günaydın selam kızlar...hayırlı haftalar olsun
şehitlerimizin acısı tazeyken van daki 7.2 lik depremin acısı üstüne eklendi allahım yardım etsin acılar yaşatmasın.
Bol hamişli haftalar diliyorum
kızlar nerdesiniz sesiniz çıkmıyor..
benimkide çukurcaya gitti ama şükret ki 3gün benimki 40 günlüğüne gitti(((( ve ben 1.5 aylık hamileyim kocamı bekliyorum (((((
çukurcaya gitti canım 3 gün sonra gelecek inşallah telefonda evde ailesi arıyor cevap vermiyorum açsam ne dicem onlara zaten hastalar
ses veriyorum burdayız canım
:)) benden de ses geliyor ay usandım ya işten yine yoğunuz puff
kızlar dualarım sızınle butun gorevde olan herkese allah yardımcıları olsun sag salım kavusursunuz ıns
arkadaslar bısı sorucam su benım bı ates taploma bakın nedemek oluyor ben anlamıyorum sadece ölcuyorum
adetımın 2.gununden ölcmeye baslamıstım...
adetımın gunu ve tarıhhh
2.gun= 36.2 19.10.2011
3.gun=35.7 20.10.2011
4.gun=36.1 21.10.2011
5.gün=36.0 22.10.2011
6.gün=36.7 23.10.2011 dun cok cıkmıstı
7.gün=36.1 24.10.2011 birden dustu acaba neden adetımın 7.gunu yanı bugun?
kızlar dualarım sızınle butun gorevde olan herkese allah yardımcıları olsun sag salım kavusursunuz ıns
arkadaslar bısı sorucam su benım bı ates taploma bakın nedemek oluyor ben anlamıyorum sadece ölcuyorum
adetımın 2.gununden ölcmeye baslamıstım...
adetımın gunu ve tarıhhh
2.gun= 36.2 19.10.2011
3.gun=35.7 20.10.2011
4.gun=36.1 21.10.2011
5.gün=36.0 22.10.2011
6.gün=36.7 23.10.2011 dun cok cıkmıstı
7.gün=36.1 24.10.2011 birden dustu acaba neden adetımın 7.gunu yanı bugun?
malesef bugü evdeyim keşke bugün çalışıyor olsaydım kafam dağılırdı biraz
canım kac gun regl döngün? birde grip falanmıydın cok yuksek atesle regl olmussun. tam anlamıyla 7. gun diyemem ama sen calısmalara başla artık.sağol canım inşallah
adetinin 7. günü mü oluyor yumurtlama yani anlamadım ben:26:
canım ya tahmin edemeyeceğim kadar zor biliyorum ama düşünmemeye calış. evden cıkma sansın varsa cık bir ugras bul. inşallah sağ salim eşine kavusacaksın.
hayirlisi canim ya. boyle seyler cok uzuyor insani , ama yinede cok yipratma kendini29 ekimde adet olmam gerkirken dün gece az az pembemsi bir kanamam oldu.
Yerleşme kanaması diye ümitlendim ama pek öyle gözükmüyor.
İlk aşılama denemem negatif. Yarın doktora gideceğim 2. aşılama tedavisi için.
Hadi bakalım darısı bu seferkine ama ben çok ÜZGÜNÜM..
canim test bozuktur ya yarin bir tekrarla bakalim ilk idrarlagünaydın kızlar..
bat dündü.. gelen giden yok..
test yaptım negatif çıktı
test biraz dandikti sanırım..
ilk çizgisi bile pembe çıktı..
silik çizgisi nasıl çıksın kii...
bu ay da hamile değilim sanırım
günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın
benimkide çukurcaya gitti ama şükret ki 3gün benimki 40 günlüğüne gitti(((( ve ben 1.5 aylık hamileyim kocamı bekliyorum (((((
malesef hakkarideyim canım nöbetlerim dışında çıkamıyorum zaten çıkılacak bir yeride yok dua etmekten başka çarem yok
malesef hakkarideyim canım nöbetlerim dışında çıkamıyorum zaten çıkılacak bir yeride yok dua etmekten başka çarem yok
canım kac gun regl döngün? birde grip falanmıydın cok yuksek atesle regl olmussun. tam anlamıyla 7. gun diyemem ama sen calısmalara başla artık.
anladım canım senin iş neydi ?
benım adetım bazen 3 gun gelır son leke leke gelmeye baslar sonra bıter 4 gunu fln bıtmıs oluyor genelde hergun sabah 7 30 da ölcuyorum atesımı dun de ölctum baya cıkmıs atesım tabı ben de hıc bos bırakırmıyım ogunu dun degerlendırdım ve bugunde degerlendırırım de adetımın 7. gunumu yumurtluyorum ne oluyor anlamadım saten bugun 3 de dokotrr randevum var bakalım ne dıyecek ıns kıst yoktur cok korkuyoeum aslında doktora gıtmek ıstıyorum ama ayakalrım gerı gerı eve gıdıyor nedense
hakkari gibi yerde ebeyim canım düşün artık ne çok çalıştığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?