Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

iyi olur canım ya seni gördgme sevndm tatlım iyi yapmşsn sende

Bende sevindim hayatım seni burda gördüğüme,
Kader arkadaşıyız nede olsa
İnşallaaaaaah bu kırmızıları son görüşümüzdür nanik yapıyorum onlara bakkkkk
Önümüzdeki ay gitsin kırmızılar gelsin pıtırcıklar dım tıss dım dım tıs

Ahhh ahh bilmem mi.Yüzümde sivilce olsa belirti mi der oldum bende..İnşallah tahminin doğrudur.Belli de olmaz valla.Allahın işi belki de vardır

hayırlısı inşallah,rabbim isteyen herkeze nasip eder anneliği,benim ikinci bebeşim olucak ama ilkmiş gibi heycenlıyım...

Amin cnm amin.Çok sağol...Sen neler yapıyosun...
napayım canım evdeym bizimkiyle atışıp duruyrz artık benmi çok sinirlym omu çok sabırlı davranıyr bilmyrm ama çıldıttı beni yine atıştık konuşmyrz işte ilk reglimi oldm kürtaj sonrası ve çalışmalara başlayacagm artık hayırlısı sen naptın şeker en son filmden bahsettn

ay canım benm bal damlıyo o tatlı dilinden sagol hayırlısını diliyrm rabbimden inş burası ugurlu gelsn herkese

Ya kızlar size bişey sorucam...Benim bugun itibari ile adetime 1 hafta var.Gecen hafta 3 gün boyunca göğüs ucum bi ağrıdı ki sormayın.Sanki ucunu tutup çekmişler yada koparmışlar gibi.3 günün sonunda bu sızı gecti yerine adet öncesi yaşadığımız klasik göğüs ağrısı kaldı.Şuanda öyle hala..Bu neden kaynaklı olabilir.:26:Yumurtlama nedeni ile ilgili desem hiç ama hiç öyle bi ağrı yaşamadım çok fenaydı.Resmen evde elim güğsümde dolaştım.

Bende bebiş için kocama kızdım film falan çektirmedim...Kız test mest yaptırdığı yok deli ediyo beni...Bende sadece işte ot çör çöp uğraşıyorum.Buay o beklenmeyen kırmızı gelirse 2.gün bal+tarçına başlıcam.Tatlım senin gibi olan akrabam vardı.Gecen ay doğum yaptı..Hemde kürtajdan hemen sonra hamile kaldı tekrar..Kii kadın 38 yaşında düşün yani...Seninde olur hiç sıkma canını...

allah razı olsun tatlım o kısmete koymuşsa olur zaten hayırlısı inş fundam ya inş bu ay ikimizide ve diger kızlarada nasip olur inş

allah razı olsun tatlım o kısmete koymuşsa olur zaten hayırlısı inş fundam ya inş bu ay ikimizide ve diger kızlarada nasip olur inş

İnşallah özgem inşllah..O kadar çok istiyorumki..Aralıkta evlilik yıldönümüm geliyor.O güne tüm isteyenlerle beraber hamiş girsem keşke....

bu arada özge ben kızlar 1 ay oldu kürtaj olalı ilk bebişimdi gelişmemş 1 yıllık evlym 23 yaşındayım çalışmıyrm kendmi tanıtayım dedm sizde nasıl durumlar

26 yaşındayım 7 yıllık evliyim 1 çocuğum var çalışmıyorum...evde oturuyorum...

Bende 26 yaşındayım, 15 aylık evliyim, ilk bebeğim olucak inşallah

fundammmmmmmm işi naptın tatlım

Valla güzelim bişey yapmıyorum evdeyim.Daha doğrusu şöyle iş başvurusu yapınca bebek düşünüyomusun diyolar bende mecburen evet diyorum öyle olunca almıyolar.Yok istemiyorum desem kabul edecekler sonra ben hamile kalınca ayrı bi dert olacak.Şimdilik beklemedeyim napim..2 ucu çamurlu değnek misalii

Ha bu arada kızlar kendimi de tanıtayım 31 yaşındayım 10 aylık evliyim.İlk bebeğim olacak inşallah..Yaş itibari ile bu kadar acele ediyorum....

ufaklık var yani bitane allah bagışlasın tatlım memnum oldum inş beraber devam edicez burda ve rabbim kısmet eder inş
bende memnun oldum canım,benim ufaklık 6 yaşında teyzesi kocaman oldu kardeş diye ağlıyor,inşallah olursa kıskanmaz,allahtan hayırlısı...

Bende artık işten çıkıp evimde oturmak istiyorum çok sıkıldım,
Bi bebeğim olsa onunla oyalanırım işte ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…