Slmm kızlar...
İnşallah bu ay beklentilerimiz boşa çıkmaz....Kasıma hepimiz hamiş gireriz
oy oy benm güzel anne adayım nasılmış bakayımSlmm kızlar...
İnşallah bu ay beklentilerimiz boşa çıkmaz....Kasıma hepimiz hamiş gireriz
canım inşallah o dediğin olur hepimiz hamiş kalırız :)
oy oy benm güzel anne adayım nasılmış bakayım
kızlar birşey sorucem kuyruk sokumum acayip ağrıyorsizdede varmı böyle birşey...
kızlar birşey sorucem kuyruk sokumum acayip ağrıyorsizdede varmı böyle birşey...
kızlar acaba yarın hastaneye gıtsem kan testı ettırsem cıkma ımaknı varmıkı hamıle olup olmadıgım? son 7 gun
eger sorarsanız hamılelık belırtılerı varmı dıye yokkkkk
ama adet belırtılerı varmı dersenı oda yokkkkk
sızce neyapmalıyım beklemelımıyım daha?
Cnm benim şahsen bazen adetime 2-3 gün kala öyle çok ağrır.Ama her ay değil ara sıra...
canım beklemenı tavsıye edıyorum en azından regl gununde hasta olmazsan yap
bende çok özlemşm yaaaaaaaaaaa kıyamam sana ben rabbim bi an önca sana ve isteyen bütün kızlara nasip etsn inşKuzumda gelmişşşş.....İyiyim güzelim.Hala anne aday adayı olarak çalışmalara devam ediyorum...Asıl seni sormalı gülüm yaaa.....Kız çok öslemişim beee
ama cok kotuyum ya bunalıma gırıcem artık kafama takmaya cok basladım kendımede engel olamıyorum cıkmıcanı bıldıgım halde etmede ıstıorum ama beklemek daha ıy sanırım
cnm adetime on gün var ve bende ilk defa oluyor umut dünyası işte,genelde hamişlerin ağrırmış yaaaa
İnşallah cnm tüm isteyenlere versin rabbim.Kafama takmıcam diyorum yok anacım millet bırakmıyoki...Duyduğum her akraba konu komşu arkadaş ya hamile ya doğurdu..ben böyle şansın peeeeeeee
slmn alykm kızlar hayırlı olsn topik bende istyrm listede ismimi banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ahh ah sorma inadına insanın karşına çıkıyor sanki
Ne tarafa baksam hamile ne tarafa baksam doğurmuş,
Zaten soranları hiç saymıyorum e siz daha düşünmüyomusunuz bilmem ne,
Bıktım valla!
Melek'cim gel aramızaaa sende Ekimciler burda toplandık
bende çok özlemşm yaaaaaaaaaaa kıyamam sana ben rabbim bi an önca sana ve isteyen bütün kızlara nasip etsn inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?