bende hiç belirti yok ya acaba hamile değil miyim
yok canım dert etme sımdı sana tarıf ederım canım üst kısımda yazan tarıhler sağ kısımda yazan atesın ama once ayar yapman lazım charting setting e gir orda thermometerh methods yazan bır başlık olması lazım onun altında Thermometerh unitsi Celsius işartle altınıda orally
data entery layout u tabbed işaretle İnitial cycle len. kısmınada kacgunde bir adet oluyorsan onu yaz ve save yap bunları yapınca haber ver anlatmaya devam edeyim
bende hiç belirti yok ya acaba hamile değil miyim
bazende kadinlar farkinda olmadan kimyasal gebelik yasiyormus. bence biraz onun etkisi.
yani boyle seyler hissettiginde kimsayalda yasamis olabilirsin.
canım balirtiler 5 haftalıktan sonra baslıyo :)
erken hamilelik belirtilerini okuyorum güzelim ama millet neler neler yazmış dedim bende bir enteresanlık var yani ne adet olacak gibiyim ne hamile gibiyim yok yani hiç bişi hissetmiyorum sebepsiz bir mutluluk sonu hüsran olmaz inşallah şu saatlerde bugün geçmek bilmedi gelemedi saat ikiye :44:
canım bunları yaptım bide şunlar var altlarında tarih yazmam gerekiyo da neyin tarihi bunlar
Started Trying on:
Started Charting on:
erken hamilelik belirtilerini okuyorum güzelim ama millet neler neler yazmış dedim bende bir enteresanlık var yani ne adet olacak gibiyim ne hamile gibiyim yok yani hiç bişi hissetmiyorum sebepsiz bir mutluluk sonu hüsran olmaz inşallah şu saatlerde bugün geçmek bilmedi gelemedi saat ikiye :44:
ay iyi ki varsınız arkadaşlar artık konuşturmuyo beni çevremdekiler sus yeter diye öğreneceksin nasıl olsa diyorlar ama birde bana anlatın bunu yani çatladım meraktan ya eğer bugün doktora gitmemiş olsaydım idrar , kan hepsini yaptırmıştım sizi seviyorum yaaaa siz olmasanız kiminle paylaşacaktım bu içimdeki sıkıntıyı
tamam güzelim bir şekilde sizi haberdar ederim ben telefondan girmeye çalışırım ilk defa telefondan giricem internete inşallah becerebilirim telefonla hiç uğraşmam ancak arama yapacağım zaman kullanırım mesaj bile yazmam sevmem yani o derece özürlüyüm bu konudaolmadı en yakın arkadaşa şifremi veririm o size bildirir her ne kadar sizi paylaşmak istemesemde sizin için sizden ve sırlarımdan vazgeçerim
canım ben onları bos braktım bırı denemeye başladıgın tarıhı diyor diğeride grafiği başlatacağın gün ne diye soruyor yani stardet charting on kısmına ateş ölcmeye basladığın tarıhı yazabılırsın istersen
tamam güzelim bir şekilde sizi haberdar ederim ben telefondan girmeye çalışırım ilk defa telefondan giricem internete inşallah becerebilirim telefonla hiç uğraşmam ancak arama yapacağım zaman kullanırım mesaj bile yazmam sevmem yani o derece özürlüyüm bu konudaolmadı en yakın arkadaşa şifremi veririm o size bildirir her ne kadar sizi paylaşmak istemesemde sizin için sizden ve sırlarımdan vazgeçerim
canım derceyi girdiğim zaman sayfa görüntülenmiyor , neyse ben bi kaç deneme daha yapayım tşk ederim..
Süper
Halay başı ben olayım bari
kızceler topiğiniz hayırlı uğurlu olsun canlarım benide listeye yazarsanız sevinirim beklemediğim adet tarihim 31 ekim
inşallah hamileyimdirde eğlence hazırlıklarınız boşa gitmez yarın ben gelincede halayın bir ucundan ben tutarım
Bu arada rüyamı anlatmadım size onu anlatayım hemencecik rüyamda hactan bana bir sürü gümüş yüzük geliyor kimisi işlemeli kimisi düz ben bütün yüzükleri parmağıma takıyorum , bakır işlemeli bir leğende de zemzem suyu var onu kadının bitanesinin dizine sürüyorlar şifa verir diye tam hatırlamıyorum ama sanırım bende elimi içine daldırdım o suyun rüya tabirlerinden baktım gümüş yüzük hayırlı evlat, zemzem de muradın olması demekmiş annemi aradım anlattım o bugün doktora sonuç göstermeye gideceğimizi biliyor kist için tedavi belirlenecekti anlattım temiz çıkacak güzel haber alacaksın rüyan çok güzel dedi iyice ben heeyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?