Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kızlar günaydın. çok yoğun bir işim olduğu için ben sizler kadar takip edemiyorum burayı. Akşamları eve gittiğimde kim ne yazmış, yeni hamilelerimiz varmı hepsine ozaman bakabiliyorum. Benim bat 30 veya 31 inde, adet olacağım zaman bir gün önceden hafif ağrılarım olurdu. hafta sonundan beri daha batıma 10 gün varken başlayan bir bel ağrısı ve kasıklarımda batmalar var. Acaba bir belirtimidir bilmiyorum. Bat tarihine kadar merakla bekliycez sanırım:))

günaydın kızlar..
bat dündü.. gelen giden yok..
test yaptım negatif çıktı
test biraz dandikti sanırım..
ilk çizgisi bile pembe çıktı..
silik çizgisi nasıl çıksın kii...
bu ay da hamile değilim sanırım

Bu arada neolur ne olmaz test de yaptım o da negatif çıktı ve kanamam arttı.
Off of canım çok sıkkın. Öğlen 6 saat derse gircem bu kafayla ve bu ağrıyla.
Hiç ders anlatacak modda değilim ama gitmem gerek.

canım okudugum yazıda ates olcme yöntemi korunmak için kullanılıyormus daha çok :) hamıle kalmak ısteyenlerde ovulosyan zamanını tahmın etmek ıcın bakıyormus yazıyı bulsam yayınlıycam :)

canım üzülme diycem ama bir işe yaramaycak biliyorum ama kendını fazla yıpratma :)

günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın

günaydın kızlar çok kötüyüm eşim gece operasyona gitti kendi ellerimle çantasını hazırladım dua edin lütfen bebek istemiyorum artık eşim başımda olsunda varsın bebeğim olmasın

canım dualarımız eşinle umarım en kısa zamanda görevden dönerde kavusursunuz....

Canım Allah eşini sana ve ailesine bağışlasın.
İnşallah gelicek hayırlısıyla. Olumlu düşün olumlu şeyler olsun cnım.
İnşallah kocişin de olur bebişin de

Canım Allah eşini sana ve ailesine bağışlasın.
İnşallah gelicek hayırlısıyla. Olumlu düşün olumlu şeyler olsun cnım.
İnşallah kocişin de olur bebişin de

inşallah canım inanki bebek istemiyorum artık olursa olur olmazsa rabbim bilir yeterki eşim başımda olsun başka bişey istemiyorum ben

günaydın güzel anne adayları...

benim son iki günüm ateşim 36.8 ve sanırım düşmeyecek bu ay güzel haberler vereceğim...

ama dün gece can sıkıcı bir rüya gördüm bebekle ilgili 2 kez düşük yaptım umarım bu kez aynı şeyi yaşamam lütfen dualarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkür ederim test için çarşambayı bekleyeceğim o gün hemoglabin baktıracaktım beta HCG de isteyeceğim ve kesin sonucu o gün öğrenirim...

ay canım inşallah allah gönlüne göre verir

Canım Allah Kavuştursun üzme tatlı canını dualarımız seninle!!!!!!!

çukurcaya gitti canım 3 gün sonra gelecek inşallah telefonda evde ailesi arıyor cevap vermiyorum açsam ne dicem onlara zaten hastalar

benimkide çukurcaya gitti ama şükret ki 3gün benimki 40 günlüğüne gitti(((( ve ben 1.5 aylık hamileyim kocamı bekliyorum(((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…