evet ya işten fırsat bulupta girememiştir baş delimiz :) guzel oyundu ama 2 hamiş katıldı sadece diğer hamişler bizi terketti galiba.
Evet sanırım unuttular bizi
Selam kıslaaaar. Çok yoğunum giremiyorum sayfaya. Benim ateş düştü gidiyorgeliyor sanırım kırmısılar. 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gelsin bakalım 3. deneme? sizlerden ne haber? Var mı güzel gelişmeler?
yok canım ya gelişme hamıs haberi almadık daha malesef. benımde yumurtlama dönemim bitmek uzere bakalım.
Selam kıslaaaar. Çok yoğunum giremiyorum sayfaya. Benim ateş düştü gidiyorgeliyor sanırım kırmısılar. 3814c2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Gelsin bakalım 3. deneme? sizlerden ne haber? Var mı güzel gelişmeler?
slm tatlım ben iyiyim sen nasılsın bakalım ?? nurgulce kan testi yapıcaktı ondan haber bekliyorum valla
günaydın canım nurgulcedeb haber bekliyoruz guzel haber gelicek gibi teste ikinci cizgiyi silik sekilde görmüştü
Oyunumuz ne alemde var mı ebelenen sobelenen? Üf yaaaaaaa ben bu çocuk işi pat diye olacak sanıyordum. Bu ay çok çalışmıştık ama yaaaaaaa
Oyunumuz ne alemde var mı ebelenen sobelenen? Üf yaaaaaaa ben bu çocuk işi pat diye olacak sanıyordum. Bu ay çok çalışmıştık ama yaaaaaaa
OoOo bi dur yaa hemen gemileri yakmışsın sen batın ne zamanki daha vardı sanki çıkar o yine belki
Hakkaten çok cahilmişiz bende hemen olcak sanıyodum, artizlik yapıyodum bide ay dikkat et ay kaçmasın düzgün korun bilmem ne
Al sana korunmak diyorum şimdi kendime
ya aynen beden oyleydim dikkat et yanlıslıkla birşey olmasın dıye vırvır ediyordum şilaç içemediğimden dolayı. ee şimdide spermler beniim diye bağırasım geliyo hahaa
Aynen,
Geçen baktım dışarı gitti bisürü oturup ağlıcaktım,
Yedim adamın beynini,
Manyakmısın ya iyice sıyırdın dedi bana
ben nurgulceyı ebeledım gıttı kan testıne ama gelen yok haber yok meraktan öldum walla
ayy ya banada ceza olsun diye korundu bu ay bir kaç gün inşallah yumurtam o güne denk gelmemiştir dyorum :) ama inan bizde oyleyiz şizofrenik olacan yakında dedi şizofrenik diye cagırıyo arada :)
iyiyim canim sagolasin. oksuruk cok azaldi biraz uyusukluk var biraz ustumde yemegi zor yaptimcanım sen nasıl oldun hastaydın daha iyisindir umarım.
Aynen,
Geçen baktım dışarı gitti bisürü oturup ağlıcaktım,
Yedim adamın beynini,
Manyakmısın ya iyice sıyırdın dedi bana
Korunurken hamile kalan tipler var ya onlardan olursun kız belki,
Havanı atarsın fena mı
Korunurken hamile kalan tipler var ya onlardan olursun kız belki,
Havanı atarsın fena mı
iyiyim canim sagolasin. oksuruk cok azaldi biraz uyusukluk var biraz ustumde yemegi zor yaptim
yemekte kapuskaguzel olmus ama :)
nasil disari cikti Allah iyiligini versin oldum gulmekten ya.
canım hamileliğinden dolayıdır su uyku halibişi dil 9 ay sonra gecer :) sonra farklı bir uykusuzluk başlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?