- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.726
- 198
hakkarimi ?
tain isteme sansiniz yokmu???
benim bir arkadasimda orda 2 yil ogretmenlik yapti, o tayini aldirdi ist.
ama baya korkunc seyler yasamis ayni mahhallede polis filan urulmus cok tehlikrli canim oralar ya
Allah korusun esirgesin ordaki masum insanlari.
slm arkadaşalr ben 19 ekimde adet oldum ve c.tesiden beri kanamam yok fakat gögüs uçlarımındaki ağrı dinmedi sizce neden olabilir
kan testi fiyatlarina bakarmisiniz yuzyil gebze 54 tl merkez hastanesi 45 tl ssk hastaneleri gidince yapiyomu kan testi kizlar ozele hep gitim icin kizimda hamileken ssk falan hic bilmiyorum esim sabah kredi kartinii birakti gidersen diye once bi ssk yami yapsam o kadar para vermesem kafam karisti
evet çok fazla cnmcanım yumurtlama dönemine giriyor olabilirsin akıntın var mı
günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın
Arkadaşlar, benim ilk aşılamam 11.günüm. Bat 28 Ekim. Bugün biraz lekelenmem olmuş. Bu durumu yaşayanınız varmı? Beni aydınlatabilirmi? Teşekkürler
anlamıorum kı ya mıllet korunurken hamıle kalıyor yumurtlama gunu hesablamadan doguruorlar bızler ogunlerı bıle takıp edıoz halen kalamıoruz ama benım umudum yeserdı saolsun öznurhamıle kalınca ımkansız dıye bırseyın olmıcanıda ogrendım allah ona ıyı bır evlat ve ıyı bır hamılelık dönemı gecırmesını nasıp etsın :26:
ya bazı bayanlarda yerleşme kanaması olabiliyormus. umarım seninde oyle birşeydir.
canım gebze'nin fiyatlarını verdiğine göre senle ben komşuyuz :)) bende Gebze'de oturuyorum ama nene hatun hastanesine gidiyorum..devlet hastanesi kan testi yapıyor fakat sonuç 1 gün sonra çıkıyor..
günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın
sağol canım tayinimiz malatyaya çıktı haziran gidicez inşallah eşim özel harekatta bıraksam burdan emekli olacak
oznur hangi dr gidiyorsun?? Neslihan seker neslihan alan var diyorlar ama
memnunmusun? sezrryan taraftari bir hastane oldugunu okudum ya birde bazi dr lari sahte cikmis
duyduklarimin yalancisiyim. ben pendige gelince yeditepe uni/ cem ficicioglun goruneym diyorum
slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakalım ?? nurgulce kan testi yapıcaktı ondan haber bekliyorum vallaselam kızlar nasılsınız bakalım ben sabahtan beri okuyamadığım sayfaları ancak bitirdim ne kaynatmışsınız öle ya..yokmu bakayım süprizli haberler..
günaydın kızzlar,
cumadan beri okumuyordum.ne çok konuşmuşsunuz.Yeni hamileler var mı bari?
Bu hafta da hepimiz için uğurlu bir hafta olsun..
oznur hangi dr gidiyorsun?? Neslihan seker neslihan alan var diyorlar ama
memnunmusun? sezrryan taraftari bir hastane oldugunu okudum ya birde bazi dr lari sahte cikmis
duyduklarimin yalancisiyim. ben pendige gelince yeditepe uni/ cem ficicioglun goruneym diyorum
oznur beni gor
evet ya işten fırsat bulupta girememiştir baş delimiz :) guzel oyundu ama 2 hamiş katıldı sadece diğer hamişler bizi terketti galiba.Ya evet bikaç gündür bebiş haberi gelmiyor, alıştık artık öyle ara verdikmi garip geliyor :)
Şimdi o zaman önce Nurgülü bekliyoruzzzzz,
Sonra kim var sırada acaba:44:
Ya bi ara ebe sobe oynuyoduk Carmellia nerde ebeledi gitti biizi yaa baş deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?