Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Vallaaa bu kadar olur iyi insan lafının üstüne gelirmiş,
Baş delimiz ebeledi bizi gitti gebe de yok sobeleyen kaldık böle öksüz diye ağlanıyoduk bizde

ooo süper bir hafta olacak gibi geliyor....

Oyunumuz ne alemde var mı ebelenen sobelenen? Üf yaaaaaaa ben bu çocuk işi pat diye olacak sanıyordum. Bu ay çok çalışmıştık ama yaaaaaaa

canım ya üzülme hersey kısmet hem adetıne daha var uzme tatlı canını sımdıden. oyunumuzda devam etmıyo cunku hamişler yok meydanda zonur ve yeşim dışındakiler.

Oyunumuz ne alemde var mı ebelenen sobelenen? Üf yaaaaaaa ben bu çocuk işi pat diye olacak sanıyordum. Bu ay çok çalışmıştık ama yaaaaaaa

OoOo bi dur yaa hemen gemileri yakmışsın sen batın ne zamanki daha vardı sanki çıkar o yine belki
Hakkaten çok cahilmişiz bende hemen olcak sanıyodum, artizlik yapıyodum bide ay dikkat et ay kaçmasın düzgün korun bilmem ne
Al sana korunmak diyorum şimdi kendime

ya aynen beden oyleydim dikkat et yanlıslıkla birşey olmasın dıye vırvır ediyordum şilaç içemediğimden dolayı. ee şimdide spermler beniim diye bağırasım geliyo hahaa

ya aynen beden oyleydim dikkat et yanlıslıkla birşey olmasın dıye vırvır ediyordum şilaç içemediğimden dolayı. ee şimdide spermler beniim diye bağırasım geliyo hahaa

Aynen,
Geçen baktım dışarı gitti bisürü oturup ağlıcaktım,
Yedim adamın beynini,
Manyakmısın ya iyice sıyırdın dedi bana

Aynen,
Yedim adamın beynini,

ayy ya banada ceza olsun diye korundu bu ay bir kaç gün inşallah yumurtam o güne denk gelmemiştir dyorum :) ama inan bizde oyleyiz şizofrenik olacan yakında dedi şizofrenik diye cagırıyo arada :)

ayy ya banada ceza olsun diye korundu bu ay bir kaç gün inşallah yumurtam o güne denk gelmemiştir dyorum :) ama inan bizde oyleyiz şizofrenik olacan yakında dedi şizofrenik diye cagırıyo arada :)

Korunurken hamile kalan tipler var ya onlardan olursun kız belki,
Havanı atarsın fena mı

canım sen nasıl oldun hastaydın daha iyisindir umarım.
iyiyim canim sagolasin. oksuruk cok azaldi biraz uyusukluk var biraz ustumde yemegi zor yaptim
yemekte kapuska guzel olmus ama :)
Aynen,
Yedim adamın beynini,

nasil disari cikti Allah iyiligini versin oldum gulmekten ya.

iyiyim canim sagolasin. oksuruk cok azaldi biraz uyusukluk var biraz ustumde yemegi zor yaptim
yemekte kapuska guzel olmus ama :)

nasil disari cikti Allah iyiligini versin oldum gulmekten ya.

canım hamileliğinden dolayıdır su uyku halibişi dil 9 ay sonra gecer :) sonra farklı bir uykusuzluk başlar :)

canım hamileliğinden dolayıdır su uyku halibişi dil 9 ay sonra gecer :) sonra farklı bir uykusuzluk başlar :)

ahh bilmezmiyim o uykusuzlugu kolikti benim cadoloz gozum acikyta uyurdum.
hatta aklima ne geldi bir gece yine uykusuz agladikca emziriyorum ama artik sasirmisim kendimi
icim gecmis bir an sonra gunduz olmuz kalkayim wc ye dedim
aman ne goreyi corabimin teki var teki yok. giydigimi ters giymisim ustum acik memem disarda
cocuk emzirmis degilde tecavuze ugramis bi halim vardi. memenin teki disarda kalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…