İyi akşamlar arkadaşlar
bız artık umudumuz kasım sayfasına kaldıkk...:18:
bız artık umudumuz kasım sayfasına kaldıkk...:18:
merhaba kızlar nasılsınız..
ben fena değilim son günlerdeki olaylardan sonra moralim çok bozuk ama yüksek tutmaya çalışıyorum herkes gibi..ölenlere Allahtan rahmet diliyorum...
batıma 1 hafta kaldı..ateş tablom nasıl gidiyor bilmiyorum sanırım adet günü önemli...
3808cf Ovulation charts on FertilityFriend.com
:)) bi gülüyorum bi ağlıyorum bende bünyem şaştı walla :)aynen tatlım bi gebe kalalım bak bende neler yapıcam ona :)gerçi benden hiç kaçmadı tosunum dünden razı atlıyo ama ben sıkıldımmm bana göre deil hadi gel yatağa demek :)) ayy ne ayıp şeyler yaawww
:)) bi gülüyorum bi ağlıyorum bende bünyem şaştı walla :)aynen tatlım bi gebe kalalım bak bende neler yapıcam ona :)gerçi benden hiç kaçmadı tosunum dünden razı atlıyo ama ben sıkıldımmm bana göre deil hadi gel yatağa demek :)) ayy ne ayıp şeyler yaawww
Herkese iyi akşamlar, kızlar benim adetime 5 gün var bugün her yerde fortel test aradım bulamadım sonra nova diye bi test almış eşim, sabahı bekleyemedim o testi yaptım biraz önce 3 saatlik idrarla veeeee silik bir ikinci çizgi çıktıdoğru mudur, bu kadar erken çıkar mı çok heyecanlıyım nolur yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?