Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

ben biraz daha beklicem canm.. kendi doktorum için hastane 24 kasıma randevu verdi
ulaşamadım cepten gebe kaldıgımı söyliim :26: yoksa daha erken cagırırdı

benmm hafiften sancılarım devam ediyo ama soguktandır herhalde diyorm

ben simdi benimkine bişe söylemiyimm..

dogum gününde (11 kasım) doktora gidiim. o zmn kalp atışları duyulur diye düşünüyorum..
telefon acıp kalp atışını dinletiim

dogum gününde (11 kasım) doktora gidiim. o zmn kalp atışları duyulur diye düşünüyorum..

güzel bir fikir ama buarada kan testi yaptırman lazım ee doktora da bakınman lazım 11 kasımı mı beklıyceksın ?

güzel bir fikir ama buarada kan testi yaptırman lazım ee doktora da bakınman lazım 11 kasımı mı beklıyceksın ?

yookk yarına randevu aldım gidip yaptırcam kan testini gitmişken orda bi doktorada görüncem
o zmn doktorlada konusurum söylerim.. ikinci randevuyu alırım 11 ine..

benim kendi doktoruma 24 kasımda gidebilicem

Baya da varmış nasıl dayanabileceksinnnnnnnnnn :)

yookk yarına randevu aldım gidip yaptırcam kan testini gitmişken orda bi doktorada görüncem
o zmn doktorlada konusurum söylerim.. ikinci randevuyu alırım 11 ine..

benim kendi doktoruma 24 kasımda gidebilicem

hım güzel fikir bence :) ay nasıl sevinecek eşin süpeer :) hersey yolunda gider canım inşallah sağlıklı bir şekilde bebişinize kavusursunuz :))

Ne güzel ya sana çok imrendim Nurgülce umarım başladığın yol sana hep güzel şekilde devam ederek gelir ve hayırlısıyla kucağına almayı da nasip eder güzel Allahım

nurgul
ben dayanamam valla. agzim hic siki degildir :)
muayeneyi de her ihtimale karsi erken yaptirmak lazim.
yerini ogrenmek acisindan.

benim inadım tuttumu tutar

o gün yapcam dediysem iş bitmiştir

ama gecen seferki gibi kavga ederken üste cıkmak icin pat diye söyleyebilirim

Ayyy şuan nasıl aynı şeyi düşünüyodum
Kavgalıyız eşimle deli etti beni konuşmuyorum 1 haftadır ve bu gidişle daha da konuşmiycam az önce bende içimden geçirmiştim,
Allahım ne olur regl omayayım ne olur hamile olayım da burnundan fitil fitil getirteyim şu yaptıklarını diye...
Çok tepem attı...

hahaha ben benimkine söyleyince kal geldi
sonra deli gibi oradan oraya gidip durdu sarıldı öptü yüz vermedim tabi
sürekli canın bişe istiyomuu sana bişe aliimmi

hahhhaa gün bizim günümüzz sefa sürme zamanıı

bende normalde tutamam kendimi.. ama burda paylaştım yaa o yüzden biraz rahatımm

valla kızlar cok cok sevdim sizi.. burda böle konuşup seviniyoz dertleniyoz yaa hiç birinizi tanımasamda sanki 40 yıllık dostummuşsunuz gibime geliyo

hepinize iyi dilekleriniz için cok cok tesekkür ederim..

ben hepimiz için dua etmeye devam ediorum.. en kısa zamanda hepimizin karnı burnumuza gelicek merak etmeyin

İnşaaallah darısı başıma cnm süründürücem onu çok pis hırs yaptım,
hiç bu an ki kadar istememiştim hamile kalmayı !

selamm kol ağrısnın bi ilişkisi olabilirmiki benim 2 gün kolum içi dediğin gibi içten içte ağrıdı ve geçti bugün bi ağrı yok.. :44:

Belki ağrının sebebi başka birşeydir bilemiyorum neolursa gebeliğe yoruyoruz ya istediğimiz için aslında yapmamak lazımama beklenti o yönde olunca ister istemez ona yoruyoruz.benim 8 gün önce minik pıhtı şeklinde gelen kan çok enteresan nie böyle oldu anlam veremedim.
sanırım beklemekten başka çarem yok..:26:

kızlar merhaba adetım gecıktı
test yapmadım henuz
yapınca bılgılendırecegım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…