Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

kızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamış pıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..

selamlar herkese,
maşşşallah bebişine öznur. rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin.
ben bugün pek iyi değilim. sabahtan beri iş yerinde uyuyup duruyorum. dayanamadım ve 2'li koltuk var 1saat kadar uyudum kimselere söylemeyin kasık ağrım devam ediyor kızlar, bat'a kaldı 4gün. aslında ben 30'unda diye yazdırdım listeye ama yanlış hesap:)

canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamişlik ? doktora gittin mi?

ah bu hormonlar bizim hic sucumu yok :)
ya bende arada tv de filan gorup suzuyrum:) reel hayatta hic denk gelmedim.
burdaki erkeklerde cocuk tipi var zaten :)))
kızlar merhabalarr
benim adet tarihimin üzerinde 12 gün geçti ama hala yememdim kırmızı kart ve inatlada test yapmıyorumDD
yapmıcamda bekleyeceğim bakalım kim inatçı çıkacak bu defa
duzenlimiydi canim adetlerin duzenliyse e artik cikar bence yap .
iyide canım hamileysen hiç gelmez ki ve 9 ay beklersende bebek sana kart gösterir çıkıpta
Allah iyiligini versin.
kızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamış pıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..
masallah bebise heyecanlandim birde bende duyarim ins en kisa zamanda
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamişlik ? doktora gittin mi?

canim gecmisi okumaktan ancak son sayfaya gelebildim
cok yorgun hissediyorum onun haricinde iyiyim
sen nasilsin?
persembe ilk randevu cok heyecanliyim. bir yarin kaldi :)

dediğin gibi canım tamamen hormonlar suçlu yoksa adam yakısıklı falan deil aslında hayır birde benim unüden exarkadasımın eşinin abisi :) kardeşi beni hiç sevmez ama saolsun kendısı surekli park yerinde etrafımda bugun ilkez inceledim sporcu ya vücudu süpeeer :) canım valla sızınle beraber bende heycan yapıyorum ama eminim sende öznur gibi bebişini göreceksn :)

merciii amin inş..seninde bişi kalmamış gelmesin kırmızılar :))

Yesimcim sen bu duyguyu daha önceden yaşadığın için çok iyi bilirsim 2. bebiş içinde az kaldı canım..

[SUP][/SUP]

Yesimcim sen bu duyguyu daha önceden yaşadığın için çok iyi bilirsim 2. bebiş içinde az kaldı canım..

canım ya ben hamile olsam kendime ultras. alırım kesin durmadan bebişe bakarım :) ay nasıl dayanıyosun yaa ben dayanamısım gibime geliyo keisn hergun doktordan gecerım zaten tanıdık işimin de yakınında klinik :)

ins canim ya.
o sesi duymak cok acayip oluyro ya.
yani bu 3. olucak Allah nasip ederse.
2. kaybettigim bebgim geldi aklima hala icimde acisi dun gibi. onunda sesini ilk gidiste duymustum
buyukmus baya farkedene kadar buyumus. offf Allah buna uzun omur versin ins.

insan hep gormek istiyor ama o ultrasonun suresi uzun olunca ceninin isisini arttiriyormus.
o yuzden kisa tutmak gerekirmis 5 dk gecirmemek gerekirmis.
gelismis bir ulkeydi ABD de galiba hamile kadin ultrasona 3 kez girebiliyormus sadece.

Son düzenleme:
Ben geldimmm, öğle yemeğini de hallettik eh bugünde bitti sayılır ne dersiniz,
Şafak 7 :)

Ben geldimmm, öğle yemeğini de hallettik eh bugünde bitti sayılır ne dersiniz,
Şafak 7 :)
[/QUOTE afiyet olsun canım oo geri sayıma başlamıssın :) hadi bakalım sonu güzel gelir inşallah

ya sorma elimde olsa bende senin dediğini yapıcam ama olmuyo işte ara veripte gitmek daha heycanlı oluyor :)) her gitmende bi aşama daha yukarı çıkıyorsun çünkü her gün görünce doyarsın :))

Son düzenleme:

canım onun rıskı yokmuş demekki bu dünyada üzülme o şimdi cennette ve senden bir parça var şuanda cennette , Allah geride kalanlara uzun ömür versin bu gebeliğinide tamamına erdirsin inş..

ya sorma elimde olsa bende senin dediğini yapıcam ama olmuyo işte ara veripte gitmek daha heycanlı oluyor :)) her gitmende bi aşama daha yukarı çıkıyorsun çünkü her gün görünce doyarsın :))

haklısın canım ya ama ne güzel bir heycan deil mi? inanın sizinle beraber heycan yapıyorum acaba doktora gittilermi doktor ne dedi vs :) heycan yapıyorum ay bide ben hamile olsam nasıl dayanıcam bilemiyorum bu heycana :) ben ilk hamileliğimde bebişimi son gordugumde yuz sekili olusmustu ayy babasına benzetmiştim ayni doktor gulmustu ama aldırmak zorundayız dıye kalp atısına baktırmamıstı birde hayal gucun süper demişti :) ayya bende o heycanı yasamak istiyorum sizin gibi benim için dua edin hamişlerin duası daha erken olurmuş :)

çok farklı bir duygu ama ben daha bugüne kadar hamile olduğumu kendime inardıramamıştım ama bugün onu gördüm kalbinin atışını gördüm emin oldum Rabbim devmını getirir inş..sizler hergün benim dualarımdasınız çevrede bir çok kişi var bebek isteyipte olmayan hepinize dua ediyorum sizlerinde güzel haberlerini alıcaz inş.sadece sabır canım akışına bırakmak lazım..sonrada hep birlikte bi topik daha açarız ultrasonları , hazırlıkları göbişlerimizi gösteririz :))

merhabalar herkese..ben de aranızda yeniyim anacak uzun zamandır KK yı takip ediyorum.
bu ay ilk kez korunmadık ve Bat 23 ekim...hala regl olmadım..acaba hamilemiyim çok merak ediyorum ,1 hafta geçmeden de test yapmak istemiyorum..
kızlar ne diyorsunuz sizce hamilemiyim???

sizlerde benim dualerımdasınız canım sağlıklı bir şekilde bebişlerinize kavusun diye hergün dua ediyorum. hehe valla yaparız acarız bır topik ohh gun ve gun nalatırız neler oluyor diye ee sen sımdıden başla göbeciğinin resmini çekmeye :) biz arkandan geliyoruz :)

İnşallah kızlar yaaa,
tüm bekleyenler yaşasın bu güzel duyguları inş,
eminim tarifi edilemez çok çok güzeldir,
Bende istiyorum en kısa zamanda..

hoşgeldin yummy. Daha önce adetinin geciktiği olmuş muydu?? bence yarın sabah bir idrar testi yapın derim:) güzel haberler alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…