Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

Ay bu ne güzel bir haberrrrrrrrrrrr, bebiş geliyyoooor bebiş yalelel yaaaalelel :))))

Darısı başımıza

Yoksa o dereceyi parça pinçik edeceğim

ınsallah canım ya hıc umudum yok ama ınsallah
evet bende parca pincık ederım

canım çıldırdın yine hem ben hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamieyim 40 defa soylıycem hergun :)

İnş bebeğin seninledir canım...

allahım inşallah herkese istediği zaman, sağlıklı bebişler versin...
şimdi daha da heyecanladım, acaba hamilemiyim..
sanırım daha fazla dayanamayıp yarın sabah test yapıcam..

7 haftalık tahminim yanlıs yerde olusmustu doktorla fazla kac haftalık diye konusmadık aldırmak zorunda oldugum için drum fazla baglanmamı istemedi toplamda iki kez gördüm biri kesesiydi biri deolusmaya başladıgı donemdi kalp atısını da dinletmedi ama ben eşime benzetmiştim dr hayal gucun süper demişti kısmet deilmiş işte inşallah sekerim bebişin seninledir ve inşallah bebişimde benimle beraber olucak bu ay.

canim benım garıp oldu bu ay ekım 18dm 12snde oldm 2gun surdu 4gun sonra leke geldı dun aksam test yapıym ddm oylesne negatfti sabah baktm 2.cızgı var

Canım şimdi gördüm yazını test yapmışsın 2. çizgiyide görmüşsün ben demiştim sana hadi hayırlı olsun bende yarın doktora gideceğim İnşallah sağlıklıca alırız bebişleri kucaklarımıza

canım çıldırdın yine hem ben hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamieyim 40 defa soylıycem hergun :)

Valla aynen hayatım yine yaktım telleri, bizim baş deli de yok ortada onun yerinde de delirdim bugün

Allah sabır versin güzelim, inşallah meleğin sana kardeşini gönderir bu ay...
doktorun haklıymış bağlanınca çok zor... ben 14 haftalık kaybettim bebeğimi, ne kadar büyük olursa o kadar zor oluyor Allah kimseye yaşatmasın...

ya kızlar bişi sorucam şimdi ben herşeyi unuttum. Ben şu an hastayım ve yarın biticek inşallah. bundan sonra nasıl bi yöntem denemeliyim bana bi yardım edin lüüütfeen

ya kızlar bişi sorucam şimdi ben herşeyi unuttum. Ben şu an hastayım ve yarın biticek inşallah. bundan sonra nasıl bi yöntem denemeliyim bana bi yardım edin lüüütfeen

Canım stress yapma lütfen adetin kaç gün sürüyo düzenli oluyormusun adetin ilk gününden başla saymaya 10 günden sonra başla çalışmalara hayırlısı olur inşallah dikkat et kendine

Canım stress yapma lütfen adetin kaç gün sürüyo düzenli oluyormusun adetin ilk gününden başla saymaya 10 günden sonra başla çalışmalara hayırlısı olur inşallah dikkat et kendine

adetim gayet düzenlidir 6 gün sürüyor genelde ve hesaplarıma göre gününde hastalanırım. birde çok sancılı hastalandığım için bi bitki aldım civanperçemli çay onun etkileri arasında da gebelikle ilgili bazı seyler var 10. gün denemeye baslıcam hayırlısı bakalım

hoşgeldin, bence de yarın hemen test yap
kızlar nasıl sabırlısınız maşallah ya bi ben miyim beş gün önceden test peşinde koşan

bi sen değilsin canım bende bugün bi şansımı deneyim dedim ama test cizgisi pembe çıkmak şöyle dursun diğer yerlerden bile fark edilir şekilde beyaz çıktı sanki ben burdayım ama bak hiçbişey yok der gibiydi 37edb9 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…