sizlerde benim dualerımdasınız canım sağlıklı bir şekilde bebişlerinize kavusun diye hergün dua ediyorum. hehe valla yaparız acarız bır topik ohh gun ve gun nalatırız neler oluyor diye ee sen sımdıden başla göbeciğinin resmini çekmeye :) biz arkandan geliyoruz :)
Aminn şekerim inşş,
Dğn 40 kere de söyledim yani artık gerçekleşir heralde :)
Senide bekliyorum arkamdan ona göre yalnız bırakmak yokkk
bu arada Julia ya tablomun son halini gönderdim, bence çizgin doğru yerde her zmn çatlama aynı dönemlerde olmayabilir bu normal dedi,
Ateşin düşmesi çatlamadan sonra yerleşme için fln olabiliyomuş 6-7 gün sonra,
Önemli olan son günlerde düşmemesi dedi
böyle işte inş düşmez :)
canım ya inşallah önce senden sonra benden güzel haber gelir bu ay ben hamişleri kudukca heycan yapıyorum ama fazla da kaptırmama ya calısıyorum kendımı olumsuza alıstırıyorum hatta izmie giden arkadasım var ona ovulasyon testi aldırıyorum :) planım su bir tanesını adet gunumde deniycem eger gelmezse :) gelirsede gelecek ay yumurtlamayı ogrenmek ıcın kullanıcam :)
:)) şuan hafif bi göbek var ama o benim ayva göbeğimşöle bi kaç ay sonra anca olur gibime geliyor :))
merhabalar herkese..ben de aranızda yeniyim anacak uzun zamandır KK yı takip ediyorum.
bu ay ilk kez korunmadık ve Bat 23 ekim...hala regl olmadım..acaba hamilemiyim çok merak ediyorum ,1 hafta geçmeden de test yapmak istemiyorum..
kızlar ne diyorsunuz sizce hamilemiyim???
hoşgeldin, bence de yarın hemen test yap
kızlar nasıl sabırlısınız maşallah ya bi ben miyim beş gün önceden test peşinde koşan
kızlar sabah atesım 36.8
dun bat gunundu
hala adet olmadım
hoşgeldin yummy. Daha önce adetinin geciktiği olmuş muydu?? bence yarın sabah bir idrar testi yapın derim:) güzel haberler alalım
canım kacıncı denemen bilmiyorum ama ilk diye tahmin ediyorum. valla bizler tek çizgiyi gör gör artık erken yapmıyoruz birazdaha tek çizgi görürsek çift cıktıgında da inanmayıp doğum esnasında hamile oldugumuzu anlıycak mode gelebiliriz :) en azından keni adıma oyle
iş yerinde bir arkadaşım 3 aylık hamıle karnı cıktı bıle ama ablam hamıle kaldıgında 6 aylıken belli olmaya baslamıstı hamıle oldugu anlasılmıyodu bende onun gıbı olurum herhalde tahmınım :)
hoşgeldin, bence de yarın hemen test yap
kızlar nasıl sabırlısınız maşallah ya bi ben miyim beş gün önceden test peşinde koşan
kızlar sabah atesım 36.8
dun bat gunundu
hala adet olmadım
Canım bu benim düşükten sonraki ilk denemem ama ilk hamileliğimde 6. ayda kalmıştım baya alışkınım yani tek çizgilere... gerçi çift çıkınca da insan inanamıyor bir türlü, şimdi adet gecikmemi bekliyorum yine paşa paşa değişen bişey olmuyormuş aslında.
teşekkür ederim..
aslında adetim çok düzenlidir.30 gün de bir düzenli olarak adet olurum..biz 1 yıl 1 aydır evliyiz, bu ay bebek düşünmeye başlamıştık..tam yumurtlama günlerimde kahverengi koyu kıvamlı ve daha sonra kırmızı akıntım geldi 2-3 gün; ancak ped koyduğumda devam etmiyor sadece tuvalet kağıdında görüyordum...bu durumda hamile kalmış olabilir miyim acaba bilemiyorum, aslında heyecanlandım biraz da..yarın sabah test yapsam çıkar mı peki 3 gün geçmiş olacak bat üzerinden...??
kızlar ne yapacağımı bilemiyorum, stres oldum..hemen olmaz diye düşünüyordum, genelde çevremde öyle duyuyordum çünkü o yüzden hemen ilk korunmamalarda hamile kalma ihtimalim az diyordum, eğer hamileysem bu bana büyük sürpriz olacak...hemen sizinle de paylaşacağım..
kızlar sabah atesım 36.8
dun bat gunundu
hala adet olmadım
adetin düzenliyse o zaman hemen kan testi yaptır. Belki de hemen olmaz diye rahat olduğun için, stres yapmadığın için gebe kalmış olabilirsin. u bahsettiğin kanama yerleşme kanaması olabilir. hadi bakalım inşallah bebiş geliyordur.
adetin düzenliyse o zaman hemen kan testi yaptır. Belki de hemen olmaz diye rahat olduğun için, stres yapmadığın için gebe kalmış olabilirsin. u bahsettiğin kanama yerleşme kanaması olabilir. hadi bakalım inşallah bebiş geliyordur.
canım yaa bende ilk bebeğimi kaybettim acını çok iyi anlıyorum. inşallah bu defa hiç bekletmeden bebeğin sana gelir sana ve ilk testinde çift çizgiyi görürsün umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?