Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

benimkide bazen yorgunum diyor ya ben bir kere bile başım ağrıyor demedim ona naz yapıyor inadına gıcık

aynen canım.. benimkide yorgunum diyo.. bende dönüyorum yatıyorum. anlıyo kızdığımı tabi.. tamam karıcım kızma diyo

Kizlar acil yardim ovalsiyon testi yaptim 1 cizgi kopkoyu mavi digeride ondan as acik mavi simdi bundan hamilemiyim acaba dogrumu yani yumurtlamami yoksa gebeyimi ay neolur cevap verirn heycandan zor yaziyoruuum

Yaptığın ovulasyon testi ise ve biri açık renk ise yumurtlamadönemin yaklaşıyor demek.bu günleri değerlendirmeye bak derim.

merhaba arkadaşlar
benimde yaklaşık 8-9 gün var bata..bakalım inşallah hayırlısı olur bu ay,hepimiz için de tabi.

Kizlar acil yardim ovalsiyon testi yaptim 1 cizgi kopkoyu mavi digeride ondan as acik mavi simdi bundan hamilemiyim acaba dogrumu yani yumurtlamami yoksa gebeyimi ay neolur cevap verirn heycandan zor yaziyoruuum

Canım eğer günün geçtikten sonra yaptıysa gebe olabilirsin,
Bu testlerde hamile olduğunu öğrenenler oldu,
LH hormonuyla Beta hcg benzer olduğu için orda da çıkabiliyormuş,
Hadi hayırlısı :)

Yokh bu mesajı çok beğendi ....

canım normal gebelik testi yapsaydın yaa...

son ikiayn testerlerini atmamisim nedense hepsi kutusun icinde banyoda toplam saydim 24tane var ee arada da atim :) yani bukadar kafayi yemisim:) baktim kalakala ovalsiyon testi kalmis onuda yaptim bakalim gidim bi kutu tester daha alayim artik utancim ayni ezanelere gitmiyorum :))

Herkese iyi akşamlar kızlar, bugünü de bitirdik,

Yarın görüşürzzzzzzzz

ayy canım valla güldürdün beni.... :) bende 1 haftadır 6 tane yapmışım

Ayyy bal akiyor agzindann yerimm seni:) evet daha once okumusdum bazi arkadaslarda ovalasyon testinde ogrenmisdi ya ins vardir kizim kocada artik yorgunum deyip duruyo nazla cilveyle yapiyooo yani calismalara baya ara veriyo su bebisim olsun ona nazi goederceeem ya ins bebis vardir ben hemen gidim bi tester alayim sizede haber vereyim

Ayyy bal akiyor agzindann yerimm seni:) evet daha once okumusdum bazi arkadaslarda ovalasyon testinde ogrenmisdi ya ins vardir kizim kocada artik yorgunum deyip duruyo nazla cilveyle yapiyooo yani calismalara baya ara veriyo su bebisim olsun ona nazi goederceeem ya ins bebis vardir ben hemen gidim bi tester alayim sizede haber vereyim

kızlar ben yarın doktora gidicem Allahım nasip ederse minişimin kalp atışlarını dinliycem..inş duyarım kızlarr dua edin hemiii...:18:
atlım inşallahh güzel hbrler alırsınn dualarım hepimiz için :)

rihanacım bende doktora kntrole gittiğimde bana da aynısını söledi hiçbir sorun yokmuş bebiş için ufak kistlerim oluşmuş hiç önemli diil demişti ama ilaç fln wermedi bana kistini büyütebilir dedi sana ne ilacı werdi doktorun acaba?

valla biran önce olsun artık canım eşimi sürekli çalışmaya çağırınca kendimi azgın kadınlar gibi hissediyorum

ayy canım bu ay nerdeyse her gün ilişki olduu... her çağırdığımda artık utanıyordum..
eşimde anlıyodu bugün mü yumurtluyon diyo.. komik komik konuşmaları da var tavuk musun sen diyo

kızlar aynı durumdayım kendimi sapık gibi hissettim artık tosunumu hadi bu zamanları kaçırmayalım die herakşam yatağa ben çağırdım artık bendeki değişikliği fark edip neler oluyo sana bitufaflaştın bu aralar demeye başlamıştı :))bende napim herşey bebiş için diorum :)gell bebişim gelll ......

cnm inşallah sende hamişsindir ... kendini sıkıntıya sokma ...ben o kadar sıkıntı yaptımki kendime artık antidepresan kullanmayı düşünüyorum

benimde bat dündü...
git al da gel haber ver bakalım canım :) inşallah hayırlı haber verirsin... :)

hayırlısı diyorum canım ben tek çizgi görmeye alıştım :) kullanma öyle şeyler düzenin bozulur aman haa :)

selam kızlaar..bende ilk aşılamamı yaptırdım 8 gün oluyo.haftaya kanda baktırıcam ama göğüslerim çok fena acıyor yaa.çok ayakta kalırsamda belim ağrıyo.doktorumçoğul olur gebelik olursa dedi.çünkü yumurta bakımından çok zenginmişim.aşılamamda sorunsuz geçti.geçiş kolay sağlandı.belki ilaçlardan böyleyim ama yineede merak ediyorum.negatifede hazırım..işte yinede acaba diyorum :)

hadı ınsallah pozıtıfı gorursun... cevabın ıcın de çok tesekkur ederım...

Kirildim gulmekden ben kendimi artik nuri alco gibi hisediyorum zavalim tualete diye artik uyumaya kaciyor yemeezler diyorum adami uykudan uyandiriyom napimmm:) hele bi gebe kallayyim ona yapicaklarimi gorucek :)

hayırlısı diyorum canım ben tek çizgi görmeye alıştım :) kullanma öyle şeyler düzenin bozulur aman haa :)

cnm bende alıştım we 2.çizgi çıktığında inanamıcam yak cnm diyim bidaha yapıcam :)tatlım ben baya takıyorum kafama olur olmaz şeylere sarıyorum ozamanda yani anlıcan kendi kendime huzurumu bozuyorum ( tek çarem ilaç die düşünüyorum artık napimmm ufffff ....
hayırlısı olsun dediğin gibi artık şaşırdım napıcamııı .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…