- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
amin canım inşallahh
buarada ben gamzelal i ebelemiştim ne oldu onda varmı bişiler
kızlar bide ayse yatıyo sürekli durumu tehlikeliymiş.. dua edin onada olurmu :26:
arkadaşlar, bende bugün kanlı-beyazlı akıntı gibi bişi var acaba adetmi oluyorum _?
bana lütfen cvpppp verinnn((
nurgülce tebrik ederim cnm Allah bizlerede nasip etsin..bu mutluluğu
canım devamı gelmediyse yerleşme olabilir:26:
nurgülcee:):)kaç gün geçmişti bat belirtilerin neydi
2 gün önce pıhtı gibiydi şimdi biraz içerdende bakmaya çalıştım peçete lekeleniyor. sizde oldumu böyle bir durum
tatlım 4 gün geçti.. bat belirtim yoktu öyle pek ama sürekli midem yanıyodu
bide sürekli bişeler yiyodum ama oda benim pis bogazlıgımdan
kasıklarımdada hala hafiften sancılar var :26:
bilmiyorum valla canım :26:
adet zamanın mı peki:26:
biliyordum
oncedende tebrik etmistim ama simdide edeyim. Saglicakla kucagina almak nasip etsin Alllah
amin canım inşallahh
buarada ben gamzelal i ebelemiştim ne oldu onda varmı bişiler
kızlar bide ayse yatıyo sürekli durumu tehlikeliymiş.. dua edin onada olurmu :26:
canım 28/10 batım
günaydın arkadaşlar; bugün son adet tarihimden itibaren ki 27.günüm ve adetimede 8 gün var bu sabah wc ye gittiğimde t.kağıdına
minik pıhtı şeklinde bi kan geldi çok şaşırdım erken olma ihtimalim sıfır ben 33-34 günde bir adet olurum,kafam karıştı ve sol kolum da sanki romatizma gibi ağrı vardün akşamdan beri..anlam veremiyorum ne olabilir arkadaşlar fikri olan var mı??
Nurgülcüm tebriklerrr
allah kucağına almayı nasip etsin inş
süper bir doğum günü olmuş gerçekten, doğum günün de kutlu olsun bu arada
Nurgülcüm tebriklerrr
allah kucağına almayı nasip etsin inş
süper bir doğum günü olmuş gerçekten, doğum günün de kutlu olsun bu arada
ben geldim canlarr ciğerlerr
hemde elim boş gelmedim
bugün dogum günüm vee buda bana Allahımın hediyesi
Eki Görüntüle 279320
hadi ya :) cok guzel birbirimizi takipleriz artik.bu arada yeşim le bebişlerimizin dogumu aynı tarihe geliyo hesaplara göre 1 temmuz
dogru diyorsun canim bende rahat olayim diyorum da hep icten ice bir endise var iste engel olamiyorsun.Yeşimcim bu korkular embriyoyu görene kadar devam ediyor zaten ama emin ol herşey çok güzel olacak bende kalp atışlarını görene kadar hala tereddütlerim vardı ama o pıtpıtları görünce çok mutlu oldum emin ol sende bunları göreceksin sadece içini ferah tut..
canım benim doğum günün kutlu olsun bu özel günde böyle bir görüntü süper olmuş Allah kucağına almayı nasip etsin..
canım sende ufak ufak sancılar var mı kasıklarında :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?