Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Batı 31 Ekim olan çok kişiyiz,
Ay sonunda topicte patlama yaşanacakkkkkkkkkkkkk

kızlar benim bat yarım ama zaten ben 2 gün önce dayanamayıp bir test yaptım ve her zamanki sahne tek çizgi , bence kendinizde belirti aramayın hamilelik belirtilerine baktığımda %90 belirtiler tutuyor zaten ama ben hep psikolojiktir dedim kendimi hazırladımyani klomen kullanıyorum bu ilaç hem göğüslerde ağrı yapıyor hemde insanın iştahını açıyor yani demem o ki belirti arayıpta kendinize eziyet etmeyin hayırlısı olsun hepimizin hakkında..

tunaydınnn masallah bayagı yazısmalar olmus okudum hepsını belkı gusel haber vardır dıe...bısey sorucam akıntı olunca yumurtlama olmus demekmı oluyor demek mı oluyomus

tunaydınnn masallah bayagı yazısmalar olmus okudum hepsını belkı gusel haber vardır dıe...bısey sorucam akıntı olunca yumurtlama olmus demekmı oluyor demek mı oluyomus

canım yumurta akı kıvamına akıntı oldugunda ya o gun birkaç gun içinde yumurtlama olacak anlamına geliyor

[/QUOTE][/QUOTE]Evet öyleymiş ama ben günüme yaklaşık 1 hafta kaladan başlayarak hasta olana kdr hergün test yaptım,
Elbet birinde silikte olsa bi çizgi çıkardı öyle olsa, o bile çıkmadı
Hadi dedim bu geç döllenmedir :))
En son 3 gün geçince yok dedim bu normal olamaz ki deli gibide akıntım var kan testine gidiyorum ben
Gittim tabi test mort :))
Sonra dedim baya bi geç döllenme heralde bu daha kanda bile çıkmıyo hahaha
bunları derken ertesi gün geldi kırmızılar ve ben reel hayata döndüm
[/QUOTE]
benimde reel hayata donmem yakindir oyle hissediyorum :)
ayyy sıyırdım valla nasıl yazmısım ole sorumu

bende cok guldum Allah iyiligini versin

Son düzenleme:
kızlar yemek yeyemez oldum ıkı sokum yemek yıyınce mıdem bulanuyo off hamılelık belırtısı deıl mıde rahatsızlıgım var tekrarladı galiba birde göguslerımı patlaycakmıs gibi hissediyorum ayy psikolojık olmasa bu guzel haber alsam 7 gun var onumde ogg nasıl gecer bu gunler

cnm inşallah çok güzel hbrler alırsın hayallerimiz gerçek olur

selam kızlarrrr .. :) ovulasyonum yeni başladı :) bu 9 gün içinde inş bebek olur da bu ay da umutlasr foss çıkmazz.. bu arada rüyamda gebelik testi yapıyodum ve pozitif çıkıyordu... anlamı ne acaba bilen var mı ??:44::44::44:

canım umarım senınde bızlerınde bebıslerı gelrı. valla ruyalardan anlamam ama umarım hayra alamet olur ruyan. buara bat kactı senin ?

herkese mutlu günlerrr...
nasılsınız arkadaşlar bugün moreller nasıll???

belirtilerle kendimizi kandiriyoruz ne olsun :)
su su gibi akinti gelmedi gitti gelse suphelenicemde . ins. 12 ekime sarkmaz ayin 10 unda olurumda cok beklemem ya

beyaz yumurta aki gibi akinti var bende o nicin anlamadim. degerlendireyim bu geceyi ama sanmiyorum yumurtlama olucani.

Son düzenleme:

canımm yumurtlama olabılır kacırma bu gunlerı hıc bellı olmaz

ins gercegi olur. esimde ruyada elma gormus tabire baktim evlaa isaret dyor hadi ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…