Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

anladm canım popoyu büyütsysn yani iyi yapıyon bebiş rahat kafayla gelsn inş sende stresten uzak olursn hiç olmazsa

bende çok sıkılıyorum, eşime güzel bir atkı ördüm siyah beyaz kenarlarınada ailemizin baş harflerini işlettim güzel oldu...

süpermş ya ben beceremyrm ypsamda güzel olmuyo ya ama istyrm hamileyken bebiş için örgü yapmk isyrdm ama kısmet olmadı ama yinede ögrenmk istyrm inan

yok canım malesef bende anlamam bebek örgüsünden,yapanlara çok imrenmişimdir ama atkı çok kolay dümdüz örüyorsun.gerçi ben yazın başında başladım,kışa ancak bitti...

bende memnun oldum canım,benim ufaklık 6 yaşında teyzesi kocaman oldu kardeş diye ağlıyor,inşallah olursa kıskanmaz,allahtan hayırlısı...

yerm onu ben kıskanmaz annesi büyümş tam tersi abilikmi diyeym ablalıkmı diyeym bilemedm ama öyle olur teyzesi merak etme tam tersi daha çok sever

kesinlikle bekle bak adete 5 gun var belki silik cikar dedm duramadim aldim havami
en azindan 3 gun kala yaptir kan tstini.

Hapsuu ya ben acaba 2 kez mi yumurtladim adetin 12. gunu gelen hafif kanama ve dunden beri uzayan akinti???
nasil oldu anlamadim. bu yumurtlamaysa digeri neydi karmakarisik oldu degerlendirdim tabi az once o ayri

bende çok sıkılıyorum, eşime güzel bir atkı ördüm siyah beyaz kenarlarınada ailemizin baş harflerini işlettim güzel oldu...

Valla bende banyo liflerine taktım şu sıralar...Rengarenk 5-6 tane ördüm...Bakalım daha da yapıcam..Hem çabuk bitiyor..Birde tülbent alıp iğne oyası yapim diyorum ama bakalım.Benim işim belli olmaz her an vazgecebilirim...

ay hiç annemin kızı diilim annem çok becerikli kime çekmşim bilmem kaynanaa çekmişim sanırım.bide banyo paspasları(püsküllü ipten), çok cici çocuk odası lambası var kk da görmüştüm yapmak istiyorum,bakalım becerebiirim inlşallah...

Amannn iç sorma..Benim annemde öyledir..Örgü dikiş nakış herşeyi becerir maşallah..Ben işte fazla iddalı olmadan bişeyler yapıyorum.O paspasları bende gördüm de sabrım yok yapmaya sıkılırım yarım kalır elimdeAzmedersen yaparsın

biraz işe bakayım diyorum topic alıp başını gidiyor oku oku yetişemiyorum kendini tanıtanlar var bende tanıtayım bari 1 ağustos 2009 da evlendim 29 yaşındayım ilk çocuğumu düşünüyorum kısmetse bu arada iki kişinin bu ay doğum günüymüş doğum günü hediyesi bebek istiyolar benimde 1 ekimdi bende aynı şeyi istemiştim ama kısmet olmadı inşallah size olur

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım,
Sende Kasımda öğrenirsin bebiş haberini,
Hem bir aya bir önemli gün yeter 12 aya dağıtmak daha verimli oluyo

Son düzenleme:
Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım,
Sende Kasımda öğrenirsin bebiş haberini,
Hem bir aya bir önemli gün yeter 12 aya dağıtmak daha verimli oluyo

teşekkür ederim canım doğru söylüyosun bu açıdan düşünmemiştim hiç ya ben ikizler burcu bebeğim olmasını istemiştim aslında eşim ikizler ikisini birden idare ederim demiştim

teşekkür ederim canım doğru söylüyosun bu açıdan düşünmemiştim hiç ya ben ikizler burcu bebeğim olmasını istemiştim aslında eşim ikizler ikisini birden idare ederim demiştim

Ah ah önceden bende şöyle olsun böyle olsun..
Burcu şu olcak şu zaman hamiş kalıp şu ayda doğurcam vb gibi şeeeyler konuşup duruyodum
Şimdi baktım bana göre olmuyomuş bu işler, acı oldu ama gördük :))

merhaba arkadaşlar...
valla kızlar işten geldim bi bakayım topiğimize dedim oooooooooooo kaynatmışsınız valla okuyamadım hepsini

varmı güzel haberler okuyamadığım...medmustan haber var mı...herkes kendini tanıtmış bende tanıtayım..

29 yaşındayım 2010 eylülde evlendim..4 aydır bebek düşünüyoruz ilk bebeğimiz olacak...öğretmenim zonguldakta yaşıyorum...

bu arada doğum günü olan arkadaşlarım varmış doğum gününüz kutlu olsun kızlar...göbüşleriniz bebişle dolsun inşallah

slmmm kızlar:)) dedim bende kendimi tanıtayım sizlere 29 yaşındayım istanbulda yaşıyorum resim öğretmeniyim çalışıyorum ama atanamadım. 3 aylık evliyim 2. denememiz bu ay geçen ay olmadı çok üzüldüm ağladım( inşallah bu ay hepimiz müjdeli haberler alırız minişlerimizin bedenimizde filizlendiğini öğreniriz:))

Bende Kendimi tanıtayım yaşım 20. 3 aylık evliyim. Bebiş için ilk deneme bu ay...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…