Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

günaydın selam kızlar...Hayırlı haftalar olsun

Şehitlerimizin acısı tazeyken Van daki 7.2 lik depremin acısı üstüne eklendi allahım yardım etsin acılar yaşatmasın.

Bol hamişli haftalar diliyorum

ben bu topikten haziran anneleri topiğine geçiş yaptım sizleride bekliyorum inşallah yanıma kızlar

benimkide çukurcaya gitti ama şükret ki 3gün benimki 40 günlüğüne gitti(((( ve ben 1.5 aylık hamileyim kocamı bekliyorum(((((

çukurcaya gitti canım 3 gün sonra gelecek inşallah telefonda evde ailesi arıyor cevap vermiyorum açsam ne dicem onlara zaten hastalar

kızlar dualarım sızınle butun gorevde olan herkese allah yardımcıları olsun sag salım kavusursunuz ıns

arkadaslar bısı sorucam su benım bı ates taploma bakın nedemek oluyor ben anlamıyorum sadece ölcuyorum
adetımın 2.gununden ölcmeye baslamıstım...

adetımın gunu ve tarıhhh
2.gun= 36.2 19.10.2011
3.gun=35.7 20.10.2011
4.gun=36.1 21.10.2011
5.gün=36.0 22.10.2011
6.gün=36.7 23.10.2011 dun cok cıkmıstı
7.gün=36.1 24.10.2011 birden dustu acaba neden adetımın 7.gunu yanı bugun?

Son düzenleme:

canımmm belli olmaz sen bugun de calıs belkı yumurtlama oluyordur.

sağol canım inşallah
adetinin 7. günü mü oluyor yumurtlama yani anlamadım ben:26:

malesef bugü evdeyim keşke bugün çalışıyor olsaydım kafam dağılırdı biraz

canım ya tahmin edemeyeceğim kadar zor biliyorum ama düşünmemeye calış. evden cıkma sansın varsa cık bir ugras bul. inşallah sağ salim eşine kavusacaksın.

sağol canım inşallah
adetinin 7. günü mü oluyor yumurtlama yani anlamadım ben:26:
canım kac gun regl döngün? birde grip falanmıydın cok yuksek atesle regl olmussun. tam anlamıyla 7. gun diyemem ama sen calısmalara başla artık.

canım ya tahmin edemeyeceğim kadar zor biliyorum ama düşünmemeye calış. evden cıkma sansın varsa cık bir ugras bul. inşallah sağ salim eşine kavusacaksın.

malesef hakkarideyim canım nöbetlerim dışında çıkamıyorum zaten çıkılacak bir yeride yok dua etmekten başka çarem yok

yattim uyuyum diye don saga don sola bir ara tam derin uykuya daldim defne uyandirdi
kaktik bizde. kafam sersem gibi valla

hayirlisi canim ya. boyle seyler cok uzuyor insani , ama yinede cok yipratma kendini
stres cok etkiliyor herseyi. hangi sehirdesin hangi dr gidiyorsun? ist anadolu yakasindaysan
orda yeditepe uni hastanesinde cem ficicioglu varmis diyorlar iyi bi dr mus aklinda bulunsun
canim test bozuktur ya yarin bir tekrarla bakalim ilk idrarla
günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın

benimkide çukurcaya gitti ama şükret ki 3gün benimki 40 günlüğüne gitti(((( ve ben 1.5 aylık hamileyim kocamı bekliyorum(((((

Allah kavustursun kizlar benim esim askere degil ama 2009 da yurtdisina gitti onsuz tam
9 ay gecirdim cok zordu. sizi anliyabliyorum. Ins bir daha 1 gunkuk ayrilik bile yasamazsiniz

canım kac gun regl döngün? birde grip falanmıydın cok yuksek atesle regl olmussun. tam anlamıyla 7. gun diyemem ama sen calısmalara başla artık.

benım adetım bazen 3 gun gelır son leke leke gelmeye baslar sonra bıter 4 gunu fln bıtmıs oluyor genelde hergun sabah 7 30 da ölcuyorum atesımı dun de ölctum baya cıkmıs atesım tabı ben de hıc bos bırakırmıyım ogunu dun degerlendırdım ve bugunde degerlendırırım de adetımın 7. gunumu yumurtluyorum ne oluyor anlamadım saten bugun 3 de dokotrr randevum var bakalım ne dıyecek ıns kıst yoktur cok korkuyoeum aslında doktora gıtmek ıstıyorum ama ayakalrım gerı gerı eve gıdıyor nedense girip falanda degıldım gayet ıyım normalım yanı :)

Son düzenleme:
malesef hakkarideyim canım nöbetlerim dışında çıkamıyorum zaten çıkılacak bir yeride yok dua etmekten başka çarem yok

hakkarimi ?
tain isteme sansiniz yokmu???
benim bir arkadasimda orda 2 yil ogretmenlik yapti, o tayini aldirdi ist.
ama baya korkunc seyler yasamis ayni mahhallede polis filan urulmus cok tehlikrli canim oralar ya
Allah korusun esirgesin ordaki masum insanlari.

canım korkma ya bırsey yoktur inşallah gitmişken yumurtanın durumunu da sordur bence fırsat bu fırsat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…