Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

:)) şuan hafif bi göbek var ama o benim ayva göbeğim şöle bi kaç ay sonra anca olur gibime geliyor :))

:)) şuan hafif bi göbek var ama o benim ayva göbeğim şöle bi kaç ay sonra anca olur gibime geliyor :))

iş yerinde bir arkadaşım 3 aylık hamıle karnı cıktı bıle ama ablam hamıle kaldıgında 6 aylıken belli olmaya baslamıstı hamıle oldugu anlasılmıyodu bende onun gıbı olurum herhalde tahmınım :)

hoşgeldin, bence de yarın hemen test yap
kızlar nasıl sabırlısınız maşallah ya bi ben miyim beş gün önceden test peşinde koşan

hoşgeldin, bence de yarın hemen test yap
kızlar nasıl sabırlısınız maşallah ya bi ben miyim beş gün önceden test peşinde koşan

canım kacıncı denemen bilmiyorum ama ilk diye tahmin ediyorum. valla bizler tek çizgiyi gör gör artık erken yapmıyoruz birazdaha tek çizgi görürsek çift cıktıgında da inanmayıp doğum esnasında hamile oldugumuzu anlıycak mode gelebiliriz :) en azından keni adıma oyle

kızlar sabah atesım 36.8
dun bat gunundu
hala adet olmadım

kızlar sabah atesım 36.8
dun bat gunundu
hala adet olmadım

canıım süpermiş :)) güzel haber gelçek gibi 2 bekle test yap idrarda yada hemen koş kan testine ben olsam sımdıye coktan yapmıstııım :)

hoşgeldin yummy. Daha önce adetinin geciktiği olmuş muydu?? bence yarın sabah bir idrar testi yapın derim:) güzel haberler alalım

teşekkür ederim..
aslında adetim çok düzenlidir.30 gün de bir düzenli olarak adet olurum..biz 1 yıl 1 aydır evliyiz, bu ay bebek düşünmeye başlamıştık..tam yumurtlama günlerimde kahverengi koyu kıvamlı ve daha sonra kırmızı akıntım geldi 2-3 gün; ancak ped koyduğumda devam etmiyor sadece tuvalet kağıdında görüyordum...bu durumda hamile kalmış olabilir miyim acaba bilemiyorum, aslında heyecanlandım biraz da..yarın sabah test yapsam çıkar mı peki 3 gün geçmiş olacak bat üzerinden...??

kızlar ne yapacağımı bilemiyorum, stres oldum..hemen olmaz diye düşünüyordum, genelde çevremde öyle duyuyordum çünkü o yüzden hemen ilk korunmamalarda hamile kalma ihtimalim az diyordum, eğer hamileysem bu bana büyük sürpriz olacak...hemen sizinle de paylaşacağım..

Canım bu benim düşükten sonraki ilk denemem ama ilk hamileliğimde 6. ayda kalmıştım baya alışkınım yani tek çizgilere... gerçi çift çıkınca da insan inanamıyor bir türlü, şimdi adet gecikmemi bekliyorum yine paşa paşa değişen bişey olmuyormuş aslında.

ya o biraz kişiye bağlı sanırım iç karnı geniş olanlar daha geç büyüyor ama iç karnı küçük olanların göbeği daha çabuk büyürmüş neyse öylede böylede büyüycek işte çokta kocaman olmasın ama :)) küçük olanlar daha şirin duruyor :)))

canım yaa bende ilk bebeğimi kaybettim acını çok iyi anlıyorum. inşallah bu defa hiç bekletmeden bebeğin sana gelir sana ve ilk testinde çift çizgiyi görürsün umarım.

kızlar bılmıyorum ama pek sanmıyorum
ates yuksek dıye suphelenıyorum sadece
dun test yaptım cıkmadı
yarın sabah bıdaha yapcam
cuma kan a gıderım gelmezse

adetin düzenliyse o zaman hemen kan testi yaptır. Belki de hemen olmaz diye rahat olduğun için, stres yapmadığın için gebe kalmış olabilirsin. u bahsettiğin kanama yerleşme kanaması olabilir. hadi bakalım inşallah bebiş geliyordur.

kızlar sabah atesım 36.8
dun bat gunundu
hala adet olmadım

Ay bu ne güzel bir haberrrrrrrrrrrr, bebiş geliyyoooor bebiş yalelel yaaaalelel :))))

Darısı başımıza

Yoksa o dereceyi parça pinçik edeceğim

Son düzenleme:

hayırlısı bakalım inşallah...ateşimi ölçmedim hiç ölçmem gerekiyor mu?

kaç derece civarı çıkarsa hamile oluyoruz??

Bu yaklaşımı çok sevdim, ve hemen kendimde uygulamaya karar verdim
"Bence ben bu ay hamile falan değilim, olamam yani, hem hiç stresim de yok hayırdır çok rahatım kesin yok bişey
Bebişşşşşşşşş gelsinnnnnnnnnnn

canım yaa bende ilk bebeğimi kaybettim acını çok iyi anlıyorum. inşallah bu defa hiç bekletmeden bebeğin sana gelir sana ve ilk testinde çift çizgiyi görürsün umarım.

çok teşekkür ederim inşallah hepimizin melekleri gelir bir an önce... ben aslında dün dayanamayıp test yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm ama adetim geçmediği için emin olamıyorum kimyasal olabiliyomuş, 2 gün sonra yine test yapıcam bebişim benimledir umarım..
senin kaybettiğin bebeğin kaç haftalıktı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…