Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Kirildim gulmekden ben kendimi artik nuri alco gibi hisediyorum zavalim tualete diye artik uyumaya kaciyor yemeezler diyorum adami uykudan uyandiriyom napimmm:) hele bi gebe kallayyim ona yapicaklarimi gorucek :)

:)) bi gülüyorum bi ağlıyorum bende bünyem şaştı walla :)aynen tatlım bi gebe kalalım bak bende neler yapıcam ona :)gerçi benden hiç kaçmadı tosunum dünden razı atlıyo ama ben sıkıldımmm bana göre deil hadi gel yatağa demek :)) ayy ne ayıp şeyler yaawww

bazi arkadaslarim var cok sever iliskilerini anlatmayi nefret ederdim kizardim buyuk konusnusum ya cnm benim koca nerdeyse 15saat isde adam cagiza ara verdirmeden bi ise gitmeden bide sabah yaptirnca kocis napsin artikk.:)

Kızlar test yaptım bebiş geliyor rabbim istyen herkese verir inşallah, sizinde mutlu haberlerinizi almak için dua ediyorum.

kızlar bende bugün temizlendim kasım çalışmalarına başlayabilirim yanii :)bakalım neler olcak bu ay inşallah hepimiz bu güzel haberi burda paylaşırızz :))

bu arada akşam yemeği menünüzde neler war ???
ben hamsi buğlama çorba we salata yapıyorum :)
sizinkilerde yarın için fikir olur en azınan bana :44:

Canm ben pırasa yaptım, pilav ,çorba

bazi arkadaslarim var cok sever iliskilerini anlatmayi nefret ederdim kizardim buyuk konusnusum ya cnm benim koca nerdeyse 15saat isde adam cagiza ara verdirmeden bi ise gitmeden bide sabah yaptirnca kocis napsin artikk.:)
ahh cnm ahhh emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallahhhh ...

Şükür canım iyiyim. Hayırdır niye iyi değilsin

hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsinnnn 2. bebişin sanırım bu resimde çok tatlı bi bebiş daha war maşallahh :)
bende böle bebiş bebiş die die kafayı sıyırdım anlıcannn bütün ruhi dengem altüst waziyette

canım çok düşünme valla kafayı yersin :)
oluruna bırak takma öyle her şeyi...
hayırlı haberler verırsın ınsallah bize.. .:)

Kızlar test yaptım bebiş geliyor rabbim istyen herkese verir inşallah, sizinde mutlu haberlerinizi almak için dua ediyorum.

Hayirlisi cnm ins darisi bize bende az once ovalsiyon testile yaptim adetm dundu gelmedi iki mavi cizgi cikdi ama ben simdi gidip hamilelik testi alucam bilmiyomm ovalsiyon testinde cikiyormu sonuc dogru iki gun once yaptimda hamilelik testi negAtiv di kafammmm karisik seninki hayirli olsun cnm

canım çok düşünme valla kafayı yersin :)
oluruna bırak takma öyle her şeyi...
hayırlı haberler verırsın ınsallah bize.. .:)

inşallah cnm inşallahh :)
aynen cnm böle hayat yaşanmaz hale geliyo kendimi biran önce bebişim için toparlıcam en kısa zamanda ...ne olursa olsun artık hiç bir tepki wermicem ......bakalım başarabilcekmiyim :)

Evet canm kızım elmira bu ikinci olacak inşallah Allahım sizlerede nasip eder inşallah dualarım hep sizinle Rabbim inş. herkese bu mutluluğu yaşatır Canım stress üzüntü Gerginlik yapma cnm ben 3. ay denememde kaldım 2i çocuk olduğu halde ilk ikisinde çok stress heyecan panik yaptım sonuncuda misafir falan gelmişti düşünmeye fırsatım olmadı ama bebiş oldu doktorlar bile stres yapmak çok sakıncalı diyo oyalanacak bişeyler bulmak lazım kendini yıpratma hayırlı bir zamanda gelir inşallah bebiş

aksam yemegımde bugun
pilav coban salata tavuk yeter 2 kısıye

Canım benim inşallah hayırlısı ben 5 gün sonunda yaptım 19 da olmam gerekiyordu bekledim bugün yaptım testi cnm bazen hemen çıkmıyo bekle biraz daha sonra tek çizgi çıkınca çok üzülüyoruz Allahım sağlıklı bebişler verir inşallah streess yapma tatlım

Arkadaşlar, benim ilk aşılamam 11.günüm. Bat 28 Ekim. Bugün biraz lekelenmem olmuş. Bu durumu yaşayanınız varmı? Beni aydınlatabilirmi? Teşekkürler

Ben de ilk aşılamamı 14ünde yaptırdım ama dün gece pembemsi bir kan geldi.
Yerleşme kanaması sandım ama değilmiş. Baya bir adet kanamasına dönüştü.
Umarım senin lekelenmeler yerleşme esnasında olan birşeydir.
Bazılarında olabiliyormuş. Dikkat et kendine.
Ben yarın ikinci aşılamam için doktora gideceğim.
Hayırlısı inşallah bu seferki olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…