:

Canım boşver onları sen,
Millete bakarsan topicin birinde belirti diye burun kaşınması ayak kaşınması yazmış hatunun biri ya, nasıl bi mantıktır bunu belirti sanabiliyosun,
Deli olacaktım kafa buluyo millet heralde:))

canım bunları yaptım bide şunlar var altlarında tarih yazmam gerekiyo da neyin tarihi bunlar
Started Trying on:

Started Charting on:

canım ben onları bos braktım bırı denemeye başladıgın tarıhı diyor diğeride grafiği başlatacağın gün ne diye soruyor yani stardet charting on kısmına ateş ölcmeye basladığın tarıhı yazabılırsın istersen

hızınıza yetişemiyorum umarım arada kacırdıgım hamilelik haberi yoktur

ekim 20 si gibi benim gögüsler inceden sızlayıp sismeye baslarsa tamm dicem calışmalarda başarılı olduk

ama günler resmen gecmiyo yaa böyle sayıyoruz ya bide piiuuff

canım rahatla sakin ol inşallah güzel haverler verıceksın dediğim gibi ilk hamileliğimde bende de belirti yoktu belirtiler olustugundada zaten hamıle oldugumu ogrenmıstım sakın ol yaniii

hiç belirti göstermeyende var umudunu yitirme

arkadaşlar 4 gündür klomen kullanıyorum. ama bugün acayip bir akıntım var. su gibi ama bayağı bir çamaşırımı ıslattı. ne ki şimdi bu

ay iyi ki varsınız arkadaşlar artık konuşturmuyo beni çevremdekiler sus yeter diye öğreneceksin nasıl olsa diyorlar ama birde bana anlatın bunu yani çatladım meraktan ya eğer bugün doktora gitmemiş olsaydım idrar , kan hepsini yaptırmıştım sizi seviyorum yaaaa siz olmasanız kiminle paylaşacaktım bu içimdeki sıkıntıyı

Canım ya,
Sabret bak az kaldı, inş hayırlı haberlerle geleceksin
bugün bi şekilde birip yaz bize de

tamam güzelim bir şekilde sizi haberdar ederim ben telefondan girmeye çalışırım ilk defa telefondan giricem internete inşallah becerebilirim telefonla hiç uğraşmam ancak arama yapacağım zaman kullanırım mesaj bile yazmam sevmem yani o derece özürlüyüm bu konuda olmadı en yakın arkadaşa şifremi veririm o size bildirir her ne kadar sizi paylaşmak istemesemde sizin için sizden ve sırlarımdan vazgeçerim

Süper

Halay başı ben olayım bari

canım derceyi girdiğim zaman sayfa görüntülenmiyor , neyse ben bi kaç deneme daha yapayım tşk ederim..

hadi hayırlı haberlerle insallah
ben kimseye söylememiştim hamileligimi kocamın bile 6 haftalıkken haberi olmustu ama daha dogru düüzgün sevinemeden kaybettik..
millet daha adeti gecikmeye basladıgında söylüyo hiç bişi olmuyo

bu sefer bende ilk burda sonra herkesle paylasıcam valla

canım derceyi girdiğim zaman sayfa görüntülenmiyor , neyse ben bi kaç deneme daha yapayım tşk ederim..

canım onemli deilde yanı grafıgın cıkacagı taployu goruyosun ama ısretledıgınde cıkmıyomu bırsey ? anlamaıdm sorunu

Süper

Halay başı ben olayım bari

inşallah hamileyimdirde eğlence hazırlıklarınız boşa gitmez yarın ben gelincede halayın bir ucundan ben tutarım
Bu arada rüyamı anlatmadım size onu anlatayım hemencecik rüyamda hactan bana bir sürü gümüş yüzük geliyor kimisi işlemeli kimisi düz ben bütün yüzükleri parmağıma takıyorum , bakır işlemeli bir leğende de zemzem suyu var onu kadının bitanesinin dizine sürüyorlar şifa verir diye tam hatırlamıyorum ama sanırım bende elimi içine daldırdım o suyun rüya tabirlerinden baktım gümüş yüzük hayırlı evlat, zemzem de muradın olması demekmiş annemi aradım anlattım o bugün doktora sonuç göstermeye gideceğimizi biliyor kist için tedavi belirlenecekti anlattım temiz çıkacak güzel haber alacaksın rüyan çok güzel dedi iyice ben heeyecanlandım

evet rüyan güzel görünüyor canım inşallah hayırlı haberler alırsın bugün ammiiiinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…