Ay bu ne güzel bir haberrrrrrrrrrrr, bebiş geliyyoooor bebiş yalelel yaaaalelel :))))
Darısı başımıza
Yoksa o dereceyi parça pinçik edeceğim
Bu yaklaşımı çok sevdim, ve hemen kendimde uygulamaya karar verdim
"Bence ben bu ay hamile falan değilim, olamam yani, hem hiç stresim de yok hayırdır çok rahatım kesin yok bişey
Bebişşşşşşşşş gelsinnnnnnnnnnn
çok teşekkür ederim inşallah hepimizin melekleri gelir bir an önce... ben aslında dün dayanamayıp test yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm ama adetim geçmediği için emin olamıyorum kimyasal olabiliyomuş, 2 gün sonra yine test yapıcam bebişim benimledir umarım..
senin kaybettiğin bebeğin kaç haftalıktı??
Bu yaklaşımı çok sevdim, ve hemen kendimde uygulamaya karar verdim
"Bence ben bu ay hamile falan değilim, olamam yani, hem hiç stresim de yok hayırdır çok rahatım kesin yok bişey
Bebişşşşşşşşş gelsinnnnnnnnnnn
7 haftalık tahminim yanlıs yerde olusmustu doktorla fazla kac haftalık diye konusmadık aldırmak zorunda oldugum için drum fazla baglanmamı istemedi toplamda iki kez gördüm biri kesesiydi biri deolusmaya başladıgı donemdi kalp atısını da dinletmedi ama ben eşime benzetmiştim dr hayal gucun süper demişti kısmet deilmiş işte inşallah sekerim bebişin seninledir ve inşallah bebişimde benimle beraber olucak bu ay.çok teşekkür ederim inşallah hepimizin melekleri gelir bir an önce... ben aslında dün dayanamayıp test yaptım silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm ama adetim geçmediği için emin olamıyorum kimyasal olabiliyomuş, 2 gün sonra yine test yapıcam bebişim benimledir umarım..
senin kaybettiğin bebeğin kaç haftalıktı??
canim benım garıp oldu bu ay ekım 18dm 12snde oldm 2gun surdu 4gun sonra leke geldı dun aksam test yapıym ddm oylesne negatfti sabah baktm 2.cızgı var
canım çıldırdın yine hem ben hamileyim hamileyim hamileyim hamileyim hamieyim 40 defa soylıycem hergun :)
kızlar adet oldum çok kötüyüm yaa((
7 haftalık tahminim yanlıs yerde olusmustu doktorla fazla kac haftalık diye konusmadık aldırmak zorunda oldugum için drum fazla baglanmamı istemedi toplamda iki kez gördüm biri kesesiydi biri deolusmaya başladıgı donemdi kalp atısını da dinletmedi ama ben eşime benzetmiştim dr hayal gucun süper demişti kısmet deilmiş işte inşallah sekerim bebişin seninledir ve inşallah bebişimde benimle beraber olucak bu ay.
ya kızlar bişi sorucam şimdi ben herşeyi unuttum. Ben şu an hastayım ve yarın biticek inşallah. bundan sonra nasıl bi yöntem denemeliyim bana bi yardım edin lüüütfeen
Canım stress yapma lütfen adetin kaç gün sürüyo düzenli oluyormusun adetin ilk gününden başla saymaya 10 günden sonra başla çalışmalara hayırlısı olur inşallah dikkat et kendine
hoşgeldin, bence de yarın hemen test yap
kızlar nasıl sabırlısınız maşallah ya bi ben miyim beş gün önceden test peşinde koşan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?