kızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamışpıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..
ah bu hormonlarkızlar ya hormonalrım tavan yaptı ya galiba arabaya kadar gittim birşey unutmuştum onu almaya park yerinin sahibi orda tanısıyoruz seslendi 38 yasında ama bir vücudu var ki süpeeerr vall dayanamdım süzdüm adamı hani içimde böyle acayip birde pişmanlık var ama tamamen hormonsal bir olaydı :)
duzenlimiydi canim adetlerin duzenliyse e artik cikar bence yap .kızlar merhabalarr
benim adet tarihimin üzerinde 12 gün geçti ama hala yememdim kırmızı kart ve inatlada test yapmıyorumDD
yapmıcamda bekleyeceğim bakalım kim inatçı çıkacak bu defa
iyide canım hamileysen hiç gelmez kive 9 ay beklersende bebek sana kart gösterir çıkıpta
masallah bebisekızlar herkese tünaydınnnn...dr geldim bebişi gördüm kalbide atmaya başlamışpıt pıt atıyordu çok şükür herşey normal dedi Rabbim inş hepinize yaşatır bu duyguyu..
canım nasılsın ? nasıl gidiyor hamişlik ? doktora gittin mi?
ah bu hormonlarbizim hic sucumu yok :)
ya bende arada tv de filan gorup suzuyrum:) reel hayatta hic denk gelmedim.
burdaki erkeklerde cocuk tipi var zaten :)))
duzenlimiydi canim adetlerin duzenliyse e artik cikar bence yap .
Allah iyiligini versin.
masallah bebiseheyecanlandim birde bende duyarim ins en kisa zamanda
canim gecmisi okumaktan ancak son sayfaya gelebildim
cok yorgun hissediyorum onun haricinde iyiyim
sen nasilsin?
persembe ilk randevu cok heyecanliyim.bir yarin kaldi :)
merciii amin inş..seninde bişi kalmamış gelmesin kırmızılar :))
Yesimcim sen bu duyguyu daha önceden yaşadığın için çok iyi bilirsim 2. bebiş içinde az kaldı canım..
merciii amin inş..seninde bişi kalmamış gelmesin kırmızılar :))
Yesimcim sen bu duyguyu daha önceden yaşadığın için çok iyi bilirsim 2. bebiş içinde az kaldı canım..
[SUP][/SUP]
canım ya ben hamile olsam kendime ultras. alırım kesin durmadan bebişe bakarım :) ay nasıl dayanıyosun yaa ben dayanamısım gibime geliyo keisn hergun doktordan gecerım zaten tanıdık işimin de yakınında klinik :)
Ben geldimmm, öğle yemeğini de hallettik eh bugünde bitti sayılır ne dersiniz,
Şafak 7 :)[/QUOTE afiyet olsun canım oo geri sayıma başlamıssın :) hadi bakalım sonu güzel gelir inşallah
[SUP][/SUP]
canım ya ben hamile olsam kendime ultras. alırım kesin durmadan bebişe bakarım :) ay nasıl dayanıyosun yaa ben dayanamısım gibime geliyo keisn hergun doktordan gecerım zaten tanıdık işimin de yakınında klinik :)
Ben geldimmm, öğle yemeğini de hallettik eh bugünde bitti sayılır ne dersiniz,
Şafak 7 :)
[/QUOTE afiyet olsun canım oo geri sayıma başlamıssın :) hadi bakalım sonu güzel gelir inşallah
Aminn şekerim inşş,
Dğn 40 kere de söyledim yani artık gerçekleşir heralde :)
Senide bekliyorum arkamdan ona göre yalnız bırakmak yokkk
bu arada Julia ya tablomun son halini gönderdim, bence çizgin doğru yerde her zmn çatlama aynı dönemlerde olmayabilir bu normal dedi,
Ateşin düşmesi çatlamadan sonra yerleşme için fln olabiliyomuş 6-7 gün sonra,
Önemli olan son günlerde düşmemesi dedi
böyle işte inş düşmez :)
ins canim ya.
o sesi duymak cok acayip oluyro ya.
yani bu 3. olucak Allah nasip ederse.
2. kaybettigim bebgim geldi aklima hala icimde acisi dun gibi. onunda sesini ilk gidiste duymustum
buyukmus baya farkedene kadar buyumus. offf Allah buna uzun omur versin ins.
ya sorma elimde olsa bende senin dediğini yapıcam ama olmuyo işte ara veripte gitmek daha heycanlı oluyor :)) her gitmende bi aşama daha yukarı çıkıyorsun çünkü her gün görünce doyarsın :))
haklısın canım ya ama ne güzel bir heycan deil mi? inanın sizinle beraber heycan yapıyorum acaba doktora gittilermi doktor ne dedi vs :) heycan yapıyorum ay bide ben hamile olsam nasıl dayanıcam bilemiyorum bu heycana :) ben ilk hamileliğimde bebişimi son gordugumde yuz sekili olusmustu ayy babasına benzetmiştim ayni doktor gulmustu ama aldırmak zorundayız dıye kalp atısına baktırmamıstı birde hayal gucun süper demişti :) ayya bende o heycanı yasamak istiyorum sizin gibi benim için dua edin hamişlerin duası daha erken olurmuş :)
meraba kızlar benimde kırmızılar geldi ama ilk gün siyah renkteydi nedir bu diye korktum biraz ertesi gün normal kırmızı geldi iki gün sürdü bitti ve adetimde bat 23 ekimdi 21 de geldi korunmayı bıraktık regl dönemlerde sapıttı acaba bu siyah renk hakkında bir bilgisi olan varmı bu ay çok umutluydum ama olmadı hamile olan arkadaşları tebrik ederim benim battaşım nurgül inşallah hamilesindir hepinizi öpüyorum
çok farklı bir duygu ama ben daha bugüne kadar hamile olduğumu kendime inardıramamıştım ama bugün onu gördüm kalbinin atışını gördüm emin oldum Rabbim devmını getirir inş..sizler hergün benim dualarımdasınız çevrede bir çok kişi var bebek isteyipte olmayan hepinize dua ediyorum sizlerinde güzel haberlerini alıcaz inş.sadece sabır canım akışına bırakmak lazım..sonrada hep birlikte bi topik daha açarız ultrasonları , hazırlıkları göbişlerimizi gösteririz :))
çok farklı bir duygu ama ben daha bugüne kadar hamile olduğumu kendime inardıramamıştım ama bugün onu gördüm kalbinin atışını gördüm emin oldum Rabbim devmını getirir inş..sizler hergün benim dualarımdasınız çevrede bir çok kişi var bebek isteyipte olmayan hepinize dua ediyorum sizlerinde güzel haberlerini alıcaz inş.sadece sabır canım akışına bırakmak lazım..sonrada hep birlikte bi topik daha açarız ultrasonları , hazırlıkları göbişlerimizi gösteririz :))
merhabalar herkese..ben de aranızda yeniyim anacak uzun zamandır KK yı takip ediyorum.
bu ay ilk kez korunmadık ve Bat 23 ekim...hala regl olmadım..acaba hamilemiyim çok merak ediyorum ,1 hafta geçmeden de test yapmak istemiyorum..
kızlar ne diyorsunuz sizce hamilemiyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?