Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

sağol canım tayinimiz malatyaya çıktı haziran gidicez inşallah eşim özel harekatta bıraksam burdan emekli olacak

canım gebze'nin fiyatlarını verdiğine göre senle ben komşuyuz :)) bende Gebze'de oturuyorum ama nene hatun hastanesine gidiyorum..devlet hastanesi kan testi yapıyor fakat sonuç 1 gün sonra çıkıyor..

Arkadaşlar, benim ilk aşılamam 11.günüm. Bat 28 Ekim. Bugün biraz lekelenmem olmuş. Bu durumu yaşayanınız varmı? Beni aydınlatabilirmi? Teşekkürler

günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın

msg38 ve nehirefe Allahım eşlerinizin ve sizin yardımcınız olsun bende memur çocuğuyum ve her gün askerimize polisimize dua ediyorum Rabbim tez zamanda eşlerinizi yanınıza getirsin..kötüyü düşünmeyin ama canım bebeğimde olmasın deme Allah aratmasın isteyene versin de..

Arkadaşlar, benim ilk aşılamam 11.günüm. Bat 28 Ekim. Bugün biraz lekelenmem olmuş. Bu durumu yaşayanınız varmı? Beni aydınlatabilirmi? Teşekkürler

ya bazı bayanlarda yerleşme kanaması olabiliyormus. umarım seninde oyle birşeydir.

aminnn canım inş.. rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hepimize..

canım gebze'nin fiyatlarını verdiğine göre senle ben komşuyuz :)) bende Gebze'de oturuyorum ama nene hatun hastanesine gidiyorum..devlet hastanesi kan testi yapıyor fakat sonuç 1 gün sonra çıkıyor..

oznur hangi dr gidiyorsun?? Neslihan seker neslihan alan var diyorlar ama
memnunmusun? sezrryan taraftari bir hastane oldugunu okudum ya birde bazi dr lari sahte cikmis
duyduklarimin yalancisiyim. ben pendige gelince yeditepe uni/ cem ficicioglun goruneym diyorum

günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın

Allah yardımcısı olsun canım inşallah bi sorun çıkmadan döner ..

selam kızlar nasılsınız bakalım ben sabahtan beri okuyamadığım sayfaları ancak bitirdim ne kaynatmışsınız öle ya..yokmu bakayım süprizli haberler..

sağol canım tayinimiz malatyaya çıktı haziran gidicez inşallah eşim özel harekatta bıraksam burdan emekli olacak

malatya biraz daha iyi ya en azindan. Aman birakma canim ya . Allah esirgesin korusun kor kursunlardan.
insan hayati cok ucuz

günaydın kızzlar,
cumadan beri okumuyordum.ne çok konuşmuşsunuz.Yeni hamileler var mı bari?
Bu hafta da hepimiz için uğurlu bir hafta olsun..

oznur beni gor

selam kızlar nasılsınız bakalım ben sabahtan beri okuyamadığım sayfaları ancak bitirdim ne kaynatmışsınız öle ya..yokmu bakayım süprizli haberler..
slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakalım ?? nurgulce kan testi yapıcaktı ondan haber bekliyorum valla

günaydın kızzlar,
cumadan beri okumuyordum.ne çok konuşmuşsunuz.Yeni hamileler var mı bari?
Bu hafta da hepimiz için uğurlu bir hafta olsun..

günaydın canım nurgulcedeb haber bekliyoruz guzel haber gelicek gibi teste ikinci cizgiyi silik sekilde görmüştü

canım ben Hale Kayıran'a gidiyorum gebzedeki hastanedeki doktor orda çok iyi doktorların olduğunu söyledi ayrıca çok kişidende duydum temiz ve doğum servisindeki personelin hepsi bayan bu söylediklerini senden duyuyorum , şuan hastanenin adı değişti Medicine Hospital oldu.ben normal düşünüyorum Allah kısmet ederse bakalım..hayırlısı olsun..

Ya evet bikaç gündür bebiş haberi gelmiyor, alıştık artık öyle ara verdikmi garip geliyor :)
Şimdi o zaman önce Nurgülü bekliyoruzzzzz,
Sonra kim var sırada acaba:44:
Ya bi ara ebe sobe oynuyoduk Carmellia nerde ebeledi gitti biizi yaa baş deli

evet ya işten fırsat bulupta girememiştir baş delimiz :) guzel oyundu ama 2 hamiş katıldı sadece diğer hamişler bizi terketti galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…