kızlar ben çok sıkılıyrm sizin ugraştgnz bişeylr varmı evde etkinlk yada örgü filan
anladm canım popoyu büyütsysn yani iyi yapıyon bebiş rahat kafayla gelsn inş sende stresten uzak olursn hiç olmazsaValla güzelim bişey yapmıyorum evdeyim.Daha doğrusu şöyle iş başvurusu yapınca bebek düşünüyomusun diyolar bende mecburen evet diyorum öyle olunca almıyolar.Yok istemiyorum desem kabul edecekler sonra ben hamile kalınca ayrı bi dert olacak.Şimdilik beklemedeyim napim..2 ucu çamurlu değnek misalii
Ha bu arada kızlar kendimi de tanıtayım 31 yaşındayım 10 aylık evliyim.İlk bebeğim olacak inşallah..Yaş itibari ile bu kadar acele ediyorum....
bende çok sıkılıyorum,eşime güzel bir atkı ördüm siyah beyaz kenarlarınada ailemizin baş harflerini işlettim güzel oldu...
bende memnun oldum canım,benim ufaklık 6 yaşında teyzesi kocaman oldu kardeş diye ağlıyor,inşallah olursa kıskanmaz,allahtan hayırlısı...
aynen valla bende imrenyrmyok canım malesef bende anlamam bebek örgüsünden,yapanlara çok imrenmişimdir ama atkı çok kolay dümdüz örüyorsun.gerçi ben yazın başında başladım,kışa ancak bitti...
kızlar acaba yarın hastaneye gıtsem kan testı ettırsem cıkma ımaknı varmıkı hamıle olup olmadıgım? son 7 gun
eger sorarsanız hamılelık belırtılerı varmı dıye yokkkkk
ama adet belırtılerı varmı dersenı oda yokkkkk
sızce neyapmalıyım beklemelımıyım daha?
bende çok sıkılıyorum,eşime güzel bir atkı ördüm siyah beyaz kenarlarınada ailemizin baş harflerini işlettim güzel oldu...
Valla bende banyo liflerine taktım şu sıralar...Rengarenk 5-6 tane ördüm...Bakalım daha da yapıcam..Hem çabuk bitiyor..Birde tülbent alıp iğne oyası yapim diyorum ama bakalım.Benim işim belli olmaz her an vazgecebilirim...
ay hiç annemin kızı diilim annem çok becerikli kime çekmşim bilmem kaynanaa çekmişim sanırım.bide banyo paspasları(püsküllü ipten), çok cici çocuk odası lambası var kk da görmüştüm yapmak istiyorum,bakalım becerebiirim inlşallah...
desene 1 haftalık farkla tecrübedesn inş 1 hafta farklada bebişimz olr
biraz işe bakayım diyorum topic alıp başını gidiyoroku oku yetişemiyorum kendini tanıtanlar var bende tanıtayım bari 1 ağustos 2009 da evlendim 29 yaşındayım ilk çocuğumu düşünüyorum kısmetse bu arada iki kişinin bu ay doğum günüymüş doğum günü hediyesi bebek istiyolar benimde 1 ekimdi bende aynı şeyi istemiştim ama kısmet olmadı inşallah size olur
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım,
Sende Kasımda öğrenirsin bebiş haberini,
Hem bir aya bir önemli gün yeter 12 aya dağıtmak daha verimli oluyo
teşekkür ederim canım doğru söylüyosun bu açıdan düşünmemiştim hiç ya ben ikizler burcu bebeğim olmasını istemiştim aslında eşim ikizler ikisini birden idare ederim demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?