iyi olur canım ya seni gördgme sevndm tatlım iyi yapmşsn sende
Ahhh ahh bilmem mi.Yüzümde sivilce olsa belirti mi der oldum bende..İnşallah tahminin doğrudur.Belli de olmaz valla.Allahın işi belki de vardır
napayım canım evdeym bizimkiyle atışıp duruyrz artık benmi çok sinirlym omu çok sabırlı davranıyr bilmyrm ama çıldıttı beni yine atıştık konuşmyrz işte ilk reglimi oldm kürtaj sonrası ve çalışmalara başlayacagm artık hayırlısı sen naptın şeker en son filmden bahsettnAmin cnm amin.Çok sağol...Sen neler yapıyosun...
ay canım benm bal damlıyo o tatlı dilinden sagol hayırlısını diliyrm rabbimden inş burası ugurlu gelsn herkeseBende sevindim hayatım seni burda gördüğüme,
Kader arkadaşıyız nede olsa
İnşallaaaaaah bu kırmızıları son görüşümüzdür nanik yapıyorum onlara bakkkkk
Önümüzdeki ay gitsin kırmızılar gelsin pıtırcıklar dım tıss dım dım tıs
napayım canım evdeym bizimkiyle atışıp duruyrz artık benmi çok sinirlym omu çok sabırlı davranıyr bilmyrm ama çıldıttı beni yine atıştık konuşmyrz işte ilk reglimi oldm kürtaj sonrası ve çalışmalara başlayacagm artık hayırlısı sen naptın şeker en son filmden bahsettn
allah razı olsun tatlım o kısmete koymuşsa olur zaten hayırlısı inş fundam ya inş bu ay ikimizide ve diger kızlarada nasip olur inşBende bebiş için kocama kızdım film falan çektirmedim...Kız test mest yaptırdığı yok deli ediyo beni...Bende sadece işte ot çör çöp uğraşıyorum.Buay o beklenmeyen kırmızı gelirse 2.gün bal+tarçına başlıcam.Tatlım senin gibi olan akrabam vardı.Gecen ay doğum yaptı..Hemde kürtajdan hemen sonra hamile kaldı tekrar..Kii kadın 38 yaşında düşün yani...Seninde olur hiç sıkma canını...
allah razı olsun tatlım o kısmete koymuşsa olur zaten hayırlısı inş fundam ya inş bu ay ikimizide ve diger kızlarada nasip olur inş
İnşallah özgem inşllah..O kadar çok istiyorumki..Aralıkta evlilik yıldönümüm geliyor.O güne tüm isteyenlerle beraber hamiş girsem keşke....
26 yaşındayım 7 yıllık evliyim 1 çocuğum var çalışmıyorum...evde oturuyorum...
fundammmmmmmm işi naptın tatlım
bende memnun oldum canım,benim ufaklık 6 yaşında teyzesi kocaman oldu kardeş diye ağlıyorufaklık var yani bitane allah bagışlasın tatlım memnum oldum inş beraber devam edicez burda ve rabbim kısmet eder inş
evliligimz hemen hemen aynı ben agustos 1 de evlendm 2010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?