AMİİNNNNNNNN....
bi görsem o çizgiyi inadına 3 4 tane birden yapıcam o testleri görmemişler gibi...
şaka bi yana inşallahh hayırlı haber veririz hepimiz..
tekrarla bakalım canım ay bende aynı senin gibiydim 2. çizgi için yok canım bu testin kendi çizgisi yada ben öyle görüyorum dedim ay evde büyüteç olsa daha iyi olacaktı :)))
neyse bakalım daha çok yeni belliki hemen göstermiyor kendini
kızlar doktordan geldım sımdı kist fln avrmı dıye sordum oda dedı okadr önemlı bır kıst yok dedı cok ufaklar dedı zararı yokmus hormon tetsı ıstedı gene kan verdım esım işten gelırken alıcak hapı ve kan sonuclarını hersey gayet normalmıs
hahaha
Şu testlere olan hırsım hiçbişeye yok heralde, kin doluyuz hepimiz o tek çizgilere
Ben ovulasyon testinde silik 2. çizgileri gördüğümde bile göbek atıcaktım nerdeyse,
Farklı amaca da hizmet etse test testtir silik milik 2. çizgi de 2. çizgidir
benim bat 30 ekim neolurrr gel bebeğimmm
aynen canım üzülme bende yaşadım kimyasal gebelik.. bu ay olur inşallah :)
ayy canım şöyle deme vallahi heycanlanıyorum ben yaa :)
inşallah olur da beraberce paylaşırız mutluluğumuzu....
valla biran önce olsun artık canım eşimi sürekli çalışmaya çağırınca kendimi azgın kadınlar gibi hissediyorum
canım hayırlısı olur inş..sıkma tatlı canını yarın sabah ilk idrarınla yap testini ama çıkmayınca üzülme benimde adetimin 3. günü anca idrarda belli olmuştu..
ayy canım bu ay nerdeyse her gün ilişki olduu... her çağırdığımda artık utanıyordum..
eşimde anlıyodu bugün mü yumurtluyon diyo.. komik komik konuşmaları da vartavuk musun sen diyo
Kılar şehitler ve depremden sonra (regli yaklaşıyor o yüzden de olabilir) biraz daha duygusal bakmaya başladım. Adamın enkazda 4 aylık ebeği ve karısı kalmış. Sanırım ders almamız gereken şeyler var. Ve ben bugün sahip olduklarım için, eşim için, sağlığım için, işten çıkıp gideceğim bir evim olduğu için, sıcacık bir yerde çalıştığım için kısacası sahip olduğum herşey için şükretme kararı aldım. Bu ikinci ayım, 4 ay daha denemek için vaktim var. Bu sürede gerekeni yapıcam ve olmazsa doktora gidicem. Ama bunu kendime ve eşime stres haline getirmeme kararı aldım. Yarın sabah yatağımızdan kalkacağımızın, akşam eve döneceğimizin garantisi yok. Tıpkı Vandaki vatandaşlarımız gibi. Sadece hakkımızda hayırlısını diliyorum.
Yokh bu mesajı çok beğendi ....
Fakat adet gunum dundu birgun gecikdi yumurtlama degildir demi yoksa gebemiyim ovalasyon testi gebeligi gosderiyormuu utrera yardim:)Kizlar acil yardim ovalsiyon testi yaptim 1 cizgi kopkoyu mavi digeride ondan as acik mavi simdi bundan hamilemiyim acaba dogrumu yani yumurtlamami yoksa gebeyimi ay neolur cevap verirn heycandan zor yaziyoruuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?