hadı ınsallah pozıtıfı gorursun... cevabın ıcın de çok tesekkur ederım...
Kirildim gulmekden ben kendimi artik nuri alco gibi hisediyorum zavalim tualete diye artik uyumaya kaciyor yemeezler diyorum adami uykudan uyandiriyom napimmm:) hele bi gebe kallayyim ona yapicaklarimi gorucek :)
kızlar nasılsınız iyi akşamlar
:)) bi gülüyborum bi ağlıyorum bende bünyem şaştı walla :)aynen tatlım bi gebe kalalım bak bende neler yapıcam ona :)gerçi benden hiç kaçmadı tosunum dünden razı atlıyo ama ben sıkıldımmm bana göre deil hadi gel yatağa demek :)) ayy ne ayıp şeyler yaawww
iyi akşamlar sanada cnm ben ruhi yönden pek iii değilim iştee bakalım :)
sen nasılsın
kızlar bende bugün temizlendim kasım çalışmalarına başlayabilirim yanii :)bakalım neler olcak bu ay inşallah hepimiz bu güzel haberi burda paylaşırızz :))
bu arada akşam yemeği menünüzde neler war ???
ben hamsi buğlama çorba we salata yapıyorum :)
sizinkilerde yarın için fikir olur en azınan bana :44:
ahh cnm ahhh emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallahhhh ...bazi arkadaslarim var cok sever iliskilerini anlatmayi nefret ederdim kizardim buyuk konusnusum ya cnm benim koca nerdeyse 15saat isde adam cagiza ara verdirmeden bi ise gitmeden bide sabah yaptirnca kocis napsin artikk.:)
Şükür canım iyiyim. Hayırdır niye iyi değilsin
cnm bende alıştım we 2.çizgi çıktığında inanamıcam yak cnm diyim bidaha yapıcam :)tatlım ben baya takıyorum kafama olur olmaz şeylere sarıyorum ozamanda yani anlıcan kendi kendime huzurumu bozuyorum( tek çarem ilaç die düşünüyorum artık napimmm ufffff ....
hayırlısı olsun dediğin gibi artık şaşırdım napıcamııı .....
Canm ben pırasa yaptım, pilav ,çorba
Kızlar test yaptım bebiş geliyor rabbim istyen herkese verir inşallah, sizinde mutlu haberlerinizi almak için dua ediyorum.
canım çok düşünme valla kafayı yersin :)
oluruna bırak takma öyle her şeyi...
hayırlı haberler verırsın ınsallah bize.. .:)
ahh cnm ahhh emeklerimiz karşılıksız kalmaz inşallahhhh ...
hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsinnnn 2. bebişin sanırım bu resimde çok tatlı bi bebiş daha war maşallahh :)
bende böle bebiş bebiş die die kafayı sıyırdım anlıcannn bütün ruhi dengem altüst waziyette
kızlar bende bugün temizlendim kasım çalışmalarına başlayabilirim yanii :)bakalım neler olcak bu ay inşallah hepimiz bu güzel haberi burda paylaşırızz :))
bu arada akşam yemeği menünüzde neler war ???
ben hamsi buğlama çorba we salata yapıyorum :)
sizinkilerde yarın için fikir olur en azınan bana :44:
Hayirlisi cnm ins darisi bize bende az once ovalsiyon testile yaptim adetm dundu gelmedi iki mavi cizgi cikdi ama ben simdi gidip hamilelik testi alucam bilmiyomm ovalsiyon testinde cikiyormu sonuc dogru iki gun once yaptimda hamilelik testi negAtiv di kafammmm karisik seninki hayirli olsun cnm
Arkadaşlar, benim ilk aşılamam 11.günüm. Bat 28 Ekim. Bugün biraz lekelenmem olmuş. Bu durumu yaşayanınız varmı? Beni aydınlatabilirmi? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?