Evet 3 gün sonra çekiyor, daha doğrusu ateş değerine göre belirliyor artış devam ettikçe emin oluyor,
Bana 20sinde yumurtlamışım gösteriyor 23ünde çekti çizgiyi :))
Ne anladım bu işten yav önceden bildirsene :)
Bu arada neolur ne olmaz test de yaptım o da negatif çıktı ve kanamam arttı.
Off of canım çok sıkkın. Öğlen 6 saat derse gircem bu kafayla ve bu ağrıyla.
Hiç ders anlatacak modda değilim ama gitmem gerek.
günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın
canım dualarımız eşinle umarım en kısa zamanda görevden dönerde kavusursunuz....
günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın
Canım Allah eşini sana ve ailesine bağışlasın.
İnşallah gelicek hayırlısıyla. Olumlu düşün olumlu şeyler olsun cnım.
İnşallah kocişin de olur bebişin de
canım üzülme diycem ama bir işe yaramaycak biliyorum ama kendını fazla yıpratma :)
ya arkadaşlar ne çok yazmışısınız, iki satır yazayım dedim. Sonra yok önce geçmişi oku, belki hamile kalanlar vardır tebrik ederim dedim. Oku Allah oku bitmiyor. Allahtan günlük takip ediyorum yoksa tövbe yetişemem.
Öncelikle nurgülce bence sen hamilesin umarım pazartesi bizleri mtlu edeceksin güzel haberinle.
Ben 29 ekimde adet olacam ama bugün dayanamadım test yaptım ve negatif çıktı, üzülmedim.
Çünkü daha var 7 gün. Şimdiden belli olmayabilir.
28 ekim doğum günüm ve aslında 28 ekimde adet olmam gerekiyor.
Ben eğer adet olmazsam 29unda test yaptırcam.
Umarım güzel bir doğum günü hediyesi alırım ve
29 ekimde çifte bayram yaparım.
Tabi Battaşlarımla beraber.
sağol canım allah razı olsun inşallah hepsi hayırlısıyla döner
canım nereye gitti göreve benimki de görevde..
Canım Allah Kavuştursun üzme tatlı canını dualarımız seninle!!!!!!!
çukurcaya gitti canım 3 gün sonra gelecek inşallah telefonda evde ailesi arıyor cevap vermiyorum açsam ne dicem onlara zaten hastalar
benimkide çukurcaya gitti ama şükret ki 3gün benimki 40 günlüğüne gitti(((( ve ben 1.5 aylık hamileyim kocamı bekliyorum (((((
rabbim sağ salim kavuştursun sizi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?