Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kızlaaaaarrr liste uzadı Ekim ayı hamiş patlaması yapıyoruz

selam arkdaşlarr bende ekimde hamile kalmak istiyorum inşaşalhh 13 ekim dogumğünümm benimdee bir bebek haberi güzel bi hediye olurdu benim içinn rabim tez zamnda inş veirr hepimizee

canım inşallah o dediğin olur hepimiz hamiş kalırız :)

İnşallah cnm tüm isteyenlere versin rabbim.Kafama takmıcam diyorum yok anacım millet bırakmıyoki...Duyduğum her akraba konu komşu arkadaş ya hamile ya doğurdu..ben böyle şansın peeeeeeee

slmn alykm kızlar hayırlı olsn topik bende istyrm listede ismimi banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar birşey sorucem kuyruk sokumum acayip ağrıyor sizdede varmı böyle birşey...

kızlar acaba yarın hastaneye gıtsem kan testı ettırsem cıkma ımaknı varmıkı hamıle olup olmadıgım? son 7 gun
eger sorarsanız hamılelık belırtılerı varmı dıye yokkkkk
ama adet belırtılerı varmı dersenı oda yokkkkk
sızce neyapmalıyım beklemelımıyım daha?

Son düzenleme:
kızlar birşey sorucem kuyruk sokumum acayip ağrıyor sizdede varmı böyle birşey...

canım daha once hamilelik belirtilerinde duymadım kuyruk sokumu agrısını ama umarım oyledir. benimde ara bugun sağ kasıgma ıgne batması oluyo bakalım cok dınledım bugun kendımı hep psikolojık belirtiler yasıyorum galiba.

canım beklemenı tavsıye edıyorum en azından regl gununde hasta olmazsan yap

canım beklemenı tavsıye edıyorum en azından regl gununde hasta olmazsan yap

ama cok kotuyum ya bunalıma gırıcem artık kafama takmaya cok basladım kendımede engel olamıyorum cıkmıcanı bıldıgım halde etmede ıstıorum ama beklemek daha ıy sanırım

Kuzumda gelmişşşş.....İyiyim güzelim.Hala anne aday adayı olarak çalışmalara devam ediyorum...Asıl seni sormalı gülüm yaaa.....Kız çok öslemişim beee
bende çok özlemşm yaaaaaaaaaaa kıyamam sana ben rabbim bi an önca sana ve isteyen bütün kızlara nasip etsn inş

ama cok kotuyum ya bunalıma gırıcem artık kafama takmaya cok basladım kendımede engel olamıyorum cıkmıcanı bıldıgım halde etmede ıstıorum ama beklemek daha ıy sanırım

canım bende ayni durumdayım anlıyorum seni ama beklemek daha iyi

cnm adetime on gün var ve bende ilk defa oluyor umut dünyası işte,genelde hamişlerin ağrırmış yaaaa

Ahhh ahh bilmem mi.Yüzümde sivilce olsa belirti mi der oldum bende..İnşallah tahminin doğrudur.Belli de olmaz valla.Allahın işi belki de vardır

İnşallah cnm tüm isteyenlere versin rabbim.Kafama takmıcam diyorum yok anacım millet bırakmıyoki...Duyduğum her akraba konu komşu arkadaş ya hamile ya doğurdu..ben böyle şansın peeeeeeee

Ahh ah sorma inadına insanın karşına çıkıyor sanki
Ne tarafa baksam hamile ne tarafa baksam doğurmuş,
Zaten soranları hiç saymıyorum e siz daha düşünmüyomusunuz bilmem ne,
Bıktım valla!

slmn alykm kızlar hayırlı olsn topik bende istyrm listede ismimi banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Melek'cim gel aramızaaa sende Ekimciler burda toplandık

iyi olur canım ya seni gördgme sevndm tatlım iyi yapmşsn sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…