Artık Umudumuz EKİM Ayı diyenler burda toplanalım

nurgülce tebrik ederim cnm Allah bizlerede nasip etsin..bu mutluluğu

Son düzenleme:
Kızlar gebezedekı e bebekte bebek urunlerınde ındırım var yuzde 50 ordan cok guzel bıtane yazlık tulum aldım erkek bebek ıcın gecende fazla marka ıracat urunlerı vardı yıne almıstım uzun kolu cok tatlı tulum ben bu ara manyadım her carsıya cıktımızda bebek hastane cıkısı veya gısısı alıyorum ama erkek 1 hurc erkek bebek gısım var kızıma cınsıyetı bılmıyorken annemlere londraya gıtmıstım bı dunya mavı gısı almıstım doktor kız deyınce ben alıcaktım ama sımdı kızımada kokos gısıler almaya bayılıyorum

nurgülcee:):)kaç gün geçmişti bat belirtilerin neydi

tatlım 4 gün geçti.. bat belirtim yoktu öyle pek ama sürekli midem yanıyodu
bide sürekli bişeler yiyodum ama oda benim pis bogazlıgımdan

kasıklarımdada hala hafiften sancılar var :26:

2 gün önce pıhtı gibiydi şimdi biraz içerdende bakmaya çalıştım peçete lekeleniyor. sizde oldumu böyle bir durum

bilmiyorum valla canım :26:
adet zamanın mı peki:26:

canım 28/10 batım

amin canım inşallahh

buarada ben gamzelal i ebelemiştim ne oldu onda varmı bişiler

kızlar bide ayse yatıyo sürekli durumu tehlikeliymiş.. dua edin onada olurmu :26:

Nurgülcüm tebriklerrr
allah kucağına almayı nasip etsin inş
süper bir doğum günü olmuş gerçekten, doğum günün de kutlu olsun bu arada

selamm kol ağrısnın bi ilişkisi olabilirmiki benim 2 gün kolum içi dediğin gibi içten içte ağrıdı ve geçti bugün bi ağrı yok.. :44:

Benimde siyatiğim azdı hamilemiyim acaba :44:

Ama gerçekten 3 gündür bacağım belim kalçam kıvranıyorummmmm bühüü

bu arada yeşim le bebişlerimizin dogumu aynı tarihe geliyo hesaplara göre 1 temmuz
hadi ya :) cok guzel birbirimizi takipleriz artik.
sen dr ne zaman gideceksin?
dogru diyorsun canim bende rahat olayim diyorum da hep icten ice bir endise var iste engel olamiyorsun.
ins yarin ferahlicam :) sabah gidicem tr de gece 3 ken filan :)
canım sende ufak ufak sancılar var mı kasıklarında :26:

yok canim ya bende birsey gogus sizisi bekliyorum ama gelen giden yok
sadece az once tansiyonum dustu bende simdiye kdar en belirgin his yorgunluk oldu.
simdide oyle gerci bugun baya temizlik yaptim onunda etkisi var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…